fbpx

HEMA Wetshine Lipstick Garnet Brown

HEMA Wetshine Lipstick Garnet Brown Review

Ik ben gek op alles wat glanst en glinstert. Deze HEMA Wetshine Lipstick Garnet Brown wil ik dan ook graag uitproberen. Geen idee wat precies te verwachten, dus ik ben reuze benieuwd naar het resultaat 🙂 . Garnet brown, granaat bruin  dus, lijkt mij een subtiele kleur. Goed draagbaar op elk moment van de dag (en avond).

De verpakking

HEMA Wetshine Lipstick Garnet Brown Review

De HEMA wetshine lipstick is vormgegeven in een omhulsel met een drukknop.  Je kunt de lipstick dus niet eruit draaien,  dit om te voorkomen dat deze afbreekt of uitdroogt.  Door op de onderkant te drukken komt de lipstick steeds minimaal eruit.  Precies genoeg om dagelijks te gebruiken op je lippen.

Lipstick met een wetlook effect

HEMA Wetshine Lipstick Garnet Brown Review

Volg jij ons al op Instagram?

De HEMA wetshine lipstick belooft  een wetlook effect!  Het is een  zachtcrèmige lipstick die helpt de lippen zacht en soepel te houden.  Persoonlijk vind ik een droge lipstick niet fijn,  ten eerste omdat het de lijntjes op je lippen benadrukt en ten tweede omdat het niet fijn aanvoelt.  Daarom kies ik altijd voor crèmige lipsticks, omdat die altijd aangenaam aanvoelen op je lippen en ook je lippen voller laten lijken.  Ik ga deze wetshine lipstick nu swatchen………

Swatch

HEMA Wetshine Lipstick Garnet Brown Review

Volg jij ons al op Instagram?

Wow,   het swatchen ging erg gemakkelijk.    Met een streek stond de kleur Garnet Brown erop zoals je ziet op deze foto.  De structuur is heel zacht en romig en glanst goed.  Het effect is inderdaad wel nat glanzend te noemen.  Beetje een rare omschrijving nat,  in het engels klinkt het beter  ‘ wetshine’,  dus die term blijf ik gebruiken.  Tijd om de lipstick aan te brengen op mijn lippen.

Resultaat en conclusie

HEMA Wetshine Lipstick Garnet Brown Review

Wat voelt deze HEMA wetshine lipstick heerlijk zacht aan op mijn lippen.  Ik heb deze eerst opgebracht vanuit het omhulsel zelf, dit ging in één vloeiende beweging.  En daarna met een lip penseel heel precies aangebracht (zoals het hoort 😉 )  En het is inderdaad ‘wetshine’ te noemen,  mooi zacht glanzend.  Op de foto komt deze glans niet helemaal tot z’n recht,  maar geloof mij het is echt aanwezig.   Dit wetshine effect blijft (helaas) niet de hele dag aanwezig,  dat is ook haast onmogelijk lijkt mij.  Als je niets zou drinken of eten blijft de glans prima aanwezig,  maar na het drinken van een kopje thee zit de glans en beetje op het kopje. Maar op je lippen blijft wel de kleur aanwezig. En wat ik ook belangrijk vind is dat mijn lippen aangenaam blijven aanvoelen.  Geen droog of trekkerig gevoel, gewoon prima comfortabele zachte lippen.   Ik vind het niet erg om deze wetshine lipstick wat vaker op te brengen.  Met een minimale streek heb je weer een prachtige glans op je lippen!

Na opening is de lipstick nog 18 maanden houdbaar.  Nou, geloof mij  tegen de tijd dat de 18 maanden om zijn heb je deze lipstick al helemaal opgebruikt en is het tijd om een nieuwe te kopen.   Er zijn heel veel mooie kleurtjes te koop,  dus voor ieder wat wils!  Een aanrader!

 

De HEMA Wetshine Lipstick Garnet Brown is te koop voor € 5,00 per stuk.

 

Deze make-up review bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

2 Reacties

 1. Tessa
  4 juni 2019 / 10:37

  Het klinkt als een fijne lipstick. Ik ga ze zeker bekijken als ik weer bij Hema ben

  • Eveline
   22 juni 2019 / 00:05

   En, ben je al gaan kijken :)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *