Rituals The Ritual Of Holi (hele collectie)

Rituals The Ritual Of Holi Review

Dit is voor mij echt dé must-have Rituals collectie van dit jaar. Nee, van ALTIJD. De Rituals The Ritual Of Holi collectie is namelijk echt bijzonder. Heel anders dan de ”standaard” Rituals collecties. De producten zijn eigenlijk gericht op tieners en ik ben ”al” 26 jaar oud, maar I do not care want holi moli dit moet iedereen proberen. Ik heb op Instagram met behulp van een poll gevraagd of jullie de reviews van de hele collectie in losse artikelen of in 1 artikel zouden willen zien. En 80% stemde op 1 artikel. Dus hier gaan we dan!

Klik hier om meer reviews van Rituals producten te lezen.

Rituals The Ritual Of Holi

The Ritual Of Holi Shower Flower Foam

Rituals The Ritual Of Holi Shower Flower Foam

Rituals The Ritual Of Holi Shower Flower Foam

Rituals The Ritual Of Holi Shower Flower Foam

Volg jij ons al op Instagram?

Doucheschuim in de vorm van een roos. Punt. Meer hoef ik toch eigenlijk niet te zeggen na het tonen van deze foto’s? Om het in ”tiener-taal” te zeggen: dit doucheschuim is gewoon ziek. De Shower Flower Foam is hét paradepaardje van de collectie en is dan ook bijna een maand lang landelijk uitverkocht geweest. Ik zie hem nu weer online staan op de webshop van Rituals, dus ik zou zeggen: slaat uw slag!

Het schuim voelt weldadig aan op de huid en is wat steviger dan het traditionele doucheschuim van Rituals. Dit, omdat het natuurlijk zijn mooie 3D roos vorm moet behouden. Het schuim ruikt heel erg lekker, namelijk naar witte lelie en perzik. Dit is samen met de Ayurveda lijn mijn nieuwe favoriete Rituals geur!

The Ritual Of Holi Jellylicious Wobbling Shower Jelly

Rituals The Ritual Of Holi Jellylicious Wobbling Shower Jelly

Rituals The Ritual Of Holi Jellylicious Wobbling Shower Jelly

Rituals The Ritual Of Holi Jellylicious Wobbling Shower Jelly

You know what to do with that big fat …. haha. Daar deed deze wobbling shower jelly me meteen aan denken. Ik dacht in eerste instantie dat de jelly heel ‘zacht’ zou zijn. En dat hij kapot zou gaan als ik hem in een keer uit het potje zou halen. Dit is dus zoals je ziet niet zo. De jelly voelt fijn aan, en nodigt uit tot knijpen. Ik vind de jelly heel erg lekker ruiken, namelijk naar exotische bloemen en grapefruit. Maar ik heb toch liever een doucheschuim. Dat reinigt en hydrateert de huid toch net wat beter.

The Ritual Of Holi Party Time Confetti Body Scrub

Rituals The Ritual Of Holi Party Time Confetti Body Scrub

Rituals The Ritual Of Holi Party Time Confetti Body Scrub

Rituals The Ritual Of Holi Party Time Confetti Body Scrub

Mijn eerste gedachte? Hé leuk, er zit ook een gezichtsscrub in deze lijn! Maar nee, het is een bodyscrub in een heel erg klein potje. Ik vind dit een aparte keuze, omdat de andere scrubs van Rituals normaal altijd in 250 ml potten zitten en dit maar een 125 ml potje is. Maar goed, dit is dus een lichaamsscrub met confetti stukjes erin. Wederom ben ik weer helemaal enthousiast en vooral ook erg benieuwd.

Eenmaal onder de douche tijdens het scrubben ontdekte ik dat hij substantieel anders is dan de andere bodyscrubs van Rituals. Het is meer een crème met een korreltje (confetti) erin dan een ‘harde / grove’ scrub. Ik vind de confetti scrub fijn aanvoelen en zijn werk goed doen. Mijn huid voelt na het scrubben zacht en gehydrateerd aan en ruikt heerlijk naar witte lelie en perzik. Écht zo’n lekkere geur.

The Ritual Of Holi Pinky Promise Flower Bath Bomb en You’re The Bomb! Fizzing Bath Bomb

Rituals The Ritual Of Holi Pinky Promise Flower Bath Bomb en You're The Bomb! Fizzing Bath Bomb

The Ritual Of Holi Pinky Promise Flower Bath Bomb

Ik ben niet zo’n badpersoon. Ik heb het altijd snel warm en in bad heb ik vaak het idee dat ik echt opvliegers krijg. En dat is dan weer wat vroeg voor mijn 26-jarige leeftijd 😉 . En ik verveel me vaak snel in bad, iets met te weinig geduld. Maar voor de volledigheid heb ik ook de twee badbruisballen aangeschaft. Uiteindelijk vond ik deze foto’s die ik in de Rituals winkel maakte mooier en duidelijker dan de foto’s in mijn bad. Dus voilà.

De Pinky Promise Flower bath bomb ruikt naar witte lelies en perzik bloesem. De lijn is een beetje verdeelt tussen ofwel deze geuren-samenstelling ofwel de exotische bloem en grapefruit samenstelling. Ik vind beide samenstellingen heerlijk ruiken en erg goed bij elkaar passen. Het duurt zeker 10 minuten voordat de bal op is en de geur is erg intens. Heerlijk!

Rituals The Ritual Of Holi Pinky Promise Flower Bath Bomb

The Ritual Of Holi You’re The Bomb! Fizzing Bath Bomb

Rituals The Ritual Of Holi You're The Bomb! Fizzing Bath Bomb

De You’re The Bomb! bad bomb is erg groot en kleurrijk. De badbruisbal heeft een swirl van blauw, roze en paars. Hij is erg stevig en het duurt zeker wel 10 minuten voordat hij helemaal opgebruist is. De geur is erg sterk, ons hele appartement rook er naar! Deze badbruisbal ruikt hetzelfde als de wobbling shower jelly, namelijk naar exotische bloemen en grapefruit. Oké, I’m convinced. Ik ga deze bath bombs zeker nogmaals kopen en mee in bad nemen!

The Ritual Of Holi Holi Crackle Crackling Body Mousse

Rituals The Ritual Of Holi Holi Crackle Crackling Body Mousse

Rituals The Ritual Of Holi Holi Crackle Crackling Body Mousse

Rituals The Ritual Of Holi Holi Crackle Crackling Body Mousse

Dit is mijn persoonlijke favoriet van de Rituals Ritual Of Holi lijn! De Crackling Body Mousse is echt een bijzonder en innovatief product. En daar hou ik van. De mousse knettert als je hem insmeert en dit voelt heel bijzonder en lekker. En de mousse trekt super snel in. Je kan jezelf meteen na het insmeren aankleden, wat voor mij een groot pluspunt tegenover bijvoorbeeld de wat vettere bodycrèmes van Rituals. Daarnaast heeft de Crackling Body Mousse ook een licht verkoelend effect. Ik vind dat dit product alleen maar pluspunten heeft en heb *confession* 4 bussen aangeschaft.

The Ritual Of Holi Sparkling Body Mist

The Ritual Of Holi Sparkling Body Mist

The Ritual Of Holi Sparkling Body Mist

The Ritual Of Holi Sparkling Body Mist

De laatste stap van het The Ritual Of Holi ritueel is de Sparkling Body Mist. Zelf zie ik nooit zo het ”nut” van een Body Mist als je ook nog parfum gaat dragen. Dus dit is een product wat ik meestal oversla in collecties. De Body Mist ruikt wel heerlijk naar exotische bloemen en roze grapefruit. Je maakt hiermee je ritueel wel echt af. Voor dagen dat ik geen parfum draag of lekker relax in huis vind ik hem heel fijn. De glitter is aanwezig, maar wel erg subtiel. De mist is puur voor de geur en dus niet hydraterend. Dit vond ik wel belangrijk om er even bij te vermelden.

The Ritual Of Holi Plastic Fantastic DIY Rubber Masker

Een plastic / rubberen gezichtsmasker; come again? Dit is alweer een, zeker voor het redelijk ”klassieke” Rituals, heel erg innoverend product. Het masker bestaat uit twee fasen die je zelf moet mixen. Namelijk poeder en pasta die vervolgens op je huid ”opdrogen” tot een masker met een rubberen structuur. Ik ben benieuwd.

Rituals The Ritual Of Holi Plastic Fantastic DIY Rubber Masker

Rituals The Ritual Of Holi Plastic Fantastic DIY Rubber Masker

Het gezicht wat dit meisje linksonder trekt trek ik ook altijd als ik een maskertje op smeer 🙂 . Haha flauw…..

Rituals The Ritual Of Holi Plastic Fantastic DIY Rubber Masker

Rituals The Ritual Of Holi Plastic Fantastic DIY Rubber Masker

En mixen maar! Ik vond het vooral erg veel. Heel erg veel. Ik heb nog nooit zo’n dikke laag van iets op mijn gezicht gesmeerd. Maar het doel heiligt de middelen, want dit masker belooft namelijk de ultieme detox voor je huid te zijn!

Rituals The Ritual Of Holi Plastic Fantastic DIY Rubber Masker

The Pink Hulk!

Rituals The Ritual Of Holi Plastic Fantastic DIY Rubber Masker

Na 40 minuten was het tijd om het masker eraf te trekken. En het voelde oprecht aan als rubber, heel bijzonder. Het masker heeft 40 minuten op mijn gezicht gezeten en tijdens die 40 minuten voelde ik er weinig van. Op het einde werd het wel wat hard en mijn huid voelde een tikkeltje koel aan.

Rituals The Ritual Of Holi Plastic Fantastic DIY Rubber Masker

Rituals The Ritual Of Holi Plastic Fantastic DIY Rubber Masker

Ik heb op deze twee foto’s geen enkele filter of bewerking gebruikt, juist omdat ik het effect goed wilde laten zien. Want een effect, dat is er wel. Mijn huid was ECHT super zacht en gehydrateerd na het gebruiken van dit masker. Ik ben zwaar onder de indruk, want ik had dit eerlijk gezegd totaal niet verwacht. Het masker doet niet onder voor veel duurdere maskers op deze wereld.

 

Over de The Ritual Of Holi collectie van Rituals kan ik heel erg kort zijn:

 1. Hij is geweldig
 2. Hij ruikt geweldig
 3. Jij moet hem ook hebben
 4. THANK GOD, hij is opgenomen in het vaste assortiment. En dus niet langer limited edition!

 

Ik heb de hele The Ritual Of Holi collectie zelf gekocht. Dit zijn de prijzen:

 • Shower Flower Foam € 7,50
 • Jellylicious Wobbling Shower Jelly € 6,50
 • Party Time Confetti Body Scrub € 7,50
 • Pinky Promise Flower Bath Bomb € 5,00
 • You’re The Bomb! Fizzing Bath Bomb € 5,00
 • Holi Crackle Crackling Body Mousse € 7,50
 • Sparkling Body Mist € 9,50
 • Plastic Fantastic DIY Rubber Masker € 8,50
Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *