fbpx

Shiseido Body Creator Aromatic Bust Firming Complex Decolleté en Buste Crème

Shiseido Body Creator Aromatic Bust Firming Complex Review

Ik ben er van overtuigd dat er voor ieder deel van je lichaam een speciaal daarvoor bestemde crème nodig kan zijn. Speciale delen van je lichaam hebben nu eenmaal speciale aandacht nodig!  Het is maar net waar je op gefocust bent.  Dat is voor iedereen verschillend en zal ook nog eens per levensfase verschillend zijn. Mijn focus viel al vroeg op decolleté en buste omdat dit deel het enige stukje van mijn lichaam is wat snel verbrand. En dus sneller zal kunnen verouderen! Daarom gebruik ik Shiseido Body Creator Aromatic Bust Firming Complex decolleté en buste crème. En dit al heel veel jaren! De huid en het bindweefsel vormen de natuurlijke ondersteuning van de buste. Het is belangrijk dat dit zo lang mogelijk stevig en elastisch blijft, toch?

Klik hier om meer reviews van Shiseido producten te lezen.

Over de decolleté en buste crème

Shiseido Body Creator Aromatic Bust Firming Complex Review

Volg jij ons al op Instagram?

Om te voorkomen dat je borsten het voortijdig van de zwaartekracht verliezen, kun je ze het beste dagelijks insmeren. Samen met de tere huid rond de ogen en hals is het decolleté een kwetsbare zone van het lichaam.  Met kwetsbaar bedoel ik dat de huid dun is en dus als eerste rimpeltjes zal vertonen.  Smeren, smeren, smeren dus!   Gebrek aan veerkracht en stevigheid zijn de eerste tekenen van het verouderen van de huid. Decolleté en buste zijn een deel van het lichaam dat zeker in de zomer zichtbaar is, daarom verzorg ik dit deel graag met een goede daarvoor geschikte crème.

De belofte van dit Buste Firming Complex is nieuwe stevigheid en veerkracht aan de buste en het decolleté en laat de huid comfortabel, soepel en gevoed aanvoelen. Herstelt de kwetsbare huid van de buste en decolleté opnieuw en verbetert de elasticiteit en uitstraling.

Gebruik en conclusie

Shiseido Body Creator Aromatic Bust Firming Complex Review

Niet alle cosmeticalijnen hebben aparte crèmes voor decolleté en buste, maar Shiseido heeft deze dus wel. Vaak lees je dan ook dat je net zo goed een dag-of nachtcreme kunt gebruiken op je decolleté (en hals).  Dat spreek ik ook niet persé tegen, maar het kan zijn  dat een dag-of nacht crème net wat te dik of zwaar is om op het decolleté en buste te gebruiken.  Of misschien ook wel te duur!   Dit Bust Firming Complex is een dunne, niet vette,  rijke satijnzachte crème en heeft een kalmerende geur.  In het begin heb ik al gezegd dat ik deze crème al heel wat jaren gebruik (ca. 20 jaar denk ik 😉 en tot op de dag van vandaag ben ik er super enthousiast over.  De huid van mijn buste en decolleté mag (nog) best gezien worden en daar ben ik erg blij mee!

Als je gaat smeren is het belangrijk dat je start bij de buste met ronddraaiende bewegingen van buiten naar binnen. Op het decolleté aanbrengen met lange opwaartse bewegingen naar boven richting de hals.  Neem je hals tot aan de neklijn lekker mee in je dagelijks ritueel. Doe dit met zachte soepele bewegingen totdat de crème goed is opgenomen in de huid.

Ik heb nog een tip voor je!  Een oefening om je decolleté en buste mooier en steviger te maken door ze dagelijks te trainen. Kan op ieder moment van de dag gedaan worden. Druk  beide handpalmen tegen elkaar totdat je je borstspieren voelt. Houd deze spanning 10 tellen vast en herhaal dit vier keer.  Als je vanaf nu dit dagelijks doet en daarnaast dagelijks Shiseido Bust Firming Complex gebruikt (zo ongeveer vanaf je 29e levensjaar) ben je heel goed bezig voor je decolleté en buste.  Een klein ritueel met een mooi en dankbaar resultaat 😉

 

Ik heb de Shiseido Body Creator Aromatic Bust Firming Complex zelf gekocht voor 52,- (75 ml).

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *