fbpx

CaseApp: Ontwerp je eigen telefoonhoesje! + WIN actie

CaseApp: Ontwerp je eigen telefoonhoesje!

Toen CaseApp.nl ons mailde met de vraag of we onze eigen telefoonhoesjes wilden ontwerpen zeiden we natuurlijk volmondig: JA! Het leek ons heel gaaf om allebei hetzelfde telefoonhoesje in Beautytijd thema te hebben 🙂 ! En dus sloegen we aan het ontwerpen. Onderin dit artikel vind je nog een verassing voor onze trouwe volgers; wij mogen namelijk een code verloten waarmee jij je eigen hoesje kunt ontwerpen!

De telefoonhoesje ontwerp tool van CaseApp

CaseApp: Ontwerp je eigen telefoonhoesje!

De ontwerp tool van CaseApp werkt super simpel en intuïtief. Binnen no-time had ik onze hoesjes ontworpen. Je kan gepersonaliseerde telefoonhoesjes ontwerpen voor verschillende soorten modellen van de merken iPhone, Samsung, Google en iPad. Daarnaast is het ook mogelijk om (MATCHING, duh) gepersonaliseerde laptop skins te ontwerpen.

CaseApp: Ontwerp je eigen telefoonhoesje!

Je ziet hier onze telefoonhoesjes. Wat zijn ze gaaf hé? We hebben er al meerdere complimenten over gekregen 🙂 .

De kwaliteit

CaseApp: Ontwerp je eigen telefoonhoesje!

Volg jij ons al op Instagram?

Ik vind de kwaliteit van het telefoonhoesje top. Het is niet van dat goedkope plastic wat krakt / breekt als je het een keer stoot. Dat is uitvoerig getest, want mijn telefoon is sinds dit hoesje al 2x gevallen. Oeps….. Je hebt de keuze uit een glanzende of matte afwerking. Wij hebben gekozen voor een matte afwerking, dit leek me beter passen bij deze print. Wat ik ook mooi vind is dat je in de ontwerp tool ook de zijkanten van het hoesje kunt bewerken. Hierdoor stopt de print dus niet op de zijkanten, wat er een stuk mooier uitziet. Daarnaast is het telefoonhoesje mooi dun, dus hij vergroot je telefoon bijna niet.

Winnen, winnen, winnen!

CaseApp: Ontwerp je eigen telefoonhoesje!

Wil jij ook zo’n mooi telefoonhoesje winnen? Dan heb je geluk! Want wij mogen er in samenwerking met CaseApp (#collab) een weggeven!

 

Wat moet je doen om kans te maken op een gepersonaliseerd telefoonhoesje?

  1. Volg CaseApp op Instagram
  2. Volg Beautytijd.nl op Instagram
  3. Vertel ons hieronder in de comments wat voor ontwerp je in gedachten hebt!

 

De winnaar of winnares wordt over een week bekend gemaakt. Alvast heel veel succes en plezier met je mooie hoesje gewenst!

 

xoxo

 

Eveline & Wilma

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *