Venus Legacy behandeling bij Schoonheidssalon Attirance

Venus Legacy behandeling bij Schoonheidssalon Attirance

Venus Legacy –  een natuurlijke behandeling voor minder rimpels, een strakkere huid, minder cellulitis en een verbeterde contour.

Als beautyblogger kom je in aanraking met allerlei prachtige beautyproducten en beauty-behandelingen. Het is geweldig om  zoveel  producten uit te proberen en mijn ervaringen met jullie te delen. Uiteraard zijn ervaringen persoonlijk maar ik hoop dat ieder voor zich toch het beste voor zichzelf uit mijn reviews haalt! Bij Attirance Beauty Xperience Center (schoonheidssalon / specialist in huidverbetering) in Breda is mij een behandeling aangeboden met de omschrijving  ‘een natuurlijke facelift’ door middel van een apparaat: Venus Legacy. Op het gebied van apparaten die huidverbeteringen beloven ben ik een leek,  dus heb ik me goed laten voorlichten wat de Venus Legacy behandeling inhoudt en ik ben uiteraard ook op internet gaan zoeken naar nog meer informatie.

VoorVenus Legacy behandeling bij Schoonheidssalon Attirance - Voor

Venus Legacy behandeling bij Schoonheidssalon Attirance - Voor

Ahum, even wennen zonder make-up op de foto. Gelukkig mocht de mascara blijven zitten 😉 Ik weet nog dat een model uit de jaren ’80 ,Cindy Crawford, ooit gezegd heeft; “zonder make-up lijk ik niet eens op Cindy Crawford” ….  Ik moest voor deze foto’s strak voor me uitkijken en niet lachen! Vóór  de eerste Venus Legacy behandeling mag je dus met een blote billen gezicht, recht van voren en van de zijkant op de foto, om zo het resultaat van voor-en na vast te leggen.

Waarom een Venus Legacy behandeling?

Voor  iedereen die op zoek is naar huidverstrakking,  huidverbetering & verbeterde (body)contouren is dit een veilige,  ontspannende en  pijnloze behandeling.  Het is de manier om te werken aan je verslapte kaaklijn en hals,  ingevallen wangen, rimpeltjes in je gezicht of op je decolleté,  de kipfiletjes  onder je armen of de verslapte huid op je bovenarmen,  je love-handles , je verslapte buik en de putjes (cellulitis) op je billen!

Wat belooft een Venus Legacy behandeling?

De applicator aan het apparaat (de kleine wordt gebruikt voor het gezicht en de grote voor het lichaam) zorgt voor een  intensieve dieptewerking.  Elektroden creëren tussen de bolletjes een magnetisch veld en geluidsgolven waardoor er een warmte ontstaat in de huid (tot 43 graden op het lichaam  en op het gezicht tot 41 graden). Hierdoor wordt het bindweefsel  gestimuleerd en het bestaande collageen verbetert en ook opnieuw aangemaakt. Er is geen hersteltijd! Je zou als het ware tijdens je lunchpauze een behandeling kunnen ondergaan en direct na de behandeling weer aan het werk gaan. De behandeling van één gebied duurt ca. 30-45 minuten.

Voordelen Venus Legacy:

 • Volledig pijnloos
 • Geen hersteltijd
 • Veilig
 • Snelle en blijvende resultaten
 • Geschikt voor gezicht, hals en lichaam

Mijn Venus Legacy behandeling

Wat een ervaring.  Ik schrijf dit review na  1 behandeling ,  ik krijg er in totaal 8 (1x per week) en daarna nog 1 behandeling na 2 maanden en nog 1 behandeling na weer 2 maanden.

Ik heb gekozen voor een hals /kaaklijn en wangen/jukbeenderen verbeteringsbehandeling;  verstrakking dus.

Venus Legacy behandeling bij Schoonheidssalon Attirance

Venus Legacy behandeling bij Schoonheidssalon Attirance

Eerst wordt je huid heerlijk gereinigd en daarna komt er een dikke laag glycerine op, dit dient als geleiding.

Venus Legacy behandeling bij Schoonheidssalon Attirance

Volg jij ons al op Instagram?

Venus Legacy behandeling bij Schoonheidssalon Attirance

De warmte is goed te verdragen; als het te warm wordt geef je een seintje en dan wordt door de behandelende specialist de warmte wat verminderd.  Ik moet zeggen dat  mijn eerste behandeling heerlijk warm en ontspannend aanvoelt.   Per zone duurt de behandeling 6 minuten per kant (dus hals 2x 6 minuten;  kaaklijn 2x 6 minuten, wangen/jukbeenderen 2x 6 minuten) is 36 minuten. Ook de lipcountouren worden nog apart behandeld; extra glycerine erop en dan mag je de lippen intrekken zodat de applicator goed over de contouren kan gaan. Hierna wordt er een andere applicator opgezet; deze zuigt vacuüm op je huid en geeft een diepere bindweefsel massage en verwijderd de overgebleven glycerine op je huid. De totale duur van deze behandeling is ca. 50 minuten.

Half om half

Venus Legacy behandeling bij Schoonheidssalon Attirance - Helft rechts

Op deze foto is de behandeling half klaar. Op de foto zie je rechts de behandelde kant.  Ik vind zelf dat het verschil heel goed zichtbaar is!  Let op mijn bollere wang, minder lijnen langs wang en kaaklijn en minder diepe kraaienpootjes.

Het resultaat van mijn eerste Venus Legacy behandeling – Na

Venus Legacy behandeling bij Schoonheidssalon Attirance - Na

Venus Legacy behandeling bij Schoonheidssalon Attirance - Na

Met een heerlijk warm een doorbloed gezicht kijk ik in de spiegel en zie echt dat het volume in mijn wangen is toegenomen,  mijn kraaienpootjes zijn verzacht en mijn halsplooien zijn verfijnt. En dat na 1 behandeling!!! We hebben afgesproken dat er halverwege nog een fotosessie volgt en dan weer  een fotosessie na 8 behandelingen. Na deze 8 behandelingen zal het nieuwe aangemaakte collageen zich nog verder gaan ontwikkelen zodat het resultaat pas goed te zien is na ongeveer 3 maanden na aanvang. Daarna volgen nog 2 onderhoudsbehandelingen om het behaalde resultaat te behouden. De voor-en na foto’s zullen we allemaal laten zien in een prachtige reportage.

Jouw Venus Legacy behandeling

Bij Attirance Beauty Xperience Center kun je helemaal naar je eigen wens kiezen hoe je de behandeling wilt hebben. Uiteraard zullen de huidspecialisten van Attirance jou adviseren over de mogelijkheden en wat voor jou het beste resultaat zal geven. Je kunt dus een gezichtsbehandeling doen , of alleen een halsbehandeling of een decolleté behandeling. Voor je lichaam kun je kiezen voor je armen, buik en benen (cellulitis); alles wat je verstrakt en verbetert wilt hebben is te behandelen. De Venus Legacy behandeling zal ook je huid kunnen verstrakken nadat je bijv. flink bent afgevallen. Ook kun je kiezen voor een mini-kuur (3 keer) voor een bruiloft of feestje;  het resultaat is dan al mooi maar zal korter aanhouden dan na een volledige kuur. En je kunt nu zelf via deze link een gratis en vrijblijvende intake met proefbehandeling inplannen.

Prijs: vanaf € 150,00 per behandeling per keer (afhankelijk van de te behandelen zone).

Ter ondersteuning van de Venus Legacy behandeling: Mooi van binnenuit met Cellics; Cell Elixer

Cellics; Cell Elixer

Als extra ondersteuning op de Venus Legacy behandeling is mij Cellics geadviseerd. Cell Elixer is een voedingssupplement in poedervorm. Het aanbevolen gebruik is 1 maatschep per dag, opgelost in water, sap, smoothie of yoghurt. Voordat je het neemt is het verstandig om eerst wat te eten anders kan het nogal een beetje zwaar op de maag vallen. Het smaakt naar sinaasappel, ietsjes  bitter.  Ikzelf vind het prima te drinken in spa rood (eerst een maatschep in je glas) en dan spa rood inschenken. Dan gaat het een beetje schuimen en heb je een soort shake. De ingrediënten zijn helemaal gericht op Anti-aging: viscollageen (bouwstoffen om collageen aan te maken) en een hoge dosis Vitamine C1000 ter ondersteuning van het collageen aanmaak. Verder bindweefsel versterkers voor een stevige huid, haren, nagels en bloedvaten. En stoffen die zorgen voor een immuunboost. Een fijne bijkomstigheid is dat je er ook nog eens meer energie van krijgt  😉

Cell Elixer Anti-aging: prijzen: €69,00 (small) en € 175,00 (large = 500 gram).

Attirance

Neem ook eens een kijkje in de webshop van Attirance

 

Of bezoek de Schoonheidssalon zelf:

Attirance Beauty Xperience Center

Dillenburgstraat 5
4835 EA Breda

 

Ik ben door Attirance Cosmetics Company uitgenodigd voor de Venus Legacy behandeling.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

2 Reacties

 1. Bianca
  3 mei 2019 / 16:22

  Beste Wilma,

  En, wat zijn inmiddels de resultaten na meerdere behandelingen met de Venus Legacy?! Ben erg benieuwd oj je echt tevreden bent, want ik sta op het punt ook met een kuur te beginnen.

  Mvg
  Bianca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *