TIGI S-Factor True Lasting Colour Haarolie

TIGI S-Factor True Lasting Colour Haarolie Review

“Toen we de producten die we wilden, niet konden vinden, hebben we ze zelf gemaakt.”  – Anthony Mascolo

TIGI-oprichter Anthony Mascolo, een bekroonde iconische kapper heeft omtrent zijn merk een unieke cultuur gecreëerd. Hij heeft creatievelingen bij elkaar gebracht die zijn verhaal delen en de grenzen verleggen. Het gaat erom alles te delen volgens het TIGI-leerproces en het publiek te boeien met shows en artistieke beelden. TIGI begrijpt en interpreteert mode om kapsels te creëren die kappers willen recreëren en die klanten graag dragen, met behulp van TIGI-producten om bij kapsels de snit, stijl, kleur en afwerking te verbeteren.

TIGI heeft verschillende lijnen; de TIGI S-Factor lijn is mijn favoriet. Dit is qua uiterlijk de minst uitbundige lijn maar wel de meest ‘serieuze’. Deze TIGI Serious Factor lijn heeft keurige ingetogen witte verpakkingen. De TIGI S-Factor lijn bestaat uit producten voor volume, gekleurd haar en extra glans. Er zijn shampoos, conditioners en stylingsproducten beschikbaar. Een van mijn favoriete producten uit de S-Factor lijn is de True Lasting Colour Haarolie.

Over TIGI S-Factor True Lasting Colour Haarolie

TIGI S-Factor True Lasting Colour Haarolie Review

Volg jij ons al op Instagram?

Als je haar maar goed zit!  Ongeveer vanaf mijn 12e jaar heb ik lang haar, toen een prachtige glanzende dikke staart tot aan mijn billen. Die na de puberteit werd ingekort tot half lang en al vele kleuren heeft gehad. Mijn haar is van nature niet sterk, heeft neiging tot uitvallen en splijten aan de puntjes.  Het wordt dan ook geföhnd, gekruld, gestyled en gekleurd! Omdat ik nog steeds (redelijk) lang haar wil dragen moet het ook extra verzorgd worden. Met TIGI S-Factor True Lasting Colour Haarolie behandel ik de lengtes van mijn haar, om ze te beschermen en er gezonder uit te laten zien.  De haarolie beschermt ook tegen hitte van de föhn en de stijltang. TIGI S-Factor Colour Haarolie is dus te gebruiken op nat haar als bescherming bij gebruik van stylingtools en op droog haar voor een prachtige glans.

De voordelen op een rijtje:

  • Bescherming tegen hitte van stylingtools
  • Geeft een prachtige glans
  • Kan worden gebruikt op nat haar als op droog haar
  • Beschermt de haarkleur
  • Vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen

Gebruik en conclusie

TIGI S-Factor True Lasting Colour Haarolie Review

Het is altijd het beste om producten uit dezelfde lijn te gebruiken. Ik gebruik de TIGI S-Factor Colour Haarolie samen met de andere producten uit de TIGI S-Factor True Lasting Colour lijn. De S Factor lijn wordt omschreven als glamoureus en geeft een echte rode loper look. Nou, voor dat soort omschrijvingen ben ik wel gevoelig 🙂  Maar hoe dan ook omschreven, ik vind dat de haarolie mijn haarlengtes laat glanzen en zijdezacht maakt. En het is fijn dat ook de haarkleur tegen vervagen beschermt wordt.  Als ik geen  haarolie gebruik dat zijn mijn haarlengtes/punten springerig en droog.  Na het wassen op handdoek droog haar gebruik ik maar een hele kleine hoeveelheid, één pompje, dat is genoeg voor mijn fijne haar . Als je dikker haar hebt gebruik je natuurlijk meer.  Soms gebruik ik tussen de wasbeurten door ook nog een heel klein beetje in alleen de puntjes van mijn haar. Dan glanzen ze weer wat meer:-) Ik kan echt niet zonder haarolie en beveel iedereen die wat langer haar heeft (dat veelvuldig gestyled wordt) TIGI S-Factor Colour Haarolie aan.

 

Ik heb de TIGI S-Factor True Lasting Colour Haarolie zelf gekocht voor € 20,10 bij bol.com (dan zijn de verzendkosten gratis).

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *