Becca Velvet Blurring Primer

Becca Velvet Blurring Primer Review
In mijn zoektocht naar een goede primer ben ik uitgekomen bij de Becca Velvet Blurring Primer. Deze primer belooft een langdurige mooie teint.  Het is een heldere, abrikooskleurige formule die doordrenkt is met poriën vervagende poeder en zorgt voor een fluweelachtige gladde en zachte afwerking. De primer is olievrij en zorgt ervoor dat het teveel aan olie op je huid wordt opgenomen. Daarnaast is de primer ook nog eens hydraterend.  Het mooie van deze Velvet Blurring Primer vind ik dat binnen de formule binnen een paar tellen van een vederlichte vloeistof een mooie poedervorm wordt! Het is eventueel ook te gebruiken als je geen foundation gebruikt, dan krijg je een mooie egale teint.
Klik hier om meer reviews van Becca producten te lezen.

Waarom een primer?

Becca Velvet Blurring Primer Review

Omdat ik altijd vloeibare foundation gebruik vind ik een primer eronder echt aan te bevelen. Want een primer fixeert je foundation en vervaagt je poriën, rimpeltjes en oneffenheden. Een primer zorgt voor een basislaagje waarop je de foundation egaal kunt uitwerken. En de primer zorgt voor een betere hechting waardoor de foundation de hele dag mooi en fris blijft.

Zowel in de winter,  als de lucht koud en droog is kan je mooi opgebrachte foundation al binnen een paar uur verdwenen zijn.  En in de zomer als je huid transpireert en de foundation makkelijker kan gaan uitlopen, beveel ik een het gebruik van een primer ook echt aan.

Het mooie van een primer onder de foundation is dat deze je huid zacht en glad maakt en het licht mooi weerkaatst. Daardoor worden lijntjes en rimpeltjes optisch minder zichtbaar.

Primer swatch

Becca primer swatch

Volg jij ons al op Instagram?

Gebruik

Belangrijk: goed schudden voor gebruik. Nadat ik mijn dagcrème heb aangebracht en deze goed in mijn huid is opgenomen, breng ik de Velvet Blurring Primer op. Ik gebruik mijn vingertoppen om de primer deppend op te brengen,  te beginnen op mijn neus, kin en voorhoofd.  Dan nog een beetje naast mijn neus, daar waar mijn poriën het meest zichtbaar zijn.  Daarna breng ik mijn foundation aan en dan heb ik echt de hele dag een prachtig opgemaakte huid, waar ik eigenlijk geen omkijken meer naar heb 😉  Afhankelijk van je huid kun je deze ook nog licht afpoederen, bij een vette huid zou ik dit wel aanbevelen.  Ik doe dat eigenlijk overdag niet, hooguit ’s avonds om nog even om een lichte glans weg te werken en er weer perfect opgemaakt uit te zien.

Resultaat

Becca Velvet Blurring Primer Review

Ik vind het echt een hele mooie primer met een prachtig resultaat,  precies zoals ik hoopte dat het zou zijn.   Wel heb ik één minpuntje, maar dat betreft het ontwerp:  het flesje heeft een pompje dat niet werkt!  Er zit namelijk geen slangetje aan het pompje, waardoor er dus niets uit het spuitje komt.  De eerste keer dat ik Velvet Blurring Primer gebruikte kwam er voorzichtig een beetje uit,  toen ik nog een keertje erop drukte spot (of spletste) de primer alle kanten op (helaas tegen mijn nieuw wit rolgordijn).   Ik heb het in verschillende winkels gecheckt , maar geen enkel flesje heeft een slangetje aan het pompje.  Dus daar snap ik niets van.   Omdat de primer mij verder goed bevalt,  draai ik het pompje van het flesje en doe voorzichtig wat op de bovenkant van mijn hand en breng het zo met mijn vingertoppen op mijn gezicht aan.  Dit kan niet de bedoeling zijn,  maar een andere oplossing heb ik niet.   Die zou ik graag van Becca horen!

 

Ik heb de Becca Velvet Blurring Primer zelf gekocht voor € 34,68 (30 ml).

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *