Pixi Pretties Glow-y Powder Highlighter (duo review)

Pixi Pretties Glow-y Powder Highlighter Review

Vandaag reviewen wij de de prachtige Glow-y Powders uit de Pixi Pretties samenwerking met influencers. Deze Glow-y Powders zijn van Jen Chae (@headtotoe).  Zij is influencer sinds 2008 en deelt levenstips en beauty tricks op YouTube.

Klik hier om onze andere Pixi reviews te lezen.

Over de Pixi Pretties Glow-y Powders

Pixi Pretties Glow-y Powder Highlighter Review

Volg jij ons al op Instagram?

Deze Pixi Glow-y powders zijn iets meer dan alleen een highlighter. Je kunt ze namelijk ook als oogschaduw of als blush gebruiken! Ze zijn zo mooi gepigmenteerd dat ze voldoende kleur afgeven op ogen en wangen. De prismatische deeltjes geven een stralende gloed op je huid.

Swatches

Pixi Pretties Glow-y Powder Highlighter Review

Op de swatch zie je hoe diep te kleuren zijn van de Pixi Pretties Glow-y Powders.  Links zie je de kleur Fetch (perzik/koper) en rechts zie je de kleur Wednesdays (roze).

Pixi Pretties Glow-y Powder in de kleur Fetch

Pixi Pretties Glow-y Powder Highlighter Review

Het Glow-y poeder is een zijdezacht glanspoeder wat een vleugje gloed en zachte kleur toevoegt aan je gezicht. Het natuurlijke mineraalpoeder reflecteert licht om de teint op te fleuren. Ik heb de kleur ‘Fetch’ getest, maar er zijn nog veel meer varianten van dit multifunctionele product verkrijgbaar.

Look & Conclusie

Pixi Pretties Glow-y Powder in de kleur Fetch

Eveline: Ik heb het Glow-y poeder opgebracht op mijn jukbeenderen en neus als highlighter. En op mijn ooglid en onder mijn wenkbrauw bot als oogschaduw. Ik vind het een fijn multifunctioneel product waarvan de kleur op te bouwen is. Ik heb het niet al te dik aangebracht, omdat het dan voor mijn huid teint te donker zou worden als highlighter. Het is een ontzettend fijngemalen poeder wat, zonder fall-out!!!, heel goed blend in de huid. Ik vind het effect mooi en het poeder fijn werken. Het is een leuk en mooi product!

Pixi Pretties Glow-y Powder in de kleur Wednesdays

Pixi Pretties Glow-y Powder Highlighter Review

Volgens Jen Chae dragen we op woensdag roze, vandaar dus de naam Wednesdays voor deze pretty roze highlighter/blush. Ik houd van roze dus draag dit ook op andere dagen 🙂

Look & Conclusie

Pixi Pretties Glow-y Powder Highlighter Review

Wilma: ik vind het Pixi Glow-y Powder een goed en mooi bruikbaar multi-functioneel poeder. Als eerste heb ik het gebruikt als highlighter om mijn jukbeenderen. Niet te veel, want het is ontzettend gepigmenteerd.  Vandaar dat je het ook kunt gebruiken als blush alleen, dat geeft een mooie heldere gloed op je wangen.  Ook schitterend als oogschaduw op je bewegend ooglid. Onder het wenkbrauwbot en aan de binnenkant van je ooghoeken staat het heel stijlvol. Met een droge kwast aangebracht vind ik het meer dan fel genoeg. Maar voor een nog intenser effect kun je de kwast ook nat maken. Ik ben blij met dit Pixi Pretties Glow-y Powder!

 

De Pixi Pretties Glow-y Powder highlighter poeders zijn bij verschillende Pixi verkooppunten te koop voor ongeveer € 16,- per stuk.

 

Deze review bevat gekregen producten. 

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

2 Reacties

 1. Tessa
  5 mei 2020 / 10:37

  Erg mooi zijn deze. Ik gebruik ze als oogschaduw

  • Eveline
   5 mei 2020 / 23:15

   Ja doen wij ook soms :)! Fijn product!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *