fbpx

NARS NARSissist Wanted I Cheek Palette

NARS NARSissist Wanted I Cheek Palette

I love NARS! NARS is echt een van mijn favoriete make-up merken. Ik vind de producten altijd mooi vormgegeven en goed inspelen op trends. Daarnaast zijn alle producten kwalitatief gewoon erg goed. Ik was laatst in de Bijenkorf en toen zag ik dit NARSissist Wanted I Cheek palette nog liggen. Ik was in de veronderstelling dat hij al lang niet meer verkrijgbaar was in Nederland. Omdat het een limited edition palette is. Ik heb hem zelf in het voorjaar al bij Sephora gekocht, maar omdat hij nog te koop is in Nederland review ik hem nu toch nog 🙂 !

Veelzijdig blush palette

NARS Wanted I Cheek Palette

De NARS NARSissist Wanted limited edition collectie bestaat uit een oogschaduw palette, het NARSissist Wanted Eye Shadow palette en twee blush paletten. Dit is het NARSissist Wanted I blush palette. Een palette met verschillende tinten blush, die allemaal vrij licht en zacht van kleur zijn. Het Wanted II blush palette van NARS bevat diepere en fellere kleuren. Wanted II is meer een palette voor de donkere huid en Wanted I voor de lichte huid. Ik ben zoals jullie zien vrij bleek, dus daarom koos ik voor Wanted I.

Vijf blushes en een highlighter

NARS Wanted I Cheek Palette

Volg jij ons al op Instagram?

En dan nu de kleuren! Op de bovenste rij zie je van links naar rechts: Unlimited, Buzzed en Notorious. Op de onderste rij zie je van links naar rechts: Kingpin, Bumpy Ride en Crave. Ik vind Unlimited (linksboven) meer een highlighter dan een blush. De andere 5 zijn overduidelijk wel blushes. Waarvan ik een beetje vrees van Crave (rechtsonder). Ik denk dat die te fel is voor mijn huid.

Swatches

NARS Wanted I Cheek Palette

Volg jij ons al op Instagram?

NARS Wanted I Cheek Palette

Zo! Wat een pigmentatie. Hier ga ik dus heel erg goed op. Ik heb voor elke swatch zachtjes met mijn vinger over de pan gestreken en daarna in 1 beweging (!) een smeer op mijn arm gezet. Zoals ik al dacht is Unlimited echt een highlighter. Die ik trouwens heel erg mooi vind glanzen. Buzzed, Notorious, Kingpin en Bumpy Ride vind ik er alle vier ook heel erg mooi uitzien. Wat je vaak ziet in blush paletten is dat de tinten op elkaar lijken. Dat vind ik bij het NARSissist Wanted I Cheek Palette niet het geval. De tinten zijn duidelijk anders en zo kan je leuk mixen en matchen met verschillende outfits en lipsticks!

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *