fbpx

Too Faced Rainbow Strobe Highlighter

Too Faced Rainbow Strobe Highlighter

Too Faced is goed op dreef! Waar we een paar maanden terug nog werden verblijd met de Diamond Highlighter, is nu de Life’s A Festival limited edition collectie binnen. En. Ik. Ben. Enthousiast. Ik heb de Rainbow Strobe highlighter en Life’s A Festival oogschaduw palette besteld. Het oogschaduw palette review ik later, vandaag zoomen we in op de prachtige regenboog highlighter.

Over de Too Faced Rainbow Strobe Highlighter

De zomer komt er weer aan. En dat betekent ook dat het festivalseizoen weer is aangebroken! Deze collectie van Too Faced heet heel toepasselijk Life’s A Festival. Een feestje is het in elk geval met deze prachtige highlighter. Too Faced zegt het volgende over de highlighter:

Too Faced Rainbow Strobe Highlighter

De highlighter kan dus op twee manieren aangebracht worden, namelijk of met een platte kwast zodat je een letterlijke regenboog op je wangen krijgt of gemengd en dan krijg je een zogenaamd prismatisch effect. Ik heb gegoogeld naar wat dit precies inhoudt. Simpel gezegd zou het moeten inhouden dat de kleur van de highlighter verandert met de invalshoek waarmee je er naar kijkt. Dus het is maar net vanuit welke kant je naar de highlighter kijkt, en natuurlijk wat voor licht erop valt welke kleur(en) je ziet. Dat gaan we uittesten!

Too Faced Rainbow Strobe Highlighter

Too Faced Rainbow Strobe Highlighter

Too Faced Rainbow Strobe Highlighter

Too Faced Rainbow Strobe Highlighter

Volg jij ons al op Instagram?

Veel foto’s maar ik wilde hem graag goed vastleggen voor jullie!

Swatches

Zoals je hieronder ziet op de switches geven de verschillende kleuren niet erg veel kleur af individueel. Het zijn voornamelijk glitters met een vleugje kleur. De meest rechter swatch zijn alle kleuren gecombineerd en dan zie je pas echt de kracht van deze highlighter (vind ik dan). Er verschijnt een prachtige glow mét losse chunks of glitter erin verwerkt. Ik vind dit de ultieme partyhighlighter!

Too Faced Rainbow Strobe Highlighter Swatches

Too Faced Rainbow Strobe Highlighter Swatches

Het resultaat

Ik heb de highlighter op mijn jukbeenderen aangebracht voor een festivalproof glow! Het resultaat zie je hieronder.

Too Faced Rainbow Strobe Highlighter

Too Faced Rainbow Strobe Highlighter

Too Faced Rainbow Strobe Highlighter

Too Faced Rainbow Strobe Highlighter

Ik vind het resultaat heel erg mooi. Ik hou dan ook wel van een heftige highlighter. Ondanks dat ik al heel erg veel highlighters heb ben ik erg blij met de Too Faced Rainbow Strobe Highlighter en vind ik hem echt een aanvulling op mijn collectie! Wat vind jij? Must-have of ga je hem overslaan?

 

Ik heb de Too Faced Rainbow Strobe Highlighter zelf gekocht voor € 30,99.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *