fbpx

KENZOKI Sensual Bare Body Cream

KENZOKI Sensual Bare Body Cream Review

KENZOKI, is meer dan verzorging; het merk richt op het geven van een beleving wanneer je de producten gebruikt. De cosmetische producten van het bekende designer merk KENZO gebruiken de heilzame werking van eeuwenoude planten afkomstig uit Azië. De producten van KENZOKI hebben klinkende namen als Lotus Blanc, Belle de Jour en Vapeur de Riz. Vandaag review ik de KENZOKI Sensual Bare Body Cream ‘Vapeur de Riz’.

KENZOKI (KENZO) is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL, klik op deze link om alle ICI Paris XL exclusives te zien.

Over de KENZOKI Sensual Bare Body Cream

KENZOKI Sensual Bare Body Cream Review

Volg jij ons al op Instagram?

De KENZOKI Sensual Bare Body Cream is een rijke en romige bodycrème met een sensueel parfum. De bodycrème hydrateert de huid en maakt deze zacht en gevoed met een zijdezachte geurende finish. En laat absoluut geen plakkend gevoel achter op je huid. De geur van gestoomde rijst ‘Vapeur de Riz’  prikkelt je zintuigen. De weldadige body cream is gemaakt van 100% rijst plant water.

De KENZOKI ‘Vapeur de Riz’ lijn heeft ook een handbalsem; de Sensual Hands Balm die ik later zal reviewen.

Conclusie

KENZOKI Sensual Bare Body Cream Review

Laat ik maar beginnen met de pot waar de KENZOKI Sensual Bare Body Cream in zit. De zachte kleurstelling en de platte ietwat schuine deksel vind ik bijzonder mooi vormgegeven. Ik wist eigenlijk niet eens dat KENZO ook cosmetica producten had, dus dit is een leuke kennismaking. Zoals ik al vaker heb geschreven is het snel intrekken van een body cream echt een must voor mij. Ik vind het verschrikkelijk om iets vettigs op te smeren, wat vervolgens niet intrekt. Deze body cream van KENZOKI trekt in elk geval heel erg snel in. Fijn! Daarnaast is de geur echt heerlijk en subtiel. Ik houd van Aziatische / Oriëntaalse geuren en geur combinaties en dit is echt een topper. De geur is niet te overheersend en langhoudend, dus je kunt er elk parfum bij dragen.

De body cream laat mijn huid enorm zacht aanvoelen en trekt dus, zoals ik al eerder benoemde, heel erg snel in. Dit is denk ik een van de meest luxe body creams die ik ooit geprobeerd heb. Niet alleen door de prachtige verpakking maar ook omdat hij zo fijn smeert en snel intrekt én heerlijk ruikt is dit echt een verwen moment (na het douchen). De body cream is geschikt voor ieder huidtype en laat mijn ietwat droge huid de hele dag gehydrateerd aanvoelen. Zonder vet te zijn. Als je wat meer geld over hebt voor een luxe ervaring van een body cream vind ik dit echt een hele goede kandidaat.

 

De KENZOKI Sensual Bare Body Cream kost € 48,30 (200 ml) en is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL in de webshop en in een selectie ICI PARIS XL parfumerieën.

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *