fbpx

Scrub & Rub Shower Foam Secret en Bliss

Scrub & Rub Shower Foam Secret en Bliss

Scrub & Rub is een merk van Nederlandse bodem. Via het Instagram account van Scrub & Rub hebben ik en mijn broer Walter deze twee douche schuimen (shower foams) gewonnen. Wat was ik blij en enthousiast! Walter was zo lief om het douche schuim aan mij te geven, want ”hij geeft er niet zoveel om”. Thanks bro, much appreciated! Ik douche nu al een paar weken om en om met beide foams en in deze blogpost zal ik jullie mijn mening geven.

Scrub & Rub Secret Shower Foam

Scrub & Rub Secret Shower Foam

Volg jij ons al op Instagram?

De shower foams van Scrub & Rub hebben een vergelijkbare formule aan die van Rituals. Uit de bus komt namelijk eerst een gel, die na aanraking verandert in een rijk schuim. Er bestaan ook doucheschuimen die meteen als schuim uit de verpakking komen, dat is bij dit doucheschuim dus niet zo. De Secret lijn van Scrub & Rub is verrijkt met Monoi olie. Deze olie zou de huid laten stralen en zijdezacht maken, omdat de olie veel verzorgende eigenschappen heeft. Daarnaast zou de olie de huid herstellen en beschermen tegen uitdroging.

Monoi olie betekent heilige olie en wordt geproduceerd in Tahiti. De olie wordt gemaakt van bloemblaadjes van Tiaré bloemen die vervolgend geweekt worden in ongeraffineerde kokosolie. Het schuim ruikt heerlijk zoet en verzorgd mijn huid zoals alleen een rijk doucheschuim dat kan. Mijn huid trekt niet na het douchen en voelt zacht aan. Ik vind het een fijn en lekker ruikend doucheschuim, maar om het volledige ”Monoi-olie-effect” te voelen moet ik denk ik de hele lijn tegelijk gebruiken.

Scrub & Rub Bliss Shower Foam

Scrub & Rub Bliss Shower Foam

Scrub & Rub gebruikt alleen maar de beste, natuurlijke producten en geen parabenen. Dit vind ik een fijn idee, want ik smeer het liefst zo min mogelijk kunstmatige ingrediënten. Het hoofdingrediënt van de Bliss lijn van Scrub & Rub is Neroli olie. Dit is een kostbare olie die wordt gewonnen uit de bloesem van bittere sinaasappelbomen. Het is wetenschappelijk bewezen dat Neroli olie de serotoninespiegel in de hersenen verhoogt, zodat je je blij en gelukkig gaat voelen. Ik ben benieuwd of ik me na het douchen met deze shower foam dus extra happy voel 🙂 .

Het showerfoam schuimt net als het Secret shower foam rijkelijk en vult de hele badkamer met een zoete, bloemige geur. Of ik er nou per se heel erg gelukkig door voel vind ik moeilijk vast te leggen, maar ik voel me wel happy na het douchen met dit lekker ruikende schuim. Maar ik denk dat ook hier geldt dat als je de hele lijn gebruikt, het meer effect heeft!

 

Ik heb de Scrub & Rub Shower Foams Secret en Bliss gewonnen via het Instagram account van Scrub & Rub. Je kunt ze online bestellen voor € 8.50 per stuk, wat ik een normale prijs vind voor luxueuze doucheschuimen als deze.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *