fbpx

Lancôme Artliner Eyeliner Blue Metallic

Lancôme Artliner Eyeliner Blue Review
De naam “Lancôme” is geïnspireerd op het bos van Lancosme dat in de Indre-vallei in het hart van Frankrijk (regio La Brenne) ligt. De rozen in het gebied inspireerden het symbool van het bedrijf van de enkele gouden roos die je op alle Lancôme producten terugziet. Vandaag review ik de Lancôme Artliner Eyeliner Blue Metallic, speciaal voor degene die van een kunstzinnige eyeliner houden!
Klik hier om andere reviews van Lancôme producten te lezen.

Over de Artliner van Lancôme

Lancôme Artliner Eyeliner Blue Review
Volg jij ons al op Instagram?
Met de Lancôme Artliner kun je eenvoudig een aanwezige eyeliner aanbrengen! De schuimtop en de hoge concentratie pigmenten zorgen voor een intense oogopslag.  De met pigmenten verrijkte formule is bestand tegen vocht en het in de ogen wrijven. Met Lancôme’s Artliner kun je variëren met je oog make-up.  Een subtiel lijntje of juist een breed lijntje, het is een professionele eyeliner voor iedereen!

Eyeliner met een schuim top

Lancôme Artliner Eyeliner Blue Review

De Lancôme Artliner laat zich eenvoudig aanbrengen en het resultaat is professioneel. Dankzij de soepele en extreem zachte schuimtop teken je met de Artliner een nauwkeurig lijntje in één keer en zonder bijwerken. De schuimtop geeft precies de juiste hoeveelheid product voor een regelmatig resultaat.  De textuur van de Artliner is mat maar de Blue Metallic variant geeft een verfijnd glitter effect.

Swatch

Lancôme Artliner Eyeliner Blue Review

De swatch toont een diepe kleur blauw. Op mijn arm zie je het glitter effect niet terug.  Misschien dat ik het op mijn ogen wel kan laten zien 🙂  De Lancôme Artliner is te koop in de volgende kleuren: 01, Noir – 02 Chocolate Satin – 03 Brown Metallic – 05 Purple Metallic – 07 Green Metallic – 09 Blue Metallic – 10 Black Vinyl – 11 Rose Gold Metallic.

Resultaat en conclusie

Lancôme Artliner Eyeliner Blue Metallic Review

De schuimtop heeft een behoorlijk dikke punt.  Dit betekent voor mij dat het zetten van een dunne eyeliner niet mogelijk is.  Je tekent in één keer een fikse lijn boven je wimperrand en evenredig een fikse wing.  Het gaat heel gemakkelijk, dus als je van een aanwezige eyeliner houdt is de Lancôme Artliner de oplossing.  Het glitter effect vind ik mooi, zeker in de zomer als je make-up wat uitbundiger mag zijn, óók overdag. Maar voor etentjes en  feestjes ook helemaal prachtig. De eyeliner blijft zitten tot je het er af haalt, perfect dus. Met de Lancôme Artliner heb je echt een stukje kunst op je ogen,  magnifique!

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *