MAC Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base Oogschaduw Primer

MAC Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base Oogschaduw Primer Review

Vandaag review ik de Mac Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base, een van de eerste oogschaduwprimers die ik ooit ben gaan gebruiken. En die ik nog steeds gebruik en die voor mij nog steeds onovertroffen is!  Deze oogschaduwprimer laat oogmake-up dus werkelijk 24 uur naadloos zitten, dit heb ik onlangs weer eens getest en vertel je er in deze review alles over….

Klik hier om meer reviews van MAC producten te lezen.

 

Over de MAC Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base Oogschaduw Primer

MAC Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base Oogschaduw Primer Review

 Volg jij ons al op Instagram?

De Prep + Prime oogschaduw primer van MAC is bedoeld om de houdbaarheid van oogmake-up te verlengen, zonder dat het in de oogplooitjes kruipt. Deze oogschaduwprimer houdt je oogmake-up helder en levendig en de kleuren blijven de hele dag (en nacht) mooi fris. De formule voelt comfortabel en licht aan en zit boordevol rijke antioxidanten van vitamine E. De oogschaduw primer is geschikt voor alle huidkleuren en huidtypen.

 

De kenmerken van Prep + Prime op een rijtje:

  • Zorgt ervoor dat de oogschaduw 24 uur lang blijft zitten
  • Houd de oogschaduw de hele dag lang levendig en fris
  • Voorkomt dat oogschaduw in de plooitjes kruipt of vervaagt
  • Heeft een lichte en comfortabele textuur
  • Voor alle huidkleuren en huidtypen

 

Conclusie

MAC Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base Oogschaduw Primer Review

Zoals ik in het intro al liet weten, heb ik de houdbaarheid van deze oogschaduw primer onlangs getest op de beloofde houdbaarheid van 24 uur.  Dit omdat ik vorige week midden in de nacht naar het vliegveld vertrok voor een heerlijke weekje vakantie op Tenerife. Omdat ik niet ben gaan slapen heb ik de oogschaduw (en alle make-up) van de dag ervoor gewoon opgehouden en ben zo aan de vliegreis begonnen.  Bij aankomst op Tenerife (zondagochtend 12.00 uur) zat de oogschaduw nog net zo perfect als bij het aanbrengen (zaterdagochtend 12.00 uur), dus 24 uur later….. en zelfs daarna, na een paar uurtjes op het strand te hebben ‘bijgeslapen’ zag mijn oogschaduwlook er nog prima uit.

Ik heb zeker meerdere oogschaduw primers getest, ook die van duurdere merken.  Maar voor mij kan er geen enkele op tegen deze Prep + Prime van MAC. De textuur voelt zacht en comfortabel aan op de oogleden, ook al is deze wat dikkig als het uit het tubetje komt.  Ik breng de oogschaduwprimer deppend aan met mijn ringvinger en na een minuutje droogtijd zijn je oogleden klaar voor de oogmake-up. Waarna je er dus de hele dag geen omkijken meer naar hebt! De Mac Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base is mijn favoriete oogschaduwprimer ever 🙂

 

Mac Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base kost € 23,00 en ik heb deze zelf gekocht bij de Bijenkorf.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *