fbpx

Shiseido Ibuki Smart Filtering Smoother Primer en Gezichtsverzorging

Shiseido Ibuki Smart Filtering Smoother Primer en Gezichtsverzorging

De Shiseido Ibuki Smart Filtering Smoother wordt verkocht als een ‘probleemoplosser’. Ik vind dit soort omschrijvingen altijd zo lastig. Ik wil duidelijkheid in het leven en weten wat voor soort product iets is. Anders scroll ik al snel door en koop ik wel iets anders. Toch ben ik blij dat mijn schoonheidsspecialiste mij deze Filtering Smoother aanraadde. Het is een fijn product wat gebruikt kan worden als make-up primer, laatste stap in je skincare routine zónder iets eroverheen en als gezichtsverzorging.

Wat doet de Filtering Smoother nu precies?

Shiseido Ibuki Smart Filtering Smoother Primer en Gezichtsverzorging

De Shiseido Ibuki Smart Filtering Smoother is een product uit de Ibuki lijn. De Ibuki lijn is vooral gericht op de huid van twintigers tot dertigers. Shiseido heeft voor elke leeftijdscategorie een aparte lijn. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat als je ouder bent dan dertig, dat je dit product niet meer kunt gebruiken. De Filtering Smoother vermindert grove en grote poriën, absorbeert overtollig talg op het huidoppervlak waardoor je de hele dag een matte finish hebt en verzorgt de huid. Daarnaast helpt de Filtering Smoother om de weerstand van de huid tegen externe stressoren op te bouwen.

Shiseido Ibuki Smart Filtering Smoother Primer en Gezichtsverzorging

Volg jij ons al op Instagram?

Het is dus wat je noemt een multifunctioneel product. Vanwege de matte finish en maskering van poriën zou je de Filtering Smoother dus goed ‘alleen’ kunnen dragen. Op bijvoorbeeld een dag dat je geen zin hebt in foundation. Of als je überhaupt geen foundation draagt en een mooie, frisse uitstraling wilt. Hiernaast is de Filtering Smoother dus ook heel erg geschikt om als make-up primer te gebruiken. Omdat je huid wordt gematteerd en geëgaliseerd creëert het product de perfecte basis om make-up op aan te brengen.

Resultaat en conclusie

Shiseido Ibuki Smart Filtering Smoother Primer en Gezichtsverzorging

Op deze foto heb ik, zoals elke ochtend, mijn gezicht gereinigd met de One Step Cleanser van Alissi Brontë. Daarna heb ik de Shiseido Ibuki Smart Filtering Smoother opgebracht op mijn hele gezicht. Door de ringlamp en omdat ik verder geen poeder of foundation heb aangebracht heb ik een beetje een rare reflectie op mijn neus. Dit was niet de bedoeling, haha 😉 . Ik vind dat mijn huid er rustig en ”foto-klaar” uit ziet. Het is een klein flesje (20 ml), maar het smeert gigantisch uit. Dus uiteindelijk doe je er best lang mee. Ik schat dat ik met mijn flesje tussen de 3 en 4 maanden kan doen, bij dagelijks gebruik. Het matte en perfectionerende effect blijf je de hele dag zien en ik vind hem als primer ook prettig werken. Hij laat niet zo’n typisch ”primer-laagje” achter, waar ik een hekel aan heb.

Het is een bijzonder product en in mijn ogen een product wat de moeite waard is om eens te proberen!

 

Ik heb de Shiseido Ibuki Smart Filtering Smoother zelf gekocht voor € 24,47 (20 ml).

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *