Sebastian Trilliant Hittebeschermende Spray

Sebastian Trilliant Hittebeschermende Spray

Aangenaam, team stijltang hier. Ik stijl mijn haar zeker twee keer per week, als het niet meer is. Ondanks dat ik weet dat het heel erg slecht is voor mijn haar, maar ik vind het anders echt heel erg rommelig en onverzorgd ogen. Ik stijl het, sinds mijn avond bij het Haibu Experience Center, nooit meer warmer dan 185 graden. Én gebruik altijd een product wat mijn haar tegen de hitte van de stijltang (en soms föhn) beschermd. Vandaag review ik een van Lucien Beijerinks favoriete styling producten: de Sebastian Trilliant Hittebeschermende Spray!

Twee in een spray

Sebastian Trilliant Hittebeschermende Spray

Volg jij ons al op Instagram?

De Trilliant haarspray van het bekende merk Sebastian is eigenlijk een twee in een product. Handig, scheelt weer een stap 😉 ! De spray beschermt en verzorgt je haar tijdens het gebruik van styling tools zoals een föhn, stijltang en krultang. Daarnaast is het ook een glansspray. De spray belooft het haar niet te verzwaren. Dit zijn de beloftes van de Sebastian Trilliant Hittebeschermende Spray:

  • Beschermt tegen hitte van tools
  • Prachtige glans
  • Voedt tijdens stylen
  • Verzwaart niet
  • Verzorgd, zijdezacht haar
  • Vrij van SLS, sulfaten en parabenen

Gebruiksaanwijzing

Voordat je begint met sprayen moet je de spray eerst heel goed schudden. Het is een drie-fasen product dat zich eerst moet mengen. Daarna spray je hem royaal op vochtig / handdoek droog haar. En dan kun je aan de slag met styling tools! Ook zou je de spray op droog haar kunnen sprayen, voorafgaand aan het stijlen of krullen van het haar.

Conclusie en resultaat

KIKO Milano Sparkling Holiday Metallic Eyeshadow La Vie En Gold

Ik vind de verpakking van de Sebastian Trilliant spray mooi; strak & simpel. Daar hou ik van. Het eerste wat ik wil opmerken is dat de spray echt heer-lijk ruikt! Een subtiele, heel frisse geur. Niels zei ook al; ”Wat heb jij in je haar? Dat ruikt echt super lekker.” Een pluspuntje wat in de product beschrijving nergens wordt genoemd! Ik heb de Trilliant spray in zowel handdoek droog haar als helemaal droog haar aangebracht. Ik vind het een fijne spray die mijn haar inderdaad niet zwaarder maakt én een mooi glansje geeft. Op handdoek droog haar dan. Op helemaal droog haar sprayen was niet zo’n succes bij mij. Mijn haar voelde toch wel zwaar en vettig aan. Maar, ik heb dan ook erg dun haar. Het kan goed zijn dat hij voor jou wel goed werkt op helemaal droog haar. Of hij mijn haar goed beschermd tegen styling tools is lastig te zeggen. Ik gebruik hem nu zo’n 2 maanden (en je ziet niet eens dat hij gebruikt is, erg zuinig dus!) en ik heb het idee dat de conditie van mijn haar goed is. Mijn haarpuntjes zijn niet (meer) ‘wit’ en uitgedroogd. En mijn haar lijkt ook langer stijl te blijven. Of dit helemaal door dit product komt of door het feit dat ik gezonder eet en meer vitamines slik is niet te zeggen. Ik vind het in elk geval een fijne en betaalbare spray en ga hem hierna zeker nog een keer bestellen.

De Sebastian Trilliant Hittebeschermende Spray is met 19% korting te bestellen bij Kapperskorting.com via deze link.

 

Dit artikel bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *