Philosophy Kiss Me Tonight Lip Balm

Philosophy Kiss Me Tonight Lip Balm

Omdat ik door het vele dragen van matte (liquid) lipsticks vaak droge lippen heb was ik op zoek naar een intensieve lip verzorging. Ik zal maar eerlijk zijn, in mijn zoektocht vond ik de naam van de Philosophy Kiss Me Tonight Lip Balm zo leuk dat ik hem bestelde.

Kiss Me Tonight

Philosophy Kiss Me Tonight Lip Balm

Volg jij ons al op Instagram?

Philosophy was bij mij vooral bekend van de Microdelivery Peel en limited edition douche gels. Ik weet dat de Purity Made Simpel ook favoriet is van veel mensen, maar die vond ik zelf niet zo fijn. Geef mij dan maar de Gold Foam en One Step reinigers van Alissi Brontë. Maar goed, de Kiss Me Tonight is een super intensieve verzorging voor de lippen die lippen om te kussen beloofd! Ik ben benieuwd. De lip verzorging is zoals de naam al doet vermoeden in eerste instantie bedoelt om s’nachts op te doen. Maar zou ook een goede basis moeten zijn voor (liquid) lipstick en lipgloss.

De ingrediënten en formule

Philosophy Kiss Me Tonight Lip Balm

Zoals je ziet bestaat het eerste deel van de ingrediënten lijst vooral uit voedende oliën zoals Castorolie, zonnebloemolie en olijfolie, shea boter en Carnauba wax. Carnauba wax komt uit Brazilië en staat bekend als de koningin onder de waxen. Dit is een natuurlijk ingrediënt die het product laat stralen en een dikke textuur geeft. Verder zie ik alcohol (noodzakelijk voor de houdbaarheid van het product) pas halverwege de lijst staan. Dit is positief, want alcohol werkt natuurlijk wel uitdrogend. Verder bestaat de lip verzorging voornamelijk nog uit bindmiddelen en andere natuurlijke voedende ingrediënten. De samenstelling van de lipbalm van Philosophy is in elk geval top!

Philosophy Kiss Me Tonight Lip Balm

De formule voelt heel erg romig aan. Zoals je ook ziet op de foto zitten er kleine ”stukjes” in. Dit klinkt viezer dan dat het is want wanneer je het product op je lippen smeert, smeer je deze stukjes uit en krijg je een nog intensere hydratatie. De geur van het product vind ik verassend. Ik ruik een vrij aanwezige menthol lucht, want een fris gevoel geeft en ervoor zorgt dat de doorbloeding in de lippen wordt gestimuleerd. Dit draagt natuurlijk wel bij aan een ”mond om te kussen”! Het product kan na het aanbrengen hierdoor wel een klein beetje tintelen. Ook lijken mijn lippen wat meer ”ge-plumped” na het aanbrengen van de lip balm.

Na een nachtje met een goede laag van de Philosophy Kiss Me Tonight Lip Balm voelen mijn lippen al als herboren aan. Het is gewoon een erg verzorgend en stimulerend product met werkende bestanddelen. Ik ben fan wat betreft het gebruik van het product in de nacht! Als basis voor (liquid) lipstick en lipgloss vind ik het geen fijn product. In mijn ogen is het daarvoor veel te dik en blijft de lipstick of lipgloss ‘er op liggen’. Nee, dit is echt een treatment voor s’nachts.

 

Ik heb de Philosophy Kiss Me Tonight Lip Balm zelf gekocht voor € 19,80.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *