Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio Oogschaduw

Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio Oogschaduw

Ik gebruik de prachtige Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio Oogschaduw al jaren, dit is de BR214- violet/goud/koper. Heel erg mooi voor in de zomer. Maar ik heb inmiddels 5 van deze prachtige kleurencombinaties op mijn make-up tafel liggen 😉 . Wat ik leuk vind is dat er om de zoveel tijd weer nieuwe kleurencombinaties uitgebracht worden door Shiseido. Wat dan wel weer jammer is, is dat er ook kleurencombinaties verdwijnen uit het assortiment. Je kunt natuurlijk zelf mooie kleuren combinaties verzinnen, maar ik ben daar helaas niet zo goed in! De kleuren van Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio zijn perfect op elkaar afgestemd. Alle kleurencombi’s zijn lang houdende, lichte tinten met een zijdezachte structuur. Ze zijn erg glanzend en gepigmenteerd en brengen heel gemakkelijk. Ook laten de kleuren zich goed blenden. Het is een hele fijne oogschaduw om overdag te gebruiken. S’avonds of voor een feestje breng je ze gewoon wat dikker op met wat extra nadruk van de donkerste kleur in de arcadeboog.

Klik hier om meer reviews van Shiseido producten te lezen.

De filosofie en swatches

De Shiseido oogschaduw kleuren zijn ontworpen voor vrouwen die van schoonheid en een mooie uitstraling houden. “Het zit in het vinden van de perfecte balans tussen textuur, schoonheid en plezier in de kleur” (Dick Page, Artistiek Directeur Shiseido Make-up). 

De vormgeving van het doosje is vrij strak en voorzien van een spiegeltje in het dekseltje. Het materiaal is van een goede kwaliteit, krast niet en oogt sjiek. De kwastjes in het doosje gaan heel lang mee, het is 1 kwastje met 2 sponsapplicators; het dikke sponsjes voor op het gehele ooglid en dunne sponsje voor onder het ooglid. De kwaliteit van het sponskwastje is ook heel fijn, hij kruimelt niet. Het kwastje met haartjes gebruik ik in de arcadeboog en om te blenden. Uiteraard kun je ook je eigen grotere make-up oogschaduw kwasten gebruiken en gebruik je de kleine kwastjes die in het doosje zitten voor onderweg of op je vakantie adres! En dan nu de swatches:

De bovenste foto is zonder flits. Zoals je ziet zijn de oogschaduws heel erg gepigmenteerd. Ik heb ook een foto met flitser gemaakt, zodat je de intense glans die alle drie de kleuren bevatten beter kunt zien.

Volg jij ons al op Instagram?

Gebruiksaanwijzing

Ik gebruik het als volgt, eigenlijk altijd op de klassieke manier;

  • De lichte kleur (rechts in het doosje) onder de wenkbrauw en een beetje aan de binnenkant van het bovenste ooglid.
  • De middelste kleur over het gehele ooglid, afhankelijk van het dagdeel dun of wat dikker opbrengen.
  • met deze twee kleuren zo opgebracht zie je er eigenlijk al prachtig uit!

Wil je wat extra uitpakken, ga dan zo verder:

  • De donkere kleur (links in het doosje) in de buitenste ooghoek en arcadeboog
  • Op het onderste ooglid (na het opbrengen van het oogpotlood) een beetje van de lichte kleur in de ooghoek en dan de donkere kleur een beetje over of onder het de zwarte streep van het oogpotlood. Zo vervaag je de hardheid van het oogpotlood en wordt boven-en onderooglid één geheel!

Maar er zijn natuurlijk meerdere manieren op deze Shiseido Satin Eye Color Trio op te brengen. Afhankelijk van de vorm van je oog kun je volop experimenteren.

Resultaat

De oogschaduws pakken goed, zonder fall-out. Zoals je ziet is de glans erg aanwezig, ik vind dit heel mooi. Verleidelijke en eindeloze variaties, voor iedere dag en stemming is er een prachtige kleurencombinaties te kiezen. Langhoudende, lichte tinten met een zijdezachte textuur die zorgen voor een verfijnde toepassing . De inhoud van het doosje gaat werkelijk seizoenen lang mee!

Kies een trio en laat jouw creativiteit de vrije loop!

 

Ik heb de Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio Oogschaduw zelf gekocht. Het kost € 43,00 voor 3 gram.   

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *