Ananné EQUILIBRIUM RICH 24h Beautifying Cream

Ananné EQUILIBRIUM RICH 24h Beautifying Cream Review

Ik ben toegekomen aan mijn een-na laatste review van de annané gezicht verzorgingsproducten, de ananné Equilibrium Rich 24h Beautifying Cream. Met veel plezier heb ik al mijn bevindingen over de annané Voedende Reiniger, Verfrissende Tonic en het Glow Serum beschreven. De dag-en nachtcrème is verkrijgbaar in twee varianten Equilibrium Light en Equilibrium Rich 24h Beautifying Cream.

Eerder heb ik nog niets gezegd over de vormgeving van de annané gezicht verzorgingsproducten, maar deze vind ik heel mooi, chique en strak.  Alle flacons hebben dezelfde ‘look’  maar variëren in formaat.  Klassiek wit met een rosé gouden randje, ik hou ervan. Zo’n eenheid staat mooi op je toilettafel of in je badkamer.

Klik hier om meer reviews van annané producten te lezen.

 

Over de ananné EQUILIBRIUM RICH 24h Beautifying Cream

Ananné EQUILIBRIUM RICH 24h Beautifying Cream Review

Volg jij ons al op Instagram?

Equilibrium Rich 24h Beautifying Cream is de meer rijkere variant van de light versie, met een meer voedende werking op het gezicht, hals en decolleté.  Deze vloeibare crème is een 24h product en gebruik je dus zowel als een dag-en nachtcrème.

 

De kenmerken van ananné Equilibrium Rich 24h Beautifying Cream

 • Versterkt het bindweefsel en stimuleert de collageensynthese in de huidcellen
 • Vermindert rimpels en lijntjes
 • Voedend en ontstekingsremmend
 • Verlicht irritatie en roodheid
 • Celvernieuwing wordt gestimuleerd

 

De belangrijkste actieve ingrediënten

 • Witte lupine-olie
 • Zeevenkel
 • Rozenbottelzaadolie
 • Goudalg: Laminiaria ochroleuca

Conclusie

Ananné EQUILIBRIUM RICH 24h Beautifying Cream Review

Deze ‘rijke’ uitvoering van de annané  dag-en nachtcreme verzorgt de huid van je gezicht, hals en decolleté meer dan genoeg. In het begin had ik het idee dat mijn huid even moest wennen aan deze crème, om de reden dat deze niet vet aanvoelt.  Zeker voor ’s nachts is dit voor mij een nieuwe ervaring. Hiervoor testte ik namelijk een zeer vette nachtcrème, die moeilijk in mijn huid trok.

De annané Equilibrium Rich 24h Beautifying Cream trekt dus wel snel in en laat een mooie matte finish achter.  Ik vind het een heerlijk product, zowel voor overdag als ’s nachts, mijn huid ziet er jeugdig en glad uit.  Overdag heb ik nogal eens de neiging tot een glimgezicht, wat met deze toch zeer goed voedende creme, verleden tijd is.  Equilibrium Rich 24h Beautifying Cream is een goede make-up basis en beschermt daarnaast ook nog tegen de kou.  Ik ben er echt zooooo blij mee 🙂 !

 

Ananné Equilibrium Rich 24H Beautifying Cream  kost € 165,00 (50 ml) en is online te bestellen via deze link.

 

Omdat je maar twee pompjes nodig hebt om je gezicht, hals en decolleté te voorzien van deze heerlijk voedende dag-en nachtcrème vind ik de prijs in verhouding tot vergelijkbare high end producten ‘heel goed’ !

 

Wilma’s annané routine

Mijn annané routine

De volgende producten heb ik uitgekozen uit de annané gezichtsverzorgingslijn:

 • Lavanticum Nourishing Cleanser & Mask  € 48,00
 • Tonicum Pore Toning Mist  € 41,00
 • Nutricium Glow Lifting Serum € 235,00
 • Equilibrium Rich 24H Beautifying Cream  € 165,00
 • Ocullissimum Firming Eye Balm  € 134,00

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *