fbpx

NARS Orgasm Blush

NARS Orgasm Blush

Toen ik las dat Nars een dochteronderneming van Shiseido (mijn favoriete merk) is, werd ik gelijk enthousiast.  Ik moet toegeven dat ik behoorlijk behoudend ben in mijn make up producten en gebruik het liefst de klassieke merken.  Maar op aandringen van Eveline kocht ik jaren terug de toen al beroemdste blush van de wereld;  dé Orgasm Blush.  De hippe en gedurfde naam weerhield mij er niet van om het te kopen,  want in dit geval zou ik Orgasm vertalen naar ‘blijdschap of enthousiasme’. Indertijd was Nars Cosmetics alleen te koop bij Sephora.  Inmiddels is het merk Nars ook uitgebreid te koop bij de Bijenkorf.

Er bestaat een hele “Orgasm-collectie” met poederblush, vloeibare blush, losse poeder, lipgloss, lipstick, lippenbalsem, illuminators, vinylliplak en nagellak.

De beroemdste blush van de wereld

NARS Orgasm Blush

Volg jij ons al op Instagram?

NARS Cosmetics is een Frans cosmetica- en huidverzorgingsbedrijf opgericht door visagist en fotograaf François Nars in 1994. De cosmeticalijn begon met twaalf lipsticks. Daarna heeft NARS verschillende beautyproducten voor meerdere doeleinden gemaakt en is het sinds 2000 een dochteronderneming van Shiseido.  François Nars is nog steeds artistiek directeur, interne fotograaf en copywriter voor zijn merk.

Limited edition verpakking

Op het moment dat de Limited edition  uitkwam, heb ik geen moment getwijfeld om deze te kopen.  Dit doosje heeft maar liefst 8 gram inhoud en dat voor nog geen 10 euro meer dan de normale verpakking.  En je wordt toch ook erg vrolijk van de zonnige verpakking. NARS brengt elk jaar een Limited Edition uit van de meest beroemde blush ter wereld.

NARS Orgasm Blush

Soms  vind ik het nodig en heel fijn om een review te schrijven over een product waar ik zo ontzettend blij mee ben.  Omdat ik zeker weet dat iedereen hier enthousiast van wordt. Al jaren is  Nars Orgasm Blush mijn grote favoriet.  Deze blush is werkelijk is alle opzichten een topper;  de kleur, de structuur,  het opbrengen en het gebruik.   Zelfs het doosje,  matzwart en van rubber (modern hé ?) is mooi en praktisch in gebruik want het krast en breekt niet;  de meeste doosje zijn glanzend zwart (hier gaan t.z.t. altijd krassen op zitten en vingerafdrukken) en van hard plastic (dus breekbaar).

Swatch

NARS Orgasm Blush

NARS Orgasm Blush Swatch Review

Op de swatch zie je de mooie kleur;  deze is zoals de blush werkelijk is.  Wat ook opvalt zijn de piepfijne gouden glittertjes die ervoor zorgen dat je huid er stralend en gezond uitziet!

Resultaat en conclusie

NARS Orgasm Blush Review

NARS Orgasm Blush Review

NARS Orgasm blush is de best verkochte blush van de hele Nars blush collectie;  de kleur houdt het midden tussen perzik en roze met een gouden glans,  koraalachtig zou je ook kunnen zeggen. Dat betekent dat deze kleur bij zowat ieder huidtype past. Het is zo’n natuurlijke kleur die nooit te fel zal uitvallen;  ook niet streperig want de structuur is zo zacht dat het gemakkelijk mengt met je huid. Ik gebruik een speciale blush kwast (want een kwastje zit niet in het doosje, wel een spiegeltje) en breng zonder moeite in een paar seconden Nars Orgasm Blush aan over mijn foundation. Mijn wintertint wordt onmiddellijk levendig;  de basis van de blush is mat maar er zit een piepfijn gouden glittertje in wat zorgt voor een prachtige maar zeer subtiele glans.  De blush is zo zuinig in gebruik zodat de prijs kwaliteit verhouding ook nog eens super is!  Een enorme aanrader!

 

De prijs van Nars Orgasm Blush;  ca. 30 euro voor 4,8 gram. (de Limited Edition is ca 40 euro voor 8 gram). NARS is in Nederland verkrijgbaar bij De Bijenkorf, de Orgasm blush bestel je via deze link.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

2 Reacties

 1. 11 februari 2019 / 12:14

  Wat een prachtige blush. Die gaat op mijn wenslijstje!

  • Eveline
   12 februari 2019 / 11:52

   Groot gelijk Tessa!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *