Voor

Alissi Brontë Anti-Aging Concealer

Na

Alissi Brontë Anti-Aging Concealer

Zooo, favorite concealer van Guerlain (Lingerie de Peau concealer) move it! Want ik heb een nieuwe favoriet! Zoals jullie zien op deze make-up loze foto’s hierboven is mijn huidskleur erg licht. Zeg maar zo licht dat ik naast een wit tafellaken gerust wegval 😉 . En toch heeft deze concealer, die op de swatch erg geel lijkt, zich volledig aangepast aan mijn huidskleur. Ik vind dit indrukwekkend en mijn moeder heeft hetzelfde ervaren. En haar huid is écht een stuk donkerder dan de mijne. In mijn mening zou deze concealer tot en met foundation tint 4 (ik heb 1, mijn moeder 2) geschikt zijn.

En dan nu over de werking van de Alissi Brontë Anti-Aging concealer. Ik heb met mijn 26 jaar natuurlijk geen anti aging producten nodig. Want ik heb nog geen rimpels en dankzij de 24K goud behandeling die ik recentelijk heb gekregen een nog zuiverdere en helderdere huid dan normaal. Tijdens het maken van deze foto’s is de 24K goud behandeling een week geleden. Maar de resultaten zijn, zoals je ziet, nog altijd merk- en zichtbaar.

Een concealer heeft echter iedereen nodig. Ik gebruik hem om onzuiverheden en verkleuring onder mijn ogen weg te werken. Ik heb voor mijn leeftijd een droge huid. En daarom vind ik deze concealer zoveel fijner dan elk andere concealer die ik ooit heb gebruikt (o.a. Estée Lauder, Huda Beauty, Guerlain, MAC en Urban Decay). De concealer is namelijk verzorgend en trekt totaal niet in droogte lijntjes. Maar ook op droge plekken van mijn gezicht, lees: onder mijn ogen, smeert de concealer fijn uit. Eigenlijk als een soort goed voedende oogcrème maar dan met een stevige dekking. Daarnaast overleeft de concealer (zonder setting poeder of spray) het gerust een hele werkdag + avond. En hij is ook nog eens een tikje goedkoper dan concealers van andere high-end merken. Ik wil nooit meer anders!

De pluspunten op een rijtje

  • long lasting zonder de huid uit te drogen
  • de kleur van de pigmenten past zich aan de huid aan
  • effectief corrigeren van imperfecties (donkere kringen, wallen, roodheid, vlekjes of puistjes)
  • bevat anti-oxidanten en anti-aging vitamines
  • geschikt voor alle huidtypes (dus ook voor de jongere huid)
  • inhoud 8ml
  • vitamine E (anti-oxidant, regenererend)
  • volatile silicone (sneldrogend en laat filmpje na op de huid)
  • minerale kleurpigmenten die zich slim aanpassen aan de kleur van de huid