fbpx

MAC Mehr Lipstick (Matte)

MAC Mehr Lipstick (Matte) Review

MAC heeft nu van hun meest iconische lipsticks mini varianten uitgebracht. Handig, want deze Little MAC’s zijn een stuk voordeliger (€ 10,00 per stuk) en zo kun je een kleur goed uitproberen. En daarna besluiten of je hem in full size koopt, of weer in mini of juist een andere mini. Ik vind het leuk 🙂 . Tijdens een event ontving ik deze Little MAC in de kleur Mehr.

Over de MAC Mehr Lipstick

MAC Mehr Lipstick (Matte) Review

Volg jij ons al op Instagram?

MAC Mehr Lipstick (Matte) Review

Mehr is een van MAC’s bestsellers. Mehr is een nude lipstick die door MAC zelf wordt omschreven als ”dirty blue pink”. Je zou dit kunnen vertalen naar oud roze met een blauwe (dus koele) ondertoon. Ik heb zelf een lichte huid en nude lipsticks met een koele ondertoon staan mij vaak heel mooi. Het geeft net wat meer kleur in mijn gezicht zonder enorm op te vallen. Precies wat een nude hoort te doen in mijn ogen!

Swatch

MAC Mehr Lipstick (Matte) Review

Mooi kleurtje! Hij is wat donkerder dan ik had verwacht. Maar eerlijk is eerlijk, een swatch ziet er op je hand altijd anders uit dan op je lippen.

Resultaat en conclusie

MAC Mehr Lipstick (Matte) Review

De MAC Mehr Lipstick heeft een matte formule. Dit houdt bij MAC in dat de lipstick hoog gepigmenteerd is met een matte, lang houdende afwerking. Ik ben fan van de matte lipsticks van MAC. Trouwens ook van alle andere formules, maar dat is nu even bijzaak haha. Mehr blijft lang zitten en overleeft met gemak een maaltijd. Ik vind het een erg mooie kleur die denk ik mooi staat bij bijna alle huidtinten. Als deze op is ga ik denk ik nog wel een full size kopen van Mehr. Hij is toch weer net anders dan Twig en Faux en ik ben gewoon dol op nude kleurtjes!

 

MAC Mehr is als mini Little MAC te koop voor € 10,00 (1,8 g) en als full size voor € 19,50 (3 g).

 

Dit artikel bevat een gekregen product. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

2 Reacties

  1. 1 oktober 2019 / 09:57

    Ik heb sinds kort de mac lipsticks helemaal ontdekt en ben fan. Dit kleurtje kende ik nog niet, het staat je heel goed. Zeker een goed idee van mac om hun lipsticks ook in mini formaat uit te brengen.

  2. Eveline
    Auteur
    1 oktober 2019 / 13:19

    Lief van je, dankjewel 🙂 ! Ik denk dat dit kleurtje bij veel mensen mooi staat. Welke is jouw favoriet op dit moment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *