Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Lipstick in de kleur Bitch Perfect

Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Lipstick in de kleur Bitch Perfect Review

De Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Lipstick met een satijn finish is Charlotte’s recept voor perfecte lippen. De lipstick is verrijkt met een baanbrekend geheim ingrediënt, een anti-oxidant verkregen uit de boom, dat de lippen van nature beschermt tegen UV-straling en vervuiling van buitenaf. Dit gemengd met speciale wassen en pigmenten zorgt ervoor dat deze lipstick volle lippen geeft. Zo ben je verzekerd van blijvende indruk of afdruk! Charlotte Tilbury’s K.I.S.S.I.N.G lipstick vormt zich helemaal perfect naar jouw lippen, wat ervoor zorgt dat de lipstick op zijn plaatst blijft. Ik koos de peachy-nude tint Bitch Perfect (love the name 🙂 ).

Klik hier om meer reviews van Charlotte Tilbury producten te lezen.

Over de Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Lipstick

Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Lipstick in de kleur Bitch Perfect Review

Volg jij ons al op Instagram?

Voor een weelderig en voller uitziende afwerking van je lippen kies je voor Charlotte Tilbury’s K.I.S.S.I.N.G lipstick. Beschikbaar van felrood en peachy-nude tot diepe bessen en rosebud-roze tinten.  Deze lipstick is verrijkt met ‘Lipstick Tree-extracten’ zodat je lippen gehydrateerd, kasjmier zacht aanvoelen. Zo combineer je de perfecte tint met een (bijpassende) lipliner voor een vollere look. De ‘Bitch Perfect’ perzikkleurige nude-lippenstift is perfect voor dagelijks gebruik of (voor de avond) met een laagje van je favoriete lipgloss!

Swatch

Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Lipstick in de kleur Bitch Perfect Review

Ik vind dit de perfecte peachy-nude kleur. Op mijn witte onderarm zie je de kleur zoals het bij mij zou kleuren in de herfst/winter. In de zomer kleurt deze tint lichter op mijn lippen, dit vind ik mooi bij zwaar opgemaakte ogen of juist bij een nude-look.

Look & conclusie

Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Lipstick in de kleur Bitch Perfect

Ik kreeg de Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G lipstick van mijn kinderen voor moederdag!  De kleur heb ik zelf uitgekozen anders zou de naam misschien een vraagteken bij de keuze van mijn kinderen zetten 🙂 . Omdat de collectie van ‘Darling Charlotte’ veel matte tinten bevat en ik meer van een satijn finish houd, is deze lipstick voor mij de perfecte keuze. Mijn eerste indruk is dat de lipstick heerlijk zacht aanvoelt op mijn lippen. En ook dat de hydratatie bijzonder goed is. De houdbaarheid is normaal, ik zou graag zeggen ‘bijzonder goed’ maar dat is niet zo. Deze lichte tint moet ik wel meerdere keren per dag bijwerken. Wat voor de lippen niet erg is, want iedere keer voelt het weer heerlijk aan. Met een  lipliner , iets donkerder dan de lipstick, komt de K.I.S.S.I.N.G lipstick goed tot z’n recht. En met een perzik of oranje kleurige lipgloss staat het echt mooi op een zonnige zomerdag- of avond! Ik denk dat ik binnenkort zelf nog een ander kleurtje uit de  Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G lipstick collectie ga kopen, want er zijn veel mooie tinten waar ik benieuwd naar ben!

 

De prijs van Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G lipstick is € 32,00 en de lipstick is in Nederland exclusief te koop bij de Bijenkorf.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *