fbpx

Alissi Brontë Addict Eye & Lip Contour Cream Oog en Lip Crème

Alissi Brontë Addict Eye & Lip Contour - Oog en Lip Crème Review

De letterlijke vertaling van het engelse woord Addict betekent ‘Verslaafd’. Zou Alissi Brontë hiermee bedoelen dat je verslaafd raakt aan de Alissi Brontë Addict Eye & Lip Contour Cream? Dat je als je deze oog en lip crème eenmaal gebruikt hebt, je niet meer zonder kan of wil 🙂 ? Ik ga je in deze review vertellen wat ik van deze oog en lip contour crème vind… en of ik er aan verslaafd ben geraakt…..

De beloftes

Alissi Brontë Addict Eye & Lip Contour - Oog en Lip Crème Review

Volg jij ons al op Instagram?

In de luxe gouden doos zit een zilverkleurige flacon van 30 ml en een (gratis) reisformaat tubetje van 15 ml. Altijd handig voor een weekendje weg, voor op vakantie of gewoon om thuis te gebruiken. De flacon vind ik een mooie aanvulling op mijn toilettafel. Je kunt precies zien hoever de inhoud opgebruikt is. Ik gebruik de flacon van Alissi Bronte Addict Eye & Lip Contour Cream alweer 5 maanden en het einde begint in zicht te komen. Gelukkig heb ik dan nog het kleine tubetje om op te gebruiken.  De Alissi Bronte Addict Eye & Lip Contour Cream belooft veel!

Voordelen:

  • Verjongt de contouren rondom ogen en lippen
  • Stimuleert de doorbloeding van de huid
  • Voedt en regenereert de tere huid
  • Stimuleert de celstofvoorziening
  • Spant de huid aan, kalmeert en hydrateert
  • Vermindert rimpels, dofheid en donkere kringen
  • Vult rimpels als het ware van binnenuit op
  • Herstelt het natuurlijke lip volume
  • Extra grote verpakking (30ml + 15ml)

Multifunctioneel product: twee crèmes in een!

Alissi Brontë Addict Eye & Lip Contour - Oog en Lip Crème Review

Addict Eye & Lip Contour Crème is de meest intensieve anti-aging oog- en lip verzorging van Alissi Brontë. Het is een rijke crème die de  tere huid en natuurlijke contouren rondom de ogen en lippen verjongt. Berendruif extract stimuleert de doorbloeding, oligopeptidecomplex (een korte keten van aminozuren die met elkaar verbonden zijn door peptitideverbindingen) voedt en regenereert de huid en cafeïne stimuleert de celstofvoorziening. Verder bevat de oog-en lip crème ingrediënten die de huid aanspannen, kalmeren en hydrateren. Hierdoor worden rimpels, dofheid en donkere kringen intensief aangepakt.  Het parelpigment reflecteert het licht en strijkt de rimpels glad. Na een paar dagen gebruik lijken de rimpels rondom de ogen van binnenuit opgevuld. En de lippen krijgen het natuurlijke volume terug, de lijntjes rondom de lippen lijken verzacht.

Gebruik en conclusie

Alissi Brontë Addict Eye & Lip Contour - Oog en Lip Crème Review

De pompflacon van Addict Alissi Brontë  Eye & Lip Contour Cream vind ik geweldig. Ik verkies dit boven een crème die in een potje zit.  Het is veel hygiënischer in gebruik, handiger en gemakkelijker te doseren. Ik gebruik deze crème elke ochtend en avond op de goed gereinigde huid rondom mijn ogen en lippen. Een hoeveelheid ter grote van een rijstkorrel breng ik aan op mijn ringvinger(s). Om deze vervolgens met een roterende beweging aan te brengen rondom mijn ogen. Dus niet wrijven, maar voorzichtig erin deppen (of tokkelen). Ik breng een zelfde hoeveelheid op dezelfde manier aan rondom mijn lippen en ook op mijn lippen.  De crème is niet vet en heel licht en dun van structuur.  Waardoor je oogmake-up en lipstick er gemakkelijk  overheen kunt aanbrengen. Wat voor mij ook heel belangrijk is, is dat de donkere kringen rondom mijn ogen veel minder donker zijn. Wat er veel mooier en gezonder uitziet! Ik heb nooit last van wallen onder mijn ogen (daar heeft Alissi Brontë een andere oogcrème voor). De huid rondom mijn ogen en lippen voelt de hele dag comfortabel aan. En mooi glad zonder een trekkerig gevoel.  Je raadt het al; ik ben verslaafd aan deze Addict Eye & Lip Contour Cream! 🙂 . Het is superfijne oog-en lip contour crème die ik (vanaf 35+) van harte kan aanbevelen.

 

Klik hier om het Alissi Brontë Addict Eye & Lip Contour – Oog en Lip Crème te bestellen voor € 110,00. Of koop de crème bij Schoonheidssalon Attirance zelf:

Attirance Beauty Xperience Center

Dillenburgstraat 5
4835 EA Breda

 

Dit artikel bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *