Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Poeder

Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Poeder Review

Die verpakking! Is het allereerste wat ik dacht toen ik het Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Poeder zag. Echt super mooi. Daarnaast gebruik ik graag poeder foundation en steeds liever geen full-coverage varianten. Toen ik dit poeder kocht wist ik niet zeker of ik het ook op de manier kon gaan gebruiken als ik wilde, namelijk als enige product op mijn gezicht in combinatie met een bronzer. Of dat het beter werkt om foundation af te poederen. Het antwoord op die vraag lees je in deze blog.

Klik hier om meer reviews van Gucci Beauty producten te lezen.

Over Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Poeder

Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Poeder Review

Volg jij ons al op Instagram?

”Een in laagjes opbouwbare, licht transparant gezichtspoeder die een onvergelijkbare egale tint creëert. Poudre De Beauté Mat Naturel, biedt een fluweelzachte, ultra gladde smeltende sensatie. Verkrijgbaar in verschillende tinten en geschikt voor alle huidtypen.”

Luxueuze verpakking

Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Poeder Review

Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Poeder Review

Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Poeder Review

Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Poeder Review

Van het doosje tot het velours zakje waar het poeder in zit tot het poeder zelf; alles is even mooi en luxueus. De verpakking van het poeder zelf is enorm zwaar en voelt daardoor kwalitatief goed aan. Alleen al vanwege de verpakking zou ik dit product kopen….. het staat zo mooi op je kaptafel 🙂 ! Onder het poeder zit nog een sponsje waarmee je het poeder zou kunnen aanbrengen, maar dit vind ik persoonlijk meer voor onderweg. Als ik thuis ben gebruik ik toch het liefste mijn eigen kwast.

Gucci Beauty poeder swatch

Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Poeder Review

Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Poeder Review

Om deze swatch te kunnen maken ben ik toch wel een aantal keer over het poeder gegaan met mijn vinger. Het is écht een super licht poeder die bijna meteen in je huid smelt. Er zijn in totaal 12 kleuren, dus voor ieder wat wils. Het poeder wordt dan wel transparant genoemd, ik zou toch even bij de Gucci Beauty counter in de Bijenkorf gaan kijken welke tint het beste samensmelt met jouw huid en ondertoon.

Look & conclusie

Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Poeder Review

Op deze foto heb ik eerst het Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Poeder aangebracht. En daarna mijn favoriete bronzer van het moment, de Charlotte Tilbury Airbrush bronzer (klik hier voor mijn review). Ik gebruik het poeder al een tijdje op deze manier, dus als ‘basis’ foundation onder mijn bronzer poeder. Zo egaliseer ik mijn huid én haal ik alle glans weg. Ik vind het super werken op deze manier, omdat ik niet meer op zoek ben naar een full-coverage ‘Instagram’ look. Ik moet hierbij wel opmerken dat mijn huid erg egaal is de laatste maanden en ik weinig last heb van onzuiverheden. Er hoeft dus niks weggewerkt te worden. Dat is ook niet haalbaar met dit poeder, dus als je op zoek bent naar iets wat meer dekt dan ik nu beschrijf is dit niet het product voor jou. Je zou dan eens mijn review van de Clinique Almost Powder poeder foundation kunnen lezen.

Ook om vloeibare foundation af te poederen is dit een heerlijk mat poeder. Niet té mat, maar wel mat genoeg en het effect houdt de hele dag. Ik vind dit poeder van Gucci allereerst heel erg mooi verpakt. Ik hou hiervan en heb hier zeker geld voor over. Voor mij draagt dit bij aan het plezier wat ik heb als ik een product gebruik. Het is licht geparfumeerd, wat van mij niet had gehoeven maar wat mijn erg gevoelige huid gelukkig niet irriteert. En het doet zijn werk prima. Als de mijne op is koop ik daarom zeker een nieuwe 🙂 !

 

Ik heb het Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Poeder zelf gekocht bij De Bijenkorf voor € 50,00.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *