fbpx

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Mini Highlighter Opal

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Mini Highlighter Opal

Er viel niet meer onderuit te komen; ik moest en zou, op langdurig aandringen van mijn dochter, een highlighter uitproberen. Nu heb ik jaren kunnen volhouden dat dit iets is voor als je jong bent en dat je als ‘een iets ouder’ wezen beter weg kunt blijven bij alles wat super glanst. Want alles wat glanst gaat in de rimpels zitten en deze worden dan nog eens extra benadrukt, niet iets wat ik wil. Onzin volgens mijn dochter, een highlighter zou juist je gezicht oplichten en verfrissen. Hmmmmm, dat klinkt best goed. Dus ik ben bezweken en heb de Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Mini Highlighter gekocht. Een mini omdat ik deze dus echt eerst wil uitproberen en het zonde zou vinden om een grote uitvoering te kopen mocht het tegenvallen. Ik heb gekozen voor de kleur opal; een neutrale wit gouden glans die een perfecte hoeveelheid glans belooft. Waarom een highlighter van Becca; omdat dit merk wereldwijd geroemd wordt door de prachtige glans in al hun producten!

Over BECCA

“ACHTER ELKE GLOED,  IS ER EEN VERHAAL”

Ons doel is om je op alle juiste plaatsen te doen gloeien met een uitstraling die je trouw is. Ongeacht je leeftijd, stijl, gezichtsvorm, huidtype of toon, BECCA stelt je in staat je beste licht te vinden, je eigen weg te gloeien – en elke dag beter te maken dan de vorige “

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Mini Highlighter Opal

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Mini Highlighter Opal

Volg jij ons al op Instagram?

Gebruik

De Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Mini Highlighter ziet er prachtig uit.  De zon in een doosje waar je dus al blij van wordt als je er naar kijkt 😉 Of net edelstenen  glanzend in doosje, zo mooi en klein. In tegenstelling tot traditioneel geperste poeders vermengt deze pigmenten met vloeistoffen, waardoor deze highlighter heel zacht aanvoelt.  Dit vind ik  heel belangrijk want er zit tenslotte al een dagcreme , foundation, primer en blusher op mijn gezicht ,  wat niets uitmaakt want deze highlighter klontert of vlekt niet.  Het lijkt gewoon te smelten op je huid en de glans komt van binnenuit.  DUS gaat niet in ‘je rimpels’ zitten.  Dat heb ik dan toch ook maar weer mooi geleerd op mijn leeftijd.

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Mini Highlighter Opal Swatch

Shimmering Skin Perfector Pressed Mini Highlighter Opal Swatch

De swatch van de Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Mini Highligher heb ik speciaal op de onderkant van mijn arm gezet om de kleur goed te laten zien.  De bovenkant van mijn arm was te bruin toen deze foto genomen werd en zou de kleur minder goed weergeven.  Mijn gezicht is veel minder bruin dan mijn armen,  dus daar zie je de kleur en het resultaat zoals het moet zijn.

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Mini Highlighter Opal

Resultaat

Ik ben heel verrast door het resultaat van de Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Mini Highligher op mijn gezicht.  Met de kwast ben ik met een lichte streek langs het poeder gegaan en het resultaat is heel goed zichtbaar.  Aangebracht heel subtiel op mijn konen en nog subtieler op mijn neusbrug. Uiteraard kun je zoveel opbrengen als je wilt,  maar ik vind dit voldoende.   Ja,  als je jong bent kun je gerust wat meer opbrengen maar voor de iets ouderen onder ons,  je weet het  less is more.  Net even wat meer glans in het gezicht, echt een mooie gezonde gloed.  Lijkt mij ook zeker iets om in de winter te gebruiken,  weg met dat grauwe gezicht.  Misschien dan wel dagelijks !  In iedere geval heb ik me voorgenomen om de Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Mini Highligher voortaan altijd op te brengen als ik naar een feestje of  etentje ga.  Dat geeft net iets extra’s en ziet er in het kaarslicht ook echt geweldig uit. En op foto’s is het ook prachtig. Ik ben blij 😉 !

 

Ik heb de Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Mini Highligher gekocht tijdens het weekendje shoppen in Lille met mijn dochter. Hij kost 16,00 voor 2,4 gram.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *