fbpx

Weleda Citrus Hydraterende Bodylotion

Weleda Citrus Hydraterende Bodylotion Review

Weleda is echt zo’n merk waar ik al heel lang van weet dat het bestaat, maar nu pas aan het ontdekken ben. En wat hebben ze fijne, mooie natuurlijke producten. Vandaag review ik de Weleda Citrus Hydraterende Bodylotion voor jullie. Een lekker verfrissende bodylotion die heel erg snel intrekt. Love it!

Over de Weleda Citrus Hydraterende Bodylotion

Weleda Citrus Hydraterende Bodylotion Review

Volg jij ons al op Instagram?

De bodylotion is geschikt voor alle huidtypes en trekt heel snel in. De citrusvrucht is het hoofdingrediënt van de bodylotion en daar ruikt hij dan ook subtiel naar. Dit is een heerlijke bodylotion voor warm weer, omdat hij vanwege de aloë vera ook als verkoelende after sun gebruikt kan worden. Maar ook om ‘s ochtends wakker te worden is dit een fijn product.

Ingrediëntenlijst

Weleda Citrus Hydraterende Bodylotion Review

Weleda staat bekend om het gebruiken van 100% natuurlijke ingrediënten. Dit product heeft als kwalificatie: natuurcosmetica met bio-aandeel. En is uiteraard daarmee ook vegan. Dit is de volledige ingrediënten lijst (+ link naar de uitleg van het ingrediënt op de officiële Weleda website) van de Citrus bodylotion:

1 verkregen uit natuurlijke etherische oliën

Conclusie

Weleda Citrus Hydraterende Bodylotion Review

Ik hou wel van citroengeur. Het werkt verkwikkend en vooral als ik mezelf ‘s ochtends insmeer vind ik dit een top product. De geur is subtiel, maar wel duidelijk aanwezig en de bodylotion trekt heel snel in. Ook vind ik de verpakking fijn, hij ligt goed in de hand en de spuit werkt goed. Dus ook als je een beetje glibberige bodylotion handen hebt en je wilt bijpakken gaat dat goed met deze verpakking. Dat vind ik een pluspunt! Ook vind ik het fijn dat Weleda zo milieubewust is en mooie, natuurlijk ingrediënten gebruikt. Ik merk dat ik hier steeds meer waarde aan ga hechten. Mijn ietwat droge huid is super comfortabel nadat ik deze bodylotion heb gebruikt en voelt ook heel gevoed aan, de hele dag. Ik vind het een fijn product en ga zeker nog eens een andere geur variant uitproberen!

 

De Weleda Citrus Hydraterende Bodylotion is bij alle (online) Weleda verkooppunten te koop voor € 14,99 (200 ml).

 

Dit artikel bevat een gekregen product. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *