Australian Gold Zonbescherming & After Sun

Australian Gold Zonbescherming & After Sun Review

Vorig jaar reviewden wij de hierboven afgebeelde Australian Gold Botanical zonnebrand lijn al uitgebreid, klik hier om onze review te lezen. Vandaag review ik twee verschillende Australian Gold After Sun producten. Namelijk de Aloe Freeze Spray Gel en de Hemp Nation Sea Salt & Sandalwood After Sun bodylotion.

Klik hier om meer reviews van Australian Gold producten te lezen.

 

Over de Australian Gold Aloe Freeze Spray Gel – After Sun

Australian Gold Aloe Freeze Spray Gel - After Sun Review

Volg jij ons al op Instagram?

Ik verbrand ondanks mijn driftig smeren met SPF 50 helaas nog wel eens. Vaak is een after sun dan wel fijn, maar niet verkoelend genoeg voor de (rood) verbrande huid. De Aloë Freeze Spray Gel van Australian Gold is ideaal voor mensen die een door de zon verbrande of geïrriteerde huid willen kalmeren. De toegevoegde groene munt geeft een verkoelend gevoel om warmte en jeuk te verlichten. Aloë Vera werkt ook om de huid te koelen en te kalmeren, terwijl groene thee-extracten, vitamine E en ProVitamin B5 de huid voeden en verjongen. Aloë Vera werkt ook om te hydrateren voor een zachtere, soepelere huid. Bovendien werken extracten van citroenschil en smeerwortel om antioxidanten en mineralen aan de huid te leveren, wat bijdraagt ​​aan de huidverzorging van deze aftersun. Als extra tip wordt gegeven om de gel in de koelkast te bewaren, voor een nóg verkoelender effect.

Conclusie

Australian Gold Aloe Freeze Spray Gel - After Sun Review

Ik vind deze Aloë Freeze gel van Australian Gold echt fantastisch werken. Vooral als je hem in de koelkast zet voor gebruik. Hij verkoelt de (rood) verbrande huid en verzacht het ‘brandende’ en soms zelfs pijnlijke gevoel echt enorm. Ik vind de mint geur wel wat extreem, dat had van mij minder gemogen. Gelukkig trekt dit heel snel weg. De gel is alleen niet super verzorgend, dus ik raad aan hem echt alleen op verbrande plekken te gebruiken en daarna nog een after sun of bodylotion te smeren.

 

De Australian Gold Aloe Freeze Spray Gel – After Sun is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com, Etos en Kruidvat voor € 15,95 per stuk.

 

Over de Australian Gold Hemp Nation Sea Salt & Sandalwood – After Sun

Australian Gold Hemp Nation Sea Salt & Sandalwood - After Sun Review

De Australian Gold Hemp Nation Sea Salt & Sandalwood After Sun verzorgt de huid maximaal, helpt ouderdomsverschijnselen tegen te gaan en zorgt ervoor dat je gebruinde kleur langer blijft. Een uitgebalanceerde mix van natuurlijke plantenextracten voeden, verzorgen en beschermen je huid tot in de puntjes. De “HydraRich” formule conditioneert en revitaliseert de huid en pure hennepzaadolie, Omega 3 en 6 brengen en houden je huid in topconditie. “Age Defying Blend” herstelt beschadigde en bevordert de aanmaak van nieuwe huidcellen en gaat lijntjes en rimpeltjes tegen. Heerlijke topverzorging met bruinverlengend effect. De after sun is vrij van parabenen.

Conclusie

Australian Gold Hemp Nation Sea Salt & Sandalwood - After Sun Review

Ik vind het fijn als een after sun zo verzorgend is dat hij een bodylotion kan vervangen. Zeker als hij ervoor zorgt dat mijn huid (langer) gebruind blijft. Ik gebruik deze heerlijke Australian Gold Hemp Nation Sea Salt & Sandalwood After Sun al de hele zomer en ben er hartstikke tevreden over. De geur is erg lekker, maar subtiel en hij smeert goed uit. De after sun trekt snel in en voedt mijn huid even goed als bijvoorbeeld een body cream van Rituals.

 

De Australian Gold Hemp Nation Sea Salt & Sandalwood After Sun is onder andere verkrijgbaar bij de Etos en Kruidvat voor € 22,50 per stuk.

 

Dit review bevat gekregen producten.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *