Venus Legacy behandeling – Resultaten Halverwege

Venus Legacy behandeling bij Schoonheidssalon Attirance

Eerder schreef ik al een blogbericht over de Venus Legacy behandelingen die ik momenteel doe. Inmiddels zijn we aanbeland in januari 2019 en halverwege het behandelplan (bestaande uit 8 behandelingen – 1 per week),  gevolgd door nog 2 behandelingen met een tussenpauze van steeds 2 maanden. Kijk je mee naar mijn Venus Legacy behandeling?

Begin foto’s – 2 maanden geleden (november 2018)

Venus Legacy behandeling bij Schoonheidssalon Attirance - Voor

Venus Legacy behandeling bij Schoonheidssalon Attirance - Voor

Zo,  als ik bovenstaande foto’s terugzie van vóór de 1e behandeling (en dat ook nog zonder make-up) en ik kijk nu in de spiegel dan is er toch heel wat resultaat al behaald.  Omdat het voor mij zo geleidelijk gaat dacht ik niet dat het verschil (al) groot zou zijn halverwege!  Ik wist ook niet goed wat te verwachten en ben de behandeling aangegaan als een soort uitdaging voor mezelf;  omdat ik iedere dag make-up draag en de minpunten van mijn gezicht goed weet te camoufleren en de pluspunten ook (!) kan het er allemaal nog best mee door.  Maar hoe fijn is het om je ook zonder make-up goed te voelen en in de spiegel te kijken en te denken; het kan er nog steeds goed mee door allemaal 😉

Voor foto’s – 4e behandeling

Venus Legacy behandeling - Resultaten Halverwege

Venus Legacy behandeling - Resultaten Halverwege

Volg jij ons al op Instagram?

Deze foto’s zijn genomen vóór de 4e behandeling en ik draag hier wel make-up;  niet helemaal een eerlijk vergelijk ten opzichte van de foto’s erboven maar toch even om het verschil na 3 behandelingen te laten zien; kijk hoeveel minder ingevallen mijn wangen zijn en hoeveel gladder en strakker mijn huid!   Ja, toch?    Kijk dan naar de foto’s hieronder, na de 4e behandeling – zonder make-up – en vergelijk deze met de allereerste foto’s bovenaan……

Na foto’s -4e behandeling

Venus Legacy behandeling - Resultaten Halverwege

Venus Legacy behandeling - Resultaten Halverwege

Venus Legacy behandeling - Resultaten Halverwege

Wat een heerlijk warm gezicht heb ik hier.  De behandeling is net klaar en ik voel me super relaxt.  De eerste 2 keren lag ik misschien wat gespannen in de stoel en was de behandeling soms best wat (te) warm af en toe.  Maar na de 3e en 4e behandeling is het eigenlijk meer een soort van lekker relaxt liggen en genieten van de warmte-massage die de Venus Legacy biedt! Ik kan niet anders dan zeggen dat ik zo super blij en super verrast ben met het resultaat na 4 behandelingen! Mijn wangen zijn zoveel voller, gladder en strakker en kijk ook naar mijn hals en onder mijn kin, hoeveel gestroomlijnder dit gebied eruit ziet. En dan het gebied rond mijn ogen (daaraan zie je soms toch echt mijn niet meer piepjonge leeftijd)  kijk hoe glad het daar ook is geworden. Daarnaast zijn ook mijn lippen weer beter in model! En we zijn dus pas halverwege.

Over Venus Legacy en Attirance

De Venus Legacy behandeling zal ook je huid kunnen verstrakken nadat je bijv. flink bent afgevallen. Ook kun je kiezen voor een mini-kuur (3 keer) voor een bruiloft of feestje;  het resultaat is dan al mooi maar zal korter aanhouden dan na een volledige kuur. En je kunt nu zelf via deze link een gratis en vrijblijvende intake met proefbehandeling inplannen.

Prijs: vanaf € 150,00 per behandeling per keer (afhankelijk van de te behandelen zone). Neem ook eens een kijkje in de webshop van AttiranceOf bezoek de Schoonheidssalon zelf:

Attirance Beauty Xperience Center

Dillenburgstraat 5
4835 EA Breda

 

Ik ben door Attirance Cosmetics Company uitgenodigd voor de Venus Legacy behandeling.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *