Shiseido MicroLiner Ink Eyeliner

Shiseido Microliner Ink Eyeliner Review

Vandaag review ik een bijzondere eyeliner van Shiseido; de MicroLiner Ink. Dit is een foolproof eyeliner die reageert op de huidtemperatuur. Als de vaste textuur de huid raakt verandert deze in een inktachtige vloeistof, dus zoals die van een vloeibare eyeliner. Nieuwsgierig geworden naar deze charmant vormgegeven eyeliner,  lees dan mijn review over de Shiseido MicroLiner Ink.

Klik hier om meer reviews van Shiseido producten te lezen.

 

Over de Shiseido MicroLiner Ink Eyeliner

Shiseido Microliner Ink Eyeliner Review

met Volg jij ons al op Instagram?

De Shiseido MicroLiner Ink is een nauwkeurige eyeliner met een dunne uitschuifbare punt. De belofte is dat de eyeliner tot 24 uur lang blijft zitten. Die 24 uur heb ik nooit getest, maar weleens van ’s ochtends 09.00 uur tot 03.00 uur ’s nachts (18 uur) en dat was top! Deze foolproof eyeliner is verrijkt met krachtige pigmenten voor een rijke, matte kleur die dus niet uitloopt. Het ultralichte oogpotlood maakt gebruik van de ‘thermo-sensory’-technologie. Die zorgt ervoor dat de vaste eyeliner vloeibaar wordt zodra hij in contact komt met de huid. Zo ontstaat er dus een flexibel, waterbestendig lijntje! Het dunne stiftje van deze hypermoderne eyeliner kan zowel stipjes tussen de wimpers zetten als uiterst nauwkeurig langs de wimperrand glijden.

 

De belangrijkste bestanddelen + voordelen zijn:

  • ‘Thermo-sensory’-gel: Reageert op de huidtemperatuur en verandert in een inktachtige vloeistof die uiterst nauwkeurig aangebracht kan worden.
  • Oppervlakte gecoate pigmenten: Geven een intense kleur af.
  • Filmvormer: Voorkomt dat de eyeliner uitloopt of vlekken maakt.

*Shiseido MicroLiner Ink is verkrijgbaar in tien tinten geïnspireerd op de ‘sumi’-inktstaafjes uit de traditionele, Japanse kalligrafie:

-01 zwart  -02 bruin  -03 bruin/paars  -04 marine blauw  -05 wit  -06 geel  -07 grijs  -08 blauw/groen  -09 violet  -10 bruin/rood

 

Swatch

Shiseido Microliner Ink Eyeliner Review

Op de swatch zie je de Shiseido MicroLiner Ink behoorlijk dik gezet, zo kun je zien hoe diepzwart deze eyeliner is.  En na een paar tellen is de formule volledig veegproef.  Het stiftpuntje van de eyeliner is heel dun, dus je kunt zowel dunne lijntjes als dikkere lijntjes rondom je ogen zetten.

 

Conclusie

Shiseido MicroLiner Ink Eyeliner Review

Ik ga nooit de deur uit zonder een lijntje onder en boven mijn ogen, want dit geeft naast mascara toch wel echt een mooie oogopslag. Wel variëren mijn ooglijntjes van heel zacht tot behoorlijk aangebracht, dit is natuurlijk afhankelijk van het doel van de dag.  Zomaar een snelle oogmake-up of met een volledige ooglook naar een uitje/dinertje/feestje.  Met de Shiseido MicroLiner Ink kun je een heel precies lijntje zetten;  onder mijn oog breng ik het dun aan en vervaag het dan (snel) met een kwastje.  Als je dit niet snel doet, blijft het lijntje echt als inkt zitten. Boven mijn oog breng ik het aan als een vloeibare eyeliner zonder te vervagen. Ondanks de dunne punt van de eyeliner lukt het mij (helaas) niet altijd om de wing mooi scherp uit te laten lopen. Maar dat heb ik met een vloeibare eyeliner ook,  de ene dag lukt het gewoon beter dan de andere dag 🙂  De Shiseido MicroLiner Ink glijdt heel gemakkelijk langs de wimperrand en werkt tot de laatste klik. Droogt dus nooit uit en geeft altijd een perfecte diepzwarte matte eyeliner look!  Ik ben fan 😊…

 

De Shiseido MicroLiner Ink kost € 26,50 en is o.a. verkrijgbaar bij Douglas of de Bijenkorf.  Ik heb deze eyeliner zelf gekocht.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *