fbpx

HEMA Highlight & Bronzing Palette

HEMA Highlight & Bronzing Palette Review

Vandaag review ik een budget topper voor jullie, namelijk het HEMA Highlight & Bronzing Palette! Ik ontving dit mooie zomerse palette op de Beauty Day van UPR, een PR bureau waar wij bij ingeschreven staan. Ik heb hem op die dag al geswatched en was er toen al enthousiast over. Maar nu ik er een look mee heb gemaakt ben ik fan 🙂 !

Over het HEMA Highlight & Bronzing Palette

HEMA Highlight & Bronzing Palette Review

Wauw!

HEMA Highlight & Bronzing Palette Review

De verpakking is zoals we van HEMA gewend zijn, simpel en stevig. Het palette is van hard plastic en heeft een doorzichtige voorkant. Dit vind ik altijd wel handig want als je een hoop hebt, zoals ik haha, dan zie je wel meteen welke kleuren je pakt. HEMA omschrijft dit palette zelf als: ”Een combinatie van highlighters, parelmoer en matte bronzers.” De paletten hebben een dewy glans. Zelf ben ik het niet helemaal eens met de omschrijving van Hema. Ik zie namelijk maar 1 highlighter (links), 1 bronzer (rechts) en ik zou de 2 middelste, rozige tinten gebruiken als blush. Ik zie zelf niet echt een andere mogelijkheid….. jullie?

Swatches

HEMA Highlight & Bronzing Palette Review

Volg jij ons al op Instagram?

Shine bright like a diamond! Want dat je gaat shinen met dit palette is na deze swatches wel duidelijk. Van links naar rechts zou ik de kleuren omschrijven als een koele champagne highlighter, een roze koperkleurige blush met parelmoer glans, een koel roze blush met parelmoer glans en een matte bronzer. Vooral de 3 linker kleuren lijken me erg gaaf, ook voor op je ogen! Ik vrees dat de bronzer te donker en te warm is voor mijn lichte huid.

Resultaat en conclusie

HEMA Highlight & Bronzing Palette Review

Op deze foto’s heb ik het palette op mijn ogen en wangen gebruikt. Zoals ik al dacht is de bronzer te donker en te warm voor mij. Ik heb hem hier daarom alleen als shaper aangebracht op mijn wangen. En daarvoor is hij wel oké. Verder heb ik de koelroze blush en champagne tint highlighter gebruikt op mijn wangen. Het licht koperkleurige poeder heb ik aangebracht op mijn bewegend ooglid.

HEMA Highlight & Bronzing Palette Review

Op de rest van mijn ogen heb ik de highlighter onder mijn wenkbrauw bot aangebracht en de bronzer in de arcadeboog. Handig! Zo’n multifunctioneel palette. De poeders zijn een tikkeltje poederachtig, je moet je kwast dus goed aftikken voordat je ermee over je gezicht gaat. Ik vind dat de poeders goed blenden en met wat Urban Decay All Nighter setting spray blijft deze look bij mij de hele dag mooi zitten!

 

Het HEMA Highlight & Bronzing Palette is bij de HEMA (fysieke winkels & online via deze link) te koop voor € 9,-.

 

Dit artikel bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

2 Reacties

 1. 8 juli 2019 / 19:30

  wat een mooi en veelzijdig palette. de look die je gemaakt heb is prachtig

  • Eveline
   Auteur
   9 juli 2019 / 10:08

   Wat lief Tessa, dankjewel 🙂 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *