fbpx

Too Faced Glow Job Gezichtsmasker

Too Faced Glow Job Gezichtsmasker

Zoals jullie weten ben ik een sucker voor gezichtsmaskers, glow én mooie verpakkingen. Toen ik dit Glow Job masker van Too Faced online zag staan maakte mijn hart dan ook een klein sprongetje. Het is een peel-off masker met glitter én goud erin verwerkt. Vandaag review ik dit bijzondere masker.

De verpakking

Too Faced Glow Job Gezichtsmasker

Too Faced staat bij mij bekend om de wat kinderachtige verpakkingen. Ik ben hier niet per sé fan van, maar vind de producten kwalitatief altijd erg goed. Ik vind de verpakking van het Too Faced Glow Job gezichtsmasker wel een chique uitstraling hebben. In elk geval spreekt hij mij erg aan. De pot is gemaakt van stevig plastic en bedrukt met glitterende sterren en letters. Fancy!

Gezichtsmasker voor een prachtige glow

Too Faced Glow Job Gezichtsmasker

Too Faced Glow Job Gezichtsmasker

Volg jij ons al op Instagram?

Kijk die glitters! Gaaf hé? Ik word hier wel enthousiast van. Het Glow Job masker belooft doffe huid te verwijderen en een opgefriste teint te onthullen. Na het gebruik van het masker zou je huid soepeler, gladder en zachter aanvoelen en helemaal good-t0-go zijn voor make-up. Het masker bevat Pyrus Malus (appel fruitextract) wat exfoliërend werkt op de huid. Verder zou het masker echt goud bevatten, waardoor de glitters zo intens zijn. In de pot zat ook een klein papiertje met een gebruiksaanwijzing (smeren, in laten trekken en gaan, leek mij vrij logisch maar goed) en een hashtag verwijzing. Dit Instagrammable masker doet het natuurlijk super goed op social media, vandaar dat Too Faced graag al haar fans verzamelt binnen  een hashtag. Daarnaast stond op het briefje dat het masker heerlijk zou ruiken. Daar kom ik zo op terug.

Gebruik

Too Faced Glow Job Gezichtsmasker

Hier heb ik een dikke laag van het masker aangebracht. Mijn huid ziet er vooral ”nat” uit, vind ik. Je ziet zo weinig terug van de glitters. Ik wil wel even opmerken dat ik het masker he-le-maal niet lekker vind ruiken. Sterker nog, het stinkt gewoon hartstikke erg. Vanaf het moment dat ik de pot open draaide rook ik al een heel erg chemische lucht. Eenmaal op je gezicht is dat wel weg, maar lekker is het niet.

Too Faced Glow Job Gezichtsmasker

Na ongeveer 40 minuten is het masker helemaal opgedroogd en kon ik het in 1 rats van mijn gezicht trekken. Dit deed geen pijn, wat ik een positief teken vind. Als een peel-off masker pijn doet bij het eraf trekken denk ik dat het te heftig is voor je gezichtshuid. Je ziet zo wel duidelijk de glitters terug.

Resultaat en conclusie

Too Faced Glow Job Gezichtsmasker

Na het verwijderen van het gezichtsmasker vond ik dat mijn huid er gezond uit zag. Ook leek mijn huid wat lichter (?) dan ervoor. Hierboven zie je een foto van mijn opgemaakte huid na het Glow Job masker. Ik vond dat mijn make-up makkelijk aangebracht kon worden en mijn huid er inderdaad wat stralender uit zag. Geen gigantisch effect, maar wel een subtiel verschil. Dit, in combinatie met dat het maar liefst 40 minuten moet blijven zitten én de vieze geur maakt toch dat ik het zijn geld niet waard vind. Jammer!

 

Ik heb het Too Faced Glow Job gezichtsmasker zelf gekocht voor € 36,80.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

2 Reacties

  • Eveline
   Auteur
   14 oktober 2019 / 16:37

   Bijzonder is het zeker 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *