fbpx

Pupa Milano Sexy Cheeks & Sexy Lips

Pupa Milano Sexy Cheeks & Sexy Lips Review

Vandaag review ik de Pupa Milano Sexy Cheeks & Sexy Lips (limited editions). De kleur rood staat centraal bij Pupa. Rood betekend passie, uitstraling en energie. Deze Sexy producten van Pupa zijn geschikt voor elk huidtype. Wie wil er geen sexy jukbeenderen en sexy lippen?  Ik ga ervoor en ben erg benieuwd naar het resultaat 🙂 !

Klik hier om meer reviews van Pupa Milano producten te lezen.

Over de Pupa Milano Sexy Cheeks

Pupa Milano Sexy Cheeks Review

Volg jij ons al op Instagram?

De belofte van Pupa Sexy Cheeks is dat de jukbeenderen er meer volumineus uit gaan zien. De lichte emulsie wordt geactiveerd met het actieve ingrediĂ«nt Volufiline, gewonnen uit Aziatische Gardenia. Het vergemakkelijkt de ophoping van lipiden in de vetcellen. En het  huidmechanisme wordt gestimuleerd, dat een toename van de dikte van de vetlaag veroorzaakt. Hierdoor wordt het jukbeenprofiel opnieuw ‘gevormd en gevuld’. De formule bevat ook micro-parels die het lichtreflectie-effect versterken, waardoor het profiel stralender en egaler wordt. Het advies; 2x daags 8 weken lang gebruiken, voor je gebruikelijke huidverzorging.

Resultaat & conclusie

Wat een beloftes! Ik heb nog nooit eerder een product gebruikt (ook nooit eerder van gehoord) dat de jukbeenderen zou verfraaien. Na 8 weken testen heb ik het idee dat vooral mijn wangen net onder mijn jukbeenderen iets voller zijn geworden (of komt dit door de extra Corona kilootjes?).  Ik vind het een heel moeilijk product om te beoordelen. Het is zeker een fijne lichte emulsie, die je niet voelt op je huid en je wangen en jukbeenderen licht laat glanzen. Maar of het ze echt ‘opvult’? Ik weet het niet.

 

Pupa Milano Sexy Cheeks is te koop voor € 22,50 in de webshop.

Over de Pupa Milano Sexy Lips

Pupa Milano Sexy Lips Review

Pupa Sexy Lips belooft super-sexy lippen met een gedefinieerde contour. De lichte emulsie is verrijkt met Volufiline voor een gladmakende werking op de contour micro-rimpels rond je lippen. Hyaluronzuur zorgt voor sensuele, gehydrateerde en vollere lippen.  Het advies: 2x daags 8 weken lang gebruiken op je lippen en contour, alleen of als basis voor je lippenstift.

Resultaat & conclusie

Dit vind ik echt een super fijn lip product 🙂 . Anders dan andere lip-volume-producten die ik ken, heeft Pupa Sexy Lips namelijk geen mintsmaak. Het wordt ook niet ‘heet’op je lippen en toch voel en zie je de werking ervan. Het voelt of je lippen een beetje opzwellen en ze worden ook meer roze. En vooral ook glad en zacht. De hele fijne lijntjes rondom je lippen worden zeker zachter. Pupa Sexy Lips is echt een aanrader! Ik word er in ieder geval blij van.

 

Pupa Sexy Lips is te koop voor € 18,50 in de webshop.

 

 

Deze review bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *