fbpx

Shiseido Daily Bronze Moisturizing Emulsion

Een kleurtje uit een pompje

Met de lente in aantocht wil ik het vandaag graag hebben over een zelfbruinings product: Shiseido Daily Bronze Moisturizing Emulsion. Kijk het zit zo; ik vind zelfbruinings producten eigenlijk helemaal niets. Wel heb ik graag een bruine tint om de eenvoudige reden dat het lichaam er dan gezonder en mooier uitziet. Mits goed verzorgt natuurlijk en niet een krakkemikkige huid uitgedroogd door de zon. Dat vergt altijd een behoorlijke discipline in het smeerproces zomers! Hoewel ik best redelijk bruin word, ben ik altijd nog jaloers op mensen die na 1 dag buiten tuinieren of golfen in de eerste zonnestralen er uitzien of ze een week lang op een warm en zonnig eiland hebben gezeten. Zo werkt dat bij mij helaas niet, ik moet echt uren (lees: dagen) in de zon doorbrengen voor een mooi tintje. Vroeger smeerde ik factor 15 , tegenwoordig factor 30 want die heerlijke zonnestralen zijn schadelijk voor de huid. Een zelfbruiner biedt de oplossing als de lente aanbreekt, vooral voor die witte benen en armen.

De geur van zelfbruiners

Heel veel zelfbruiners heb ik al uitgeprobeerd maar al zijn de producten in de loop van de jaren sterk verbeterd, DIE GEUR is helaas nog steeds hetzelfde als vroeger. Iedereen die weleens een zelfbruinings product heeft gebruikt herkend die geur. Ik kan er niet tegen, al smeer ik alleen mijn onderbenen er mee in, echt ik ruik het de hele dag. Nu zegt mijn dochter dat ik altijd klaag over geuren van producten en dat zij het allemaal wel mee vindt vallen, dus heb ik waarschijnlijk een over ontwikkeld geur vermogen haha. Maar toch wil ik bruine benen en armen voordat ik de lange broek, panty en lange mouwen in de winterkast laat verdwijnen; dus kwam ik in mijn zoektocht uit bij Shiseido Daily Moisturizing Emulsion! En ik ben er heel erg blij mee; na een paar dagen trouw smeren zien mijn benen en armen niet meer zo lijkbleek maar alsof er een paar uurtjes zon op geschenen heeft! Niet superbruin of zo maar het witte is er vanaf en ik durf zonder panty of in driekwart broek en shirtje zonder mouwen naar buiten. Wat betreft de geur; als ik heel erg mijn best doe dan ruik ik ver weg iets van de ouderwetse sterke geur van zelfbruiners die in 1 dag een bruine tint beloven. Maar neem van mij aan dit product nauwelijks geur afgeeft en je het kan gebruiken i.p.v. de dagelijkse bodylotion. Ook op je gezicht, als je dit zou willen!

Shiseido Daily Bronze Moisturizing Emulsion

Volg jij ons al op Instagram?

Over het product

Shiseido Daily Bronze Moisturizing Emulsion

De Shiseido Daily Bronze Moisturizing Emulsion is een vochtregulerende emulsie die bij dagelijks gebruik zorgt voor een geleidelijke natuurlijke bruining en een goed verzorgde zijdezachte huid. Wat Shiseido erover zegt:

  • Creëert bij dagelijks gebruik in een paar dagen tijd een mooie, subtiele en stralende gekleurde huid
  • Laat bij dagelijks gebruik ook de gloed van een zongebruinde huid langer voortduren, zo kun je dus
    je vakantiebruin langer vasthouden
  • Bevat Thiotaurine om schadelijke omgevingsfactoren te bestrijden
  • Trekt snel in de huid en zorgt voor hydratatie zodat de huid er fris en gezond uitziet (ook geschikt
    voor een droge huid)
  • Het product heeft geen zonnefilter

Conclusie

Hoe ik dit product voortaan gebruik heb ik als volgt bedacht; zodra Piet (of de weerapp) zegt dat er zonnig weer er aan komt dan ga ik dus mijn normale bodylotion vervangen door Shiseido Daily Bronze Moisturizing Emulsion (op armen en benen en misschien ook wel op decolleté en schouders enz). Dan ga ik proberen wat zonnestralen te vangen om echt te bruinen. Mocht de zon deze zomer veel schijnen dan gaat het product de kast in, maar laat de zon het afweten dan zal ik het weer tevoorschijn halen om zo het bruin vast te houden ! Goed idee ?

 

Ik heb De Shiseido Daily Bronze Moisturizing Emulsion zelf gekocht, voor 29,00 euro.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *