Balmain Thermal Protection Spray Hittebeschermende Spray

Balmain Thermal Protection Spray Hittebeschermende Spray Review

Balmain Paris Hair Couture is een onderdeel van het Balmain Paris Fashion Label. Met meer dan 45 jaar ervaring worden de luxueuze haarproducten gecombineerd met de laatste catwalk trends. De Balmain haarproducten worden wereldwijd omarmd door de grootste session stylisten, influencers en beroemdheden.  Onlangs kocht ik mijn eerste Balmain haarproduct omdat ik mijn haardos ook eens wat extra luxe zorg wilde geven.  Vandaag mijn review over de Balmain Thermal Protection Spray, een hittebeschermende spray die je kunt gebruiken voor alle stylingtools.

 

Over de Balmain Thermal Protection Spray Hittebeschermende Spray

Balmain Thermal Protection Spray Hittebeschermende Spray Review

Volg jij ons al op Instagram?

Balmain Thermal Protection Spray creëert een onzichtbaar schild dat het haar beschermt tegen de hitte van een föhn, stijltang of krultang. De ultrafijne hittebeschermende, leave-in formule houdt vocht vast, sluit de haarschubben, gaat pluizen tegen en voedt het haar. Daarnaast biedt de formule een lichte hold en een glanzende finish.

De kenmerken van Balmain Thermal Protection Spray:

  • Creëert een hitte bestendig schild om het haar extra te beschermen tegen de hitte van een föhn, stijltang of krultang.
  • Beschermt het haar tot 220ºC.
  • Houdt het haar soepel en gezond.
  • Geeft een glanzende finish.
  • Lichtgewicht leave-in formule
  • De ultrafijne spray zorgt voor gemakkelijke toepassing.
  • Met Pro Vitamine B5 en zijde proteïne!
  • Kan gebruikt worden in combinatie met alle Balmain Hair styling producten.
  • Geschikt voor alle haartypen.

Conclusie

Balmain Thermal Protection Spray Hittebeschermende Spray Review

Als ik geen hittebeschermend product zou gebruiken in mijn lange haardos dan zou ik waarschijnlijk geen haar meer over hebben. Mijn haar is fijn van structuur en de bovenlaag heeft het flink te verduren door highlights, die met name in de zomer extra droog kunnen worden. Ik probeer het wassen van mijn haar te beperken tot 2x per week en droog het dan altijd met een föhn en daarna gebruik ik een stijltang om het glad te maken.  Maar dus niet zonder een hittebeschermend product!

De Balmain Thermal Protection Spray is echt wel een luxe product, dat je haar voorziet van een onzichtbare beschermende laag.  Als ik het op mijn (handdoekdroge) haarlengtes spray en doorkam voel je al dat je haar versterkt en verzorgd wordt. Na het föhnen voelt mijn haar zacht en glad aan en na het stijltangen heeft het een mooie glans. Daarnaast heeft de spray een heerlijke subtiele geur. Je kunt deze hittebeschermende spray ook op droog haar gebruiken voor als je tussendoor je haar wilt stylen. Al vind ik de prijs aan de hoge kant, toch zou ik dit product zeker weer opnieuw kopen.  Mijn haarlengtes zien er gezond uit en mijn haarpunten splijten minder dan ooit te voren.  Deze hittebeschermende spray geeft mij echt het vertrouwen dat ik de föhn en stijltang kan gebruiken zonder mijn haar overdadig te beschadigen. En dat is een goed gevoel!

 

Ik heb de Balmain Thermal Protection Spray zelf gekocht bij de Bijenkorf. Deze kost € 29,00/200ml.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *