Shiseido Aura Dew Highlighter Solar

Shiseido Aura Dew Highlighter Solar

Shiseido Aura Dew Highlighter Solar

Nooit gedacht dat  Shiseido een highlighter aan het assortiment zou toevoegen. Eigenlijk zie ik highlighter alleen bij nieuwe, hippe merken in de collectie verschijnen. Maar het is al enige tijd duidelijk dat Shiseido zich  ook wil richten op de jongere generatie. Ik ben heel erg benieuwd of  deze Shiseido Aura Dew Highlighter Solar ook geschikt voor de oudere generatie? Met plezier ga ik hem uittesten.

Klik hier om meer reviews van Shiseido producten te lezen.

De verpakking

Shiseido Aura Dew Highlighter Solar

Shiseido Aura Dew Highlighter Solar

Volg jij ons al op Instagram?

De Aura Dew Highlighter van Shiseido is sinds een paar maanden te koop.  De verpakkingen van alle Shiseido make-up producten zijn (of worden nog) vernieuwd;  alle make-up producten zijn mat zwart en voorzien van een rode streep. Ik moest er even aan wennen, maar ik vind het nu wel mooi zo’n strakke moderne uitstraling.  Maar helemaal weg ben ik het super platte glazen potje, echt een heel erg fraai design. Een beetje alsof het uit de ruimte komt,  maar dat is mijn fantasie.

Multidimensionale Highlighter

Shiseido Aura Dew Highlighter Solar

De Aura Dew van Shiseido is een multidimensionale highlighter.  Te koop in 3 kleuren: Lunar (zilver) , Solar  (goud), Cosmic (koper).  Ik heb gekozen voor Solar, omdat dit bij mijn wat gele huid het mooiste staat.   Lunar wordt waarschijnlijk te wit voor mijn huid en koper te donker.  De highlighter voelt dauwachtig (zacht) aan en is heel erg transparant waardoor het heel mooi aansluit op je huid. De textuur zorgt ervoor dat deze highlighter 12 uur lang blijft zitten zonder aan te koeken en kan gemakkelijk over oog-, lip- of wangproducten worden gebruikt.

Leuk om te weten is dat de drie kleuren geïnspireerd zijn op de glanzende lampen van Tokio!

Highlighter swatches

Shiseido Aura Dew Highlighter Solar

Shiseido Aura Dew Highlighter Solar

Zoals je ziet is de structuur heel transparant.  Eigenlijk zie je alleen de glitters (hier op de binnenkant van mijn arme behoorlijk uitvergroot).  Maar op je gezicht zijn het hele fijne glittertjes of eigenlijk beter gezegd; Japanse parels op in een kussenachtige, transparante basis.

Resultaat en conclusie

Shiseido Aura Dew Highlighter Solar

Shiseido Aura Dew Highlighter Solar

Ik heb hier de Shiseido Aura Dew Highlighter Solar met een speciale highlighter kwast opgebracht op mijn jukbeenderen (je kunt het ook opbrengen met je vingertoppen) maar met een kwast is het resultaat iets helderder en steviger. Omdat de structuur zo transparant en dauwachtig is blijft deze op de huid liggen en trekt het dus niet in je huid.  Wat mij dus heel blij maakt, want hiermee accentueert het de fijne rimpeltje onder mijn ogen niet.  Eerder zou ik zeggen;  ze worden optisch verdoezeld!  Daar word ik heel blij van, want nu kan ik ook met een prachtige subtiele glow rondlopen 😉

Je kunt de Shiseido Aura Dew Highlighter Solar ook gebruiken als highlighter onder je wenkbrauwen, op je neusbrug of over je (matte) oogschaduw voor extra glans of aanbrengen over je lipstick of in de cupido boog van je lippen.  Gewoon uitproberen;  hoe je deze highlighter ook gaat gebruiken het zal zeker een hemelse schittering geven aan je make-up. Ik ben fan en gebruik het iedere dag! Blij 😉

 

BELANGRIJKSTE INGREDIENTEN

 • Clarity Matrix: deze transparante basis met de nieuwste generatie siliconenpolymeren en filmvormers zorgt voor een sprankelend verblijf van 12 uur.
 • Japanse parels: multidimensionale parels in verschillende vormen en maten breken licht voor een stralende gloed.

 

Prijs:  Ik kocht deze highlighter  – netto gewicht  4,8 gr – voor 28,00 euro bij Douglas (maar ik zie hem nu in de aanbieding; 25% korting)…..

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

2 Reacties

 1. Tessa
  3 maart 2019 / 16:51

  Wat een prachtige, subtiele highligther. Erg mooi

  • Eveline
   5 maart 2019 / 13:49

   Ja hé, ze is er erg blij mee. Mooi subtiel voor als je niet zo’n Nikkie Tutorials look wilt haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *