Hourglass Ambient Strobe Lightning Blush in de kleur Euphoric Fusion

Hourglass Ambient Strobe Lightning Blush Review

Hourglass is een merk zonder ‘wreedheid’ (cruelty) en heeft toegezegd volledig vegan te worden in 2020. Hourglass staat bekend om zijn innovatie en toewijding aan het opnieuw uitvinden van luxe cosmetica. Teint, kleur en huidverzorging zijn zo ontworpen dat ze moeiteloos kunnen worden aangebracht.  Nu dit prachtige high-end-merk sinds kort ook in Nederland te koop ben ik als eerste gevallen voor de Ambient Strobe Lightning Blush. Ik heb geprobeerd om een goede vertaling te vinden voor deze mooie blush maar het is niet echt te omschrijven;  omgevingslicht met strobe (?) een soort glitter/glanzend licht? Beter om het uit te proberen en naar het resultaat te kijken :). Vandaag review ik voor jullie deze mooie blush in de kleur Euphoric Fusion.

Klik hier om meer reviews van Hourglass producten te lezen.

Over de Hourglass Ambient Strobe Lightning Blush

Hourglass Ambient Strobe Lightning Blush Review

Hourglass Ambient Strobe Lightning Blush Review

Hourglass Ambient Strobe Lightning Blush Review

Volg jij ons al op Instagram?

Zo mooi om te zien, deze Hourglass Ambient Strobe Lightning Blush. En ik kan alvast verklappen dat dit er zo uit blijft zien na gebruik! Echt waar, het motief blijft behouden! Ik heb gekozen voor de kleur Euphoric Fushion, want ik ging op zoek naar een kleur met een ietwat oudroze/lila ondergrond.  Er zijn 4 van dit soort prachtige blushes uitgebracht….

 • Euphoric Fushion – een zachte lila blos gemengd met euphoric strobe light voor een schitterende gloed
 • Incandescente Electra – een koele perzikblush gemengd met gloeilampen voor een hemelse gloed
 • Irisiserende Flits – een levendige magenta blos gemengd met iriserend stroboscooplicht voor een verhelderende gloed
 • Briljante Naakt – een diepe oranje blos gemengd met Brilliant Strobe Light voor een glanzende gloed

De handgemaakte blushes zijn gemaakt met behulp van een geavanceerde miscelare-techniek, wat “mengen” betekent in het Italiaans. Zo ontstaat de perfecte balans tussen pigment en poeder waardoor er geen twee op elkaar lijken.

Swatch

Hourglass Ambient Strobe Lightning Blush Review

Op de swatch zie je een klein vingertipje Hourglass Ambient Strobe Lightning Blush – Euphoric Fushion- uitgestreken op mijn pols.  De kleurafgifte is dus enorm.  De kleur zelf vind ik heel mooi, maar iets minder lila als ik verwacht had.  Meer bruin-koperachtig met een neiging naar oud roze.  Deze blush bevat géén geur, talk, gluten, nanodeeltjes of parabenen en is dus niet getest op dieren.

Look & Conclusie

Hourglass Ambient Strobe Lightning Blush Review

Het verlichtende effect van Ambient Strobe Lighting poeder in deze blush is overdonderend.  Ik heb nog nooit zo’n prachtige blush op mijn wangen gehad. De structuur is zo zacht, dat deze naadloos mengt met de kleur van je huid of foundation. En een heldere verlichte glans geeft, stroboscoopverlichting genoemd.  Ik vind een laagje meer dan genoeg, maar mocht je het nodig vinden kan de Hourglass Ambient Strobe Lightning Blush in meerdere laagjes opgebracht worden. De kleur en glans, die je bijna gloeiend kunt noemen, blijven de hele dag perfect zitten.  Wat een ongekend mooie blush en wat een ontdekking is het merk Hourglass,  ik kan niet wachten om meer producten uit te proberen 🙂

 

Ik heb de Hourglass Ambient Strobe Lightning Blush zelf gekocht bij de Bijenkorf voor 39,50.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

4 Reacties

 1. Nicole
  31 januari 2020 / 08:51

  Oehhh, ziet er prachtig uit. Zoek ook iets met een mooie glans maar niet ner als orgasm .

  • Eveline
   4 februari 2020 / 09:08

   Ik kan deze van harte aanbevelen!

 2. Daphne - verdraaidmooi
  2 februari 2020 / 08:21

  De blush staat je prachtig en de verpakking ziet er ook schitterend uit!

  • Eveline
   4 februari 2020 / 09:07

   Dankjewel 🙂 ! En wij zijn ook echt verliefd op de verpakking <3 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *