fbpx

Cellics Cell First & Cell Omega Voedingssupplementen

Cellics Cell First & Cell Omega

Wilma reviewde een tijdje geleden al het Cell Elixer, klik hier om haar review te lezen. Dit is de anti-aging formule van Cellics. Vandaag review ik de Cellics Cell First, een vitaliteit en energie booster die gericht is op het zo lang mogelijk behouden van collageen in de huid. Dit is dus meer geschikt voor de wat jongere huid, zoals de mijne, omdat mijn huid nu nog (ik ben 28) voldoende collageen zou moeten hebben en aan zou moeten maken. Dit wil je natuurlijk zo lang mogelijk behouden, in een zo hoog mogelijke hoeveelheid. En daar is de Cell First van Cellics voor. Ik heb over een periode van bijna een jaar meerdere huidscans gehad, om het resultaat van de Cellics supplementen te meten. Een scan valt niet te faken en daarom kan ik je met volle overtuiging vertellen dat Cellics écht werkt. Lees nu mijn volledige review + bekijk de 4 huidscans om het resultaat zelf te zien.

Over Cellics Cell First

Cellics Cell First Review

Volg jij ons al op Instagram?

”Vroeger was alles beter” vind ik echt zo’n ontzettend vervelende uitspraak. Maar soms zit er toch een kern van waarheid in. Zo was het eten wat mensen vroeger aten veel minder bewerkt dan tegenwoordig. En vaak ook verser, waardoor het meer voedingsstoffen bevatte dan nu. Herken jij jezelf in het feit dat je (vaak) futloos bent en weinig energie hebt? Of dat je huid er grauw(er) uitziet en minder straalt? Dan zou het goed kunnen dat je bepaalde voedingsstoffen mist in je lichaam.

De formule van Cell First van Cellics is ontzettend compleet. Hierdoor wordt het makkelijk om het tekort van voedingsstoffen aan te vullen. Daarnaast boost dit supplement je energielevel en beschermt het je lichaam en huid door de hoge hoeveelheid vitamines en mineralen. Ook ontgift de Cell First je lichaam en ondersteunt het je afweer- en immuunsysteem. Hieronder zie je de ingrediënten lijst van Cellics Cell First.

Cellics Cell First Review

Cellics Cell First Review

Voedingswaarde – Inhoud per maatschep – % RI*

 • Chlorella pyrenoidosa – 100 mg
 • Arthrospia platensis (spirulina) – 100 mg
 • Immunoglobulinen (uit colostrum) – 100 mg
 • N-acetyl l-cysteïne – 75 mg
 • Polygonum cuspidatum – 50 mg
 • Punica Granatum L – 50 mg
 • Quercetine – 35 mg
 • Alfa liponzuur – 25 mg
 • Bèta-caroteen – 2 mg
 • Lycopeen – 500 μg
 • Vitamine C – 100 mg – 125%
 • Koper – 0,75 mg – 75%
 • Vitamine D3 – 12,5 μg – 250%
 • Zink – 12,5 mg – 125%
 • Vitamine E – 100 mg – 833,3%

*RI = referentie-inname

Health nutrition met een focus op de huid (preventieve anti-aging formule)

Cellics Cell First Review

In cosmetica land zie je steeds meer supplementen voor ‘beauty van binnenuit’. Wij staan hier allebei achter en geloven hierin. Het is ook gewoon logica: als je ‘van binnen’ gezond bent, zie je er ‘van buiten’ ook gezond uit. De vele anti-oxidanten uit de Cell First voeden de huid, daardoor werk je preventief aan anti-aging. Omdat je niet onnodig ‘verliest’.

Tot zeker ons 25e werkt het lichaam voor ons, door zelf allerlei belangrijke stofjes aan te maken waarmee we vitaal op ons best blijven en waarmee we die mooie, stevige huid behouden. Maar waar we vaak niet bij stilstaan, is dat we zonder een goede bescherming ook weer heel wat van die belangrijke stofjes afbreken… En ook dat zie je helaas vroegtijdig terug aan de huid. ⁠Hoe ouder je wordt, hoe meer welkom alle extra bescherming is. Van nature maken we namelijk niet meer aan dan de afbraak van ons lichaam inhaalt.

Cellics Cell Omega

Cellics Cell Omega Review

Bij mijn Cell Elixer neem ik altijd 2 Cell Omega’s. Cell Omega is een visolie die als belangrijke basis dient, aldus Cellics.

Waarom?

Allereerst bouwt het aan een stevige huid barrière om schadelijke invloeden niet tot ín de huid door te laten dringen om daar belangrijke bouwstenen voor de huid aan te tasten. De vetzuren die aan een stevige barrière bouwen werken tevens tegen een droge huid, fijne lijntjes en roodheid.

Daarnaast werkt Cell Omega ondersteunend voor alle processen in het lichaam en op soepele cellen, wat oa belangrijk is voor een goed vervoer van de stofjes naar de huid. Voor goede opname van onze poederproducten.

Versterk je immuunsysteem

De visolie van de Europese vis versterkt je immuunsysteem, ondersteunt de vitaliteit van je hart, hersenen en bloedvaten en helpt hiermee bij een gezond geheugen, goede focus en concentratie en vetverbranding. Ook helpt het bij hormonale balans en stemmingswisselingen. En we weten allemaal wat hormonen en stress voor invloed kunnen hebben op de huid, toch?

Tot slot werkt Cell Omega ontstekingsremmend, voor hulp bij onder andere lichtere vormen van acne, rosacea en eczeem.

De visolie ondersteunt allerlei belangrijke lichaamsprocessen, waarmee het het verouderingsproces vertraagt.

Ingrediënten

Cellics Cell Omega Review

Cell Omega met Omega 3 bevat visolie uit Scandinavische wateren en heeft een totoxwaarde van 5. Dit betekent dat het een hele zuivere vorm is. Premium Quality dus!

Het kan zijn dat je de visolie in het begin een beetje op boert, wat niet echt lekker is. Dit betekent dat je Omega hard nodig hebt! Dit wordt steeds minder en uiteindelijk heb je hier geen last meer van. Ik heb zelf ruim 2 maanden lang een beetje visolie opgeboerd, wat dus betekent dat ik het érg hard nodig had. Mijn huid leek bijna onmiddellijk een stuk minder droog. Wat mij nu opvalt is dat ik na de zomerperiode geen last heb gehad van een periode van ‘droogte velletjes’ op mijn huid. Heel fijn, zo’n heerlijke soepele gevoede huid en daardoor bleef mijn bruintint ook veel langer dan normaal hangen 🙂 . Ik denk dat iedereen, man of vrouw, jong of oud, gebaat is bij het slikken van visolie. En dit is een extreem pure vorm en dus een hoge kwaliteit. Ik vind het de perfecte aanvulling op mijn Cell First.

Resultaat en conclusie aan de hand van 3 collageen scans bij Uskin

Lees hier onze artikelen over de eerste collageen scan (huidmeting) en de tweede collageen scan. Daarna heb ik nog een derde en zelfs een vierde collageen scan gehad. Hieronder zie je de resultaten van mijn vier collageen scans:

Huidscan 1

Tweede Collageen scan (huidmeting) bij Uskin

2

Tweede Collageen scan (huidmeting) bij Uskin

3

Eveline Cellics derde scan

4

Cellics Cell First & Cell Omega Premium Quality Voedingssupplementen

Alle scans naast elkaar

Cellics Cell First & Cell Omega Premium Quality Voedingssupplementen

Wat je ziet is dat mijn huid aan de binnenkant ENORM is verbeterd. Op scan 2 zie je ten opzichte van scan 1 nog maar weinig verschil, hier zit 2 maanden tussen. Dit komt omdat mijn darmen niet helemaal op orde waren. Dit is opgemerkt door Demi van Cellics, na een gesprek over mijn fitheid en eventuele allergieën (die ik niet heb). Zijn je darmen niet op orde, dan kan ook je huid niet herstellen. Om mijn lichaam te ‘resetten’ en intens de reinigen (detoxen), kreeg ik van Demi de Cellics Pure voorgeschreven als kuur. De review van de Cellics puur komt overmorgen online, houd onze blog dus in e gaten 🙂 .

Conclusies:

 •  Na het gebruik van Cellics Pure zie je op scan 3 dat mijn huid barrière (de dikke gele lijn links) een stuk steviger en voller is (als gevolg van de Omega) dan bij scan 1 & 2
 • Op scan 4 zie je ten opzichte van scan 1, 2 en 3 dat er gigantisch veel intensiteit (in het midden van de scan) en collageenslierten (gele slierten) bij zijn gekomen.
 • Op scan 3 & 4 zie je dat mijn huid barrière (de dikke gele lijn links) een stuk steviger is (als gevolg van de Omega), waardoor het collageen dat ik heb aangemaakt is gebleven (door betere bescherming), dus het breekt niet af. Dat zie je doordat er meer intensiteit in de huid is (in het midden).
 • Waar mijn huid eerst (scan 1 & 2) vrij ‘leeg’ was voor mijn leeftijd: geen stevige huidbarrière, weinig collageen en geen nieuwe collageenslierten, is mijn huid vandaag de dag (scan 4) stevig en vol met collageen.

 

Ik denk dat ik mag spreken van een gigantische verbetering in mijn huid. Dit is aan de buitenkant zichtbaar en voelbaar, maar ook wetenschappelijk aangetoond met de huidscans. Ik vind het heel erg interessant en leuk om te zien dat de resultaten van Cellics zo aan te tonen zijn met een huidscan. Voor mij zijn deze resultaten een reden om Cellics te rest van mijn leven te blijven gebruiken, zowel het poeder als de visolie. Rond mijn 30e ga ik denk ik opschalen naar de volgende stap, de Cell Elixer. En als ik dan weer wat ouder ben, zo rond mijn veertigste stap ik over naar de sterkste anti-aging variant: de Cell Elixer Limitless.

 

De Premium Quality Voedingssupplementen van Cellics zijn verkrijgbaar bij verschillende officiële verkooppunten. En via de volgende links op de originele webshop:

 

Deze review bevat gekregen producten.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *