Leeff Verzorgingslijn in de geur Fabulous Fig

Leeff Verzorgingslijn in de geur Fabulous Fig review

Hoe leuk zijn deze producten uit zeeplijn, verpakt in een ‘wijnfles’,  van het merk Leeff! Deze originele en verrassende verzorgingsproducten zijn een verrijking voor je interieur. Vandaag reviewen wij uit de zeepcollectie de Showergel ‘Every day is a fresh start, de Shampoo ‘Life isn’t perfect but you hair can be’ en de Dishsoap ‘This kitchen is for dancing’ in de geur Fabulous Fig.

 

Over Leeff

Leeff Verzorgingslijn in de geur Fabulous Fig review

Volg jij ons al op Instagram?

Het merk Leeff bedenkt, ontwerpt en produceert producten die verrassen en inspireren. Die net even anders zijn en je een glimlach of een warm gevoel bezorgen. Behalve een verzorgende zeepcollectie, biedt Leeff ook badkameraccessoires,  bad-keuken-en tafeltextiel, een uitgebreide collectie aan woonaccessoires en cadeaukaarten.

Leeff heeft in de zeepcollectie twee geurlijnen met de namen Minty Moments en Fabulous Fig. In deze geurlijnen kun je kiezen uit Hand Soap, Shower Gel, Shampoo en Dish Soap. Met de Leeff producten uit de zeeplijn geniet je van een moment voor jezelf. Iedere verpakking is voorzien van een leuke quote.

De geurnoten in de Fabulous Fig zeeplijn:

  • Fruitige vijg
  • Citrus
  • Lelie
  • Jasmijn
  • Hout

Leeff Dish Soap Fabulous Fig

Leeff Dish Soap Fabulous Fig review

Wilma:  de Leeff Dish Soap staat zeker niet verstopt in mijn keukenkastje, maar pronkt sierlijk op mijn aanrecht.  Superleuke tekst, ik hou namelijk van dansen 😊!  Het geeft het afwassen van de vaat een vrolijke twist. Fabulous Fig geurt heerlijk in mijn keuken en is zacht voor mijn handen.

 

De Dish Soap is onder andere te bestellen via Bol.com voor 14,95 (500 ml).

 

Leeff Shower Gel Fabulous Fig

Leeff Shower Gel Fabulous Fig review

Eveline: producten om te douchen kun je nooit genoeg hebben en ik heb ze in alle vormen en geuren! Met de Leeff Shower Gel Fabulous Fig laat ik mijn dag fris en fruitig starten. Zowel mijn huid als de badkamer geuren heerlijk zoet en dat maakt mij vrolijk en blij.

 

De Shower Gel is onder andere te bestellen bij Bol.com voor 14,95 (500 ml).

Shampoo Fabulous Fig

Shampoo Fabulous Fig review

Eveline:  de geurlijn Fabulous Fig vind ik lekker ruiken en met de Shampoo ruikt mijn haar echt een beetje naar vijg. Het is een gemakkelijke iedere dag shampoo die je haar ‘fruitig’ reinigt.  Al is je leven niet altijd perfect,  je haar kan dat wel zijn, I love the quote!

 

De Shampoo is onder andere te bestellen bij Bol.com voor 14,95 (500 ml).

 

Wij vinden de Leeff zeeplijn echt super origineel. De geur Fabulous Fig ruikt lekker fris en ‘anders dan anders’ en de vloeibare zeepproducten zijn gemakkelijk in gebruik. De spannende teksten geven de producten een leuke twist en de verpakkingen zijn uniek, chique en mooi. Dit alles maakt de Leeff verzorgingslijn zeker ook een leuke cadeautip!

 

Deze review bevat gekregen producten

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *