Clay and Glow Routine

In de bovenstaande video laten Wilma en ik onze Clay and Glow gezichtsverzorging routine zien. Wij gebruiken in deze video het Clay And Glow Pink Clay Mask (klik hier om onze review te lezen) en de Clay And Glow Hydrating Moisturizer (klik hier om onze review te lezen).

 

Clay and Glow is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL, klik op deze link om alle ICI Paris XL exclusives te zien.

 

Veel kijkplezier!

 

xoxo

 

Eveline & Wilma

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *