Moroccanoil Luminous Hairspray Haarlak

Moroccanoil Luminous Hairspray Strong Hairspray Haarlak Review

Moroccanoil heeft van veel van hun bestsellers een mini variant. Ik vind dit super handig voor op vakantie of voor in je handtas. Ik ontving er een aantal ter review en vandaag zal ik de Moroccanoil Luminous Hairspray reviewen!

Over de Moroccanoil Luminous Hairspray

Moroccanoil Luminous Hairspray Strong Hairspray Haarlak Review

Volg jij ons al op Instagram?

De Moroccanoil Luminous Hairspray komt in de sterktes medium, strong en extra strong. Welke sterkte je wilt hangt af van de mate waarin je je haar wilt fixeren. Ik zelf doe nooit veel bijzonders met mijn haar. Soms stijl het met mijn stijltang en föhn het kort bol. En soms doe ik er niks mee, laat ik het aan de lucht drogen en klaar. Daarna fixeer ik mijn haar sowieso altijd met een haarlak. Ik ga vaak voor medium of strong varianten, maar nooit voor extra strong. Dat vind ik persoonlijk niet prettig aanvoelen in mijn haar. De haarlak (hairspray, whateverrr haha ik ben het gewend om haarlak te zeggen) zou een langhoudende fixatie geven. Zoals we gewend zijn van Moroccanoil is de haarlak verrijkt met arganolie en zou hij het haar een mooie glans geven. Daarnaast beloofd hij je haar te beschermen tegen vochtigheid, pluis en makkelijk uit te borstelen te zijn. Zonder een plakkerig laagje achter te laten.

Conclusie

MAC Mehr Lipstick (Matte) Review

Op deze foto heb ik mijn haar aan de lucht laten drogen en vervolgens flink met de haarlak gesprayed. De foto is gemaakt aan het einde van de dag en zoals jullie zien zit mijn haar nog prima volumineus en niet zo plat uitgezakt. Dus volume en lang houdende fixatie: check. Ook is de haarlak inderdaad makkelijk uit te borstelen en heb je daarna niet van dat ”viezige” plak haar. De haarlak beschermt mijn haar niet echt tegen vochtigheid. Als ik het stijltang (is dat een woord? 😛 ) en ik vervolgens door vochtig weer loop is mijn haar echt niet meer zo stijl en pluis vrij als daarvoor. Maar ik geloof niet dat er een product bestaat wat hier wel tegen beschermd. Ik vind het een prettige haarlak met een lekker geurtje. Als je fan bent van Moroccanoil en bereid bent om wat meer te betalen voor een haarlak is dit een mooie aanvulling op je collectie. Ook is het erg handig om een mini in je tas te stoppen of mee te nemen op vakantie!

 

De Moroccanoil Luminous Hairspray is verkrijgbaar in een mini variant voor € 9,80 (75 ml) en in een full size variant voor € 25,80 (330 ml).

 

Deze haarproducten review bevat een gekregen product. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

2 Reacties

 1. OASE Hair Vitamins
  27 januari 2020 / 15:50

  Fijne en eerlijke review. Ik gebruik zelf de treatment van Moroccanoil en daar ben ik heel erg over te spreken. Je haar ziet er inderdaad vol en mooi uit, de moeite waard om het product dus een keer uit te proberen!

  • Eveline
   Auteur
   4 februari 2020 / 09:08

   Ieder haar is natuurlijk ook anders 🙂 . Bedankt voor het compliment OASE!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *