Ananné EQUILIBRIUM LIGHT 24h Beautifying Cream

Ananné EQUILIBRIUM LIGHT 24h Beautifying Cream Review

Vandaag vertel ik je meer over de ananné EQUILIBRIUM LIGHT 24h Beautifying Cream. Dit is een lichte dag- en nachtcrème die je in alle seizoenen kunt gebruiken. Mocht je behoefte hebben aan een iets meer voedende verzorging dan is er ook nog een ‘rich’ variant. De rich variant wordt in een losse blog gereviewed door Wilma.

Klik hier om meer reviews van annané producten te lezen.

 

Over de ananné EQUILIBRIUM LIGHT 24h Beautifying Cream

Ananné EQUILIBRIUM LIGHT 24h Beautifying Cream Review

Volg jij ons al op Instagram?

Equilibrium Light is een lichte en fijne ‘verfraaiende’ gezichtscrème voor de hele dag, 24 uur dus! Equilibrium betekent vrij vertaald uit het latijn ‘evenwicht/ balans’. De crème wordt met meest aangeraden als je last hebt / wilt werken aan een van de volgende huidproblemen: rosacea, couperose, huidirritatie en/of huidveroudering. EQUILIBRIUM LIGHT 24h Beautifying Cream trekt snel in en laat een matte finish achter. De crème is daarom ook meteen een goede basis voor make-up.

 

De kenmerken van Equilibrium Light 24h Beautifying Cream

 • Verbetert de levensvatbaarheid van de cellen en stimuleert de collageensynthese in huidcellen
 • Vermindert rimpels en lijntjes
 • Poriën verfijnen
 • Verlicht irritatie en roodheid
 • Geeft vocht af en slaat het op tot 24 uur

 

De belangrijkste actieve ingrediënten

 • Goudalg: Laminaria ochroleuca
 • Bio fytoplankton
 • Rozenbottelzaadolie
 • Indiase waternavel: Centella asiatica

Conclusie

Ananné EQUILIBRIUM LIGHT 24h Beautifying Cream Review

Buiten de lichte rosacea op mijn wangen heb ik geen ernstige huidproblemen. Rond de tijd van de maand heb ik soms wel eens last van een (pijnlijke) onderhuidse ontsteking, maar deze zijn eigenlijk sinds ik het ananné SOLACIUM Fine Molecular Repair Serum (klik hier voor mijn review) ben gaan gebruiken verleden tijd. Vanwege de gevoeligheid van mijn huid kan deze ook soms geïrriteerd aanvoelen. Toen ik de beschrijving van deze dag- en nachtcrème las werd ik blij. De crème is mij op het lijf geschreven, omdat ik altijd op zoek ben naar goede crèmes die werken tegen rosacea en huidirritatie en daarnaast intensief hydrateren.

De ananné EQUILIBRIUM LIGHT 24h Beautifying Cream matteert mijn huid heel mooi. Dit is iets wat maar weinig crèmes doen, terwijl ik het heel belangrijk vind. Ik draag lang niet elke dag make-up, maar wil mijn huid wel goed verzorgen met een serum + dagcrème in de ochtend. Vaak resulteert dit in een glanzend gezicht, wat ik dan toch weer af poeder. Dat hoeft bij deze crème absoluut niet, hij houdt mijn huid de hele dag mat en laat deze gezond ogen. Ik heb ervaren dat de crème mijn huid inderdaad kalmeert en de roodheid op mijn wangen verminderd.

Het ’24 uur vocht afgeven’ vind ik een abstract begrip waar ik moeilijk een conclusie aan kan verbinden. Ik heb een vochtarme huid die vaak droog aanvoelt. ‘s Ochtends breng ik zo snel mogelijk crème aan, omdat mijn huid niet comfortabel aanvoelt anders. Deze crème is in elk geval meer dan voedend genoeg voor de hele dag, ik heb nooit de drang om ‘bij te smeren’. Dus dat is een goed teken! De crème belooft ook poriën te verkleinen, hier kan ik zelf niet over oordelen omdat ik (gelukkig) nergens vergrootte poriën heb. Ik ben geneigd deze claim te geloven, gebaseerd op het feit dat ik tot nu toe heel tevreden ben over de ananné producten en vind dat de claims worden waargemaakt, voor zo ver ik kan beoordelen.

 

 

De ananné EQUILIBRIUM LIGHT 24h Beautifying Cream is voor € 165,00 (50ml) online te bestellen via deze link.

 

Evelines annané routine

Mijn annané routine

De volgende producten heb ik uitgekozen uit de annané gezichtsverzorgingslijn:

 • Lavanticum Nourishing Cleanser & Mask  € 48,00
 • Tonicum Pore Toning Mist  € 41,00
 • Solacium  Repair Serum  € 235,00
 • Equilibrium Light 24H Beautifying Cream  € 165,00
 • Cura Oculi Nourishing Eye & Cream Mask  € 145,00

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *