Alissi Brontë Diamond Peel Gezichtsscrub & Peeling

Alissi Brontë Alissi Brontë Diamond Peel Review

Je hebt vast wel eens gehoord van de term ‘microdermabrasie’.  Het is een intensieve peeling van de huid, waarbij de dode huidcellen worden verwijderd.  In huidverbeteringsinstituten of schoonheidssalons wordt dit vakkundig gedaan met een daarvoor geschikt apparaat.  Dit zijn apparaten met een diamanten of kristallen opzetstuk om de huid hiermee voor een peeling te behandelen. Er zijn ook kleine apparaten te koop van verschillende prijsklasse voor thuisgebruik. Vast met een wisselend resultaat, denk ik. Bij de Alissi Brontë Diamond Peel  (gezichtsscrub én  peeling) heb je géén apparaat nodig! Dit maakt je vast erg nieuwsgierig 🙂 . Mij in ieder geval wel en ik heb het dan ook heel erg graag uitgetest……

Over Alissi Brontë Diamond Peel

Alissi Brontë Alissi Brontë Diamond Peel Review

Volg jij ons al op Instagram?

De Diamond Peel is de meest intensieve peeling van Alissi Brontë met een duidelijk microdermabrasie effect. In deze peeling zitten gepolijste microkristallen en diamantpoeder.  De bedoeling van microdermabrasie is om de huid te verjongen.  Deze peeling polijst de huid zachtjes en stimuleert de aanmaak van collageen. Dus zonder gebruik van een apparaat !! Diamond Peel verzacht fijne lijntjes, verfijnt de poriën, maakt het huidoppervlak egaal en stimuleert de doorbloeding. Het eindresultaat geeft een gladde en gelijkmatige huid,  het is dus een prachtige anti-aging peeling.

Voordelen:

  • microdermabrasie voor thuis (zonder apparaat)
  • anti-aging
  • stimuleert de doorbloeding en aanmaak van collageen
  • verzacht lijntjes en verfijnt grove poriën
  • serums en crèmes worden beter opgenomen

Gebruik

Alissi Brontë Alissi Brontë Diamond Peel Review

De structuur van Alissi Brontë  Diamond Peel is olieachtig en geeft een fijn smeltend gevoel op de huid. De korreltjes zijn heel erg klein en fijn.  Op advies van de deskundige schoonheidsspecialiste van Attirance in Breda heb ik thuis deze peeling met een draaiende beweging op mijn droge huid aangebracht. Je voelt het echt een klein beetje schuren over je hele gezicht, dit moet je ca. 1 minuutje volhouden.  Ik neem vaak ook mijn hals en decolleté mee in dit ritueel. Na een aantal seconden voel je tijdens het masseren de  speciale textuur  fluweelachtig zacht worden. Er ontstaan dan microkristallen die een een intensieve exfoliatie geven. Daarna maak ik mijn vingers nat om de Diamond Peel extra te emulgeren. Hierdoor lijken de korreltjes wat grover te worden en door de menging van olie en water de laatste dode huidcellen te verwijderen. Uiteindelijk reinig ik mijn gezicht met lauw warm water.

Resultaat

Het resultaat vind ik verbluffend.  Als ik naar mijn huid in de spiegel kijk zie ik dat de poriën op mijn neus en op mijn wangen echt veel fijner zijn geworden. Mijn fijne rimpeltjes zijn verdwenen en mijn gezicht voelt ongelofelijk zacht en glad aan.  Toen ik Diamond Peel voor de eerste keer gebruikte kon ik het resultaat bijna niet geloven. Maar inmiddels weet ik, nu de tube bijna op is,  dat na ieder gebruik mijn gezicht (hals en decolleté) er zo veel jonger en verfijnder uitziet.  Daarna breng ik een serum en dagcrème aan en mijn make-up, die er dan vlekkeloos uitziet.  Als de zon schijnt gebruik dan na de peeling wel een goede zonnebrand of de BB creme van Alissi Brontë (factor 50).  Of je gebruikt in de zomer de peeling ’s avonds voor het slapen gaan. Je mag deze peeling, afhankelijk van de huidwens en huidbehoefte, 1-3 per week gebruiken.  Als je huid het nodig heeft mag je de Diamond Peel ook in kuurvorm gebruiken.  Je kunt dan 1 week lang iedere avond Diamond Peel toepassen en daarna je nachtcrème aanbrengen. Het resultaat van de kuur kun je vast wel raden!!!  Ik vind de Diamond Peel van Alissi Brontë een hele mooie toevoeging aan mijn schoonheidsritueel en kan het iedereen aanbevelen. Ik gebruik de peeling zelf 1x per week en ben nog steeds iedere keer opnieuw heel blij verrast met het resultaat.

 

Klik hier om het Alissi Brontë Diamond Peel te bestellen voor € 54,50. Of koop de peeling bij Schoonheidssalon Attirance zelf:

Attirance Beauty Xperience Center

Dillenburgstraat 5
4835 EA Breda

 

Dit artikel bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *