fbpx

Pixi LipLift Max Glossy Lip Plumper Lipgloss

Pixi LipLift Max Glossy Lip Plumper Lipgloss Review

De missie van Pixi: vrouwen gemakkelijk zichzelf laten zijn, alleen op een nog mooiere manier! Pixi ontwikkelt beautyproducten voor alle vrouwen die weinig tijd hebben voor hun beautyroutine en toch verzorgd, flawless en met een frisse glow de deur uit willen. Met de Pixi LipLift Max Glossy Lip Plumper Lipgloss kun je met glanzende verzorgde lippen op pad!

Klik hier om meer reviews van Pixi producten te lezen.

Over de Pixi LipLift Max Glossy Lip Plumper Lipgloss

Pixi LipLift Max Glossy Lip Plumper Lipgloss Review

Volg jij ons al op Instagram?

De Pixi Liplift Max is een lipgloss die je lippen een klein beetje ‘opplumpen’,  opzwellen dus.  De peptiden in deze lipgloss zorgen ervoor dat de lippen er voller uitzien en verdoezelen de fijne lijntjes en verstevigen de lippen. Aloë vera heelt, jojoba hydrateert en kamille verzacht de lippen. Dit is dus een lipgloss met extra werking!

De voordelen van Pixi Liplift Max op een rijtje:

  • Volume maximaliserende lipbehandeling met een glanzende afwerking
  • Peptiden hydrateren, verstevigen en plumpen
  • Aloë heelt, jojoba hydrateert en kamille verzacht
  • Frisse muntsmaak zorgt voor een koel gevoel

Swatch

Pixi LipLift Max Glossy Lip Plumper Lipgloss Review

Zoals je ziet op bovenstaande foto is deze Pixi Liplift Max kleurloos en heet Petal Ice.  Deze kleurloze lipgloss kun je dan ook over al je lipsticks gebruiken zonder dat de kleur hiervan veranderd. Pixi Liplift Max is ook verkrijgbaar met een kleurtje erin; Honey Sheen, Sheer Rose, Sweet Nectar en Peony Bloom.  Gebruik je deze gekleurde varianten over een lipstick van ongeveer dezelfde tint dan zal deze verdiepen.  Maar je kunt al deze lipglosses natuurlijk ook solo dragen!

Look en conclusie

Alleen lipgloss

Pixi LipLift Max Glossy Lip Plumper Lipgloss review

Lipgloss onder lipstick

Pixi LipLift Max Glossy Lip Plumper Lipgloss review

Lipgloss over lipstick

Pixi LipLift Max Glossy Lip Plumper Lipgloss review

Vele jaren geleden waren zwaar glanzende lippen helemaal hip,  de lipgloss was niet meer weg te denken uit het modebeeld. Als jongedame bracht je lipgloss aan over je hele lippen.  Bij de dames met ‘meer ervaren lippen’ was het advies om de lipgloss alleen aan te brengen in het midden van de lippen, al dan niet over een lipstick heen.  Maar de lipgloss verdween toch uit het modebeeld want een paar jaar terug kwam opeens de matte lipstick als een trend opzetten. In 2019 kwam de lipgloss weer terug en de trend zet zich voort in 2020.  Ik vind het leuk en zeker omdat de lipgloss niet meer zo plakkerig is als vele jaren geleden.  De Pixi Liplift Max draagt heel prettig, plakt dus niet en blijft ook nog eens lang zitten. Omdat Pixi Liplift Max ook verzorgend werkt kun je deze als een mooie voorbehandeling (foto 2) onder een lipstick dragen, waardoor je lippen gehydrateerd aanvoelen.  En natuurlijk als je voor de volle glanzende look (foto 3) gaat ook bovenop iedere lipstick.  Of solo (met eventueel een liplijntje) gedragen is het ook prachtig (foto 1)!  Een multi-functioneel product, handig in je handtas om je lip-look op te frissen door de dag heen. Een fijne lipgloss voor mooie volle lippen 🙂 !

 

De Pixi LipLift Max Glossy Lip Plumper Lipgloss  is o.a. te koop bij Cosmania voor € 15,50

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *