Qiriness Wrap Hyal Aqua Sheetmasker

 

Qiriness Wrap Hyal Aqua Sheetmasker Review

Aan de basis van de verzorgingsproducten Qiriness, zorgt de E.O.S. samenstelling (Energie, Oxygène = Zuurstof en Sereniteit) ervoor dat het metabolisme van de huid geactiveerd wordt.  Zo geniet je optimaal  van de voordelen van de Qiriness verzorging. Naast een complete verzorgingslijn voor gezicht en lichaam, biedt het merk ook Wraps (sheetmaskers) voor ‘een spa moment thuis’.  Vandaag review ik het Qiriness Wrap Hyal-Aqua Sheetmasker.

Qiriness is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL, klik op deze link om alle ICI Paris XL exclusives te zien.

Over het Qiriness Wrap Hyal Aqua Sheetmasker

Qiriness Wrap Hyal Aqua Sheetmasker Review

Volg jij ons al op Instagram?

Het Qiriness Wrap Hyal Aqua Sheetmasker is gemaakt van biologisch afbreekbare microvezelstof ingelegd met Cameliablaadjes en geïmpregneerd met een krachtig serum verrijkt met natuurlijke actieve bestanddelen dat de huid voller maakt, hydrateert en voedt. De ingrediënten zijn voor 92% van natuurlijke oorsprong. Wrap Hyal Aqua is geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder de vochtarme, ruwe en trekkerige huid.

De Qiriness Wrap Booster serie biedt 4 sheetmaskers:

  • Poriën zuiverend, matterend en vernauwend: Wrap Purifant
  • Hydraterend en voedend: Wrap Hyal-Aqua
  •  Gladmakend, verzachtend en hydraterend oogmasker: Wrap Yeux Hyal Eclat
  •  Helderheid en glans: Wrap Éclat

Conclusie

I love me a good sheetmask! Ik heb dit sheetmasker van Qiriness 20 minuten laten intrekken op mijn vooraf gereinigde huid. Het serum was toen bijna helemaal in mijn huid ingetrokken. Het restant van het serum heb ik daarna met grote cirkelvormige bewegingen naar buiten toe in gemasseerd.  Ik vind een sheetmasker altijd een heerlijk zondagochtend ritueel of oppepper na een drukke werkdag. Ook gebruik ik ze regelmatig voor een feestje, ook al hebben we die nu natuurlijk al heel lang niet meer gehad. Ik vind Qiriness Wrap Hyal Aqua een fijn en goed betaalbaar sheetmasker. Mijn super gevoelige huid voelde heerlijk gevoed en gekalmeerd aan na het gebruik van het masker. De geur is erg neutraal, wat ik fijn vind. Ik hoef geen parfum in ieder product wat ik gebruik. Ik ben benieuwd geworden naar de andere wraps uit deze serie. Die ga ik voor dit fijne prijsje dan ook binnenkort maar eens shoppen!

 

Het Qiriness Wrap Hyal Aqua Sheetmasker is voor € 4,80 exclusief te bestellen via deze link bij ICI Paris XL

 

Deze review bevat een gekregen product. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *