HEMA B.A.E. Violet & Blackberry Body Mist

HEMA B.A.E. Violet & Blackberry Body Mist Review

De HEMA B.A.E. Violet & Blackberry Body Mist is relatief nieuw in het assortiment van de Hema. En ik ga je alvast zeggen dat hij écht super lekker is. Lees je mee?

Over de HEMA B.A.E. Violet & Blackberry Body Mist

HEMA B.A.E. Violet & Blackberry Body Mist Review

HEMA B.A.E. Violet & Blackberry Body Mist Review

Volg jij ons al op Instagram?

De body mist ruikt naar viooltjes en braam, twee wat diepere geuren. Bramen geven een zoetige geur en viooltjes een bloemige / poederige geur. Ik hou zelf wel van poederige geuren, zo is Gucci Rush al járen een groot favoriet. Ik vind deze body mist dan ook erg lekker ruiken. Er zijn ook nog andere varianten van de B.A.E. body mist, namelijk vanilla and liquorice (vanille en drop), peony and raspberry (pioen en framboos) en green apple and amber (groene appel en amber). Ik denk dat ik green apple and amber binnenkort ook maar eens ga ruiken bij de Hema. Die klinkt namelijk ook wel erg lekker.

ConclusieHEMA B.A.E. Violet & Blackberry Body Mist Review

Ik gebruik body mist eigenlijk alleen maar op pyjama dagen en als ik net heb gedoucht of in bad ben geweest. Dit is dus in mijn geval vooral s’avonds. Dan spray ik mezelf er lichtelijk mee in en ga ik heerlijk ruikend in bed liggen. Love it. Ik vind deze geur combinatie echt mega lekker en hij blijft lang hangen. Als hij leeg is ga ik hem of opnieuw halen, of de appel variant eens proberen 🙂 !

 

De HEMA B.A.E. Violet & Blackberry Body Mist is (online) te koop bij de Hema voor € 6,- (150 ml).

 

Dit artikel bevat een gekregen product. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

7 Reacties

 1. Babs
  25 september 2019 / 10:26

  Lijkt mij ook een heerlijke geur, ik hou ook enorm van poederige geuren! Als ik bij de Hema kom ga ik natuurlijk ook even snuffelen!

  • Eveline
   Auteur
   25 september 2019 / 12:54

   Doen!!! Hij is echt heerlijk 🙂 .

 2. Daphne - verdraaidmooi
  25 september 2019 / 13:19

  Ik heb eigenlijk nooit bodymist, maar voor pyjamadagen/relaxdagen is het een hele leuke oplossing om te gebruiken! Dan vind ik echte parfum soms zonde om te gebruiken.

  • Eveline
   Auteur
   25 september 2019 / 14:09

   Ja dat is ook mijn argument, zonde om dure parfum te gebruiken op zulke dagen. Dus vandaar idd de body mist 🙂 .

 3. Nicky
  26 september 2019 / 10:49

  Ik gebruik zelf nooit body mist maar moet zeggen dat het wel heel lekker klinkt, vooral omdat het poederig is, hier ben ik groot fan van.

  • Eveline
   Auteur
   27 september 2019 / 16:59

   Ik dus ook 😀 ! Ik zou zeggen ga hem lekker ruiken en kijk wat je vindt!!

 4. Iris
  15 maart 2021 / 09:25

  Jammer dat de eau de toilette vanilla en liquorice er niet meer is was mijn favoriete.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *