Week 52 & 53 | Feestdagen & Te Veel Gegeten

Een van mijn goede voornemens is om weer elke week (of twee weken) een weekblog te gaan schrijven 🙂 . So here we are! Ik hoop dat jullie fijne feestdagen en een fijne jaarwisseling hebben gehad, ondanks de bijzondere tijden. In deze blog blik ik terug op mijn feestdagen en de dagen daaromheen.

 

De week voor Kerstmis

Burrata salade

Burrata salade

Minstens 1 dag per week ben ik bij Wilma te vinden om foto’s te maken voor Beautytijd. Onze ‘fotostudio’ is namelijk mijn oude kamer bij haar thuis. We lunchen dan ook altijd lekker en luxe 🙂 . Deze week stond deze lekkere burrata salade op het menu.

 

Kerst versieringen

Kerst versieringen

Breda is altijd fantastisch mooi versierd met Kerst en daar is dit jaar (gelukkig!) geen uitzondering op.

 

The Final Table

The Final Table

Niels en ik hebben een nieuwe show ontdekt op Netflix, die we uiteraard alweer helemaal hebben gebinged; The Final Table. Wij zijn allebei dol op eten én kookshows en in deze show gaan ‘s werelds beste chefs de strijd aan met elkaar voor een plek aan ‘The Final Table’. Waanzinnig wat deze mannen en vrouwen allemaal bereiden!

 

Promotie & nog meer te vieren…

Promotie & nog meer te vieren...

Vlak voor Kerst kreeg Niels nog goed nieuws: hij heeft een prachtige promotie gemaakt! Daarnaast hebben wij nog ander heel erg goed nieuws gekregen, wat ik binnenkort hier op Beautytijd.nl ga delen. Dit moët natuurlijk gevierd worden 🙂 .

 

Cars, cars, cars

Cars, cars, cars

Fun fact: ik, mijn broer en mijn vader zijn auto-gek. Mijn vader heeft een nieuwe auto gekocht en die moest natuurlijk even uitgebreid getest worden. Mijn broer durfde het gas wel in te trappen, maar ik was natuurlijk weer bang, haha. Dit is toch net even wat anders dan mijn bescheiden 107.

Het klinkt misschien wat ‘raar’ om te zeggen maar van mooie huizen, auto’s en andere zaken raak ik altijd extra gemotiveerd om nóg harder aan mijn bedrijven te werken (ik heb naast Beautytijd nog een bedrijf, waarmee ik mijn inkomen verdien: ICY Communications). Ik weet dat het leven niet om materie draait, maar als toch motiveert het mij gigantisch om er nog harder aan te trekken dan ik al doe. Daarnaast geloof ik ook heel erg in het manifesteren van zaken. Wie heeft dit nog meer?

 

Zelf ham kaas broodjes maken

Zelf ham-kaas broodjes maken

Ik kook graag, maar ik bak niet zo graag / vaak. In mijn hoofd is bakken altijd ongelofelijk veel werk voor iets wat zo weer op is. Dat is met koken eigenlijk niet anders, maar goed hahaha. Soms heb je van die twists in je hoofd. Ik bakte zelf ham kaas broodjes, en man wat was dit lekker. Veeeeeeeeeel lekkerder dan van de AH. Echt een aanrader!

 

James heeft ook zin in Kerst…

James heeft ook zin in Kerst...

… dat zie je toch meteen 😛 ?

 

Kerstavond

Kerstavond

Kerstavond vierden Niels en ik bij mijn schoonfamilie, buiten. Dit, omdat mijn schoonzusje in de zorg werkt en we geen enkel risico wilden lopen met Corona. En zo konden we elkaar toch zien <3 . Het was erg gezellig en zelfs misschien wel ‘gezelliger’ dan normaal, omdat het zo knus was aangekleed buiten. Ook had mijn schoonmoeder heerlijke hapjes bereid….. top avondje!

 

Eerste Kerstdag

Eerste Kerstdag

Kerstmis preppings: een heerlijk sheetmasker van Skin for Skin.

Eerste Kerstdag

Even flink geplamuurd en een traditionele ‘bij de Kerstboom selfie’. Daarna vergat ik hem helaas op Instagram te plaatsen :’).

Eerste Kerstdag

Kerstmis is in mijn familie altijd een groot feest. Omdat mijn ouders gescheiden zijn is het vooral ook druk én veel feest, haha. Eerste Kerstdag brunchte wij bij mijn moeder Wilma met mijn broer Walter en zijn vriendin Marijn. En dit was erg lekker en gezellig!

Eerste Kerstdag

‘S avonds gingen wij naar mijn vader en daar maakte ik met mijn vader Beef Wellington. Voor een eerste keer vind ik hem bijzonder geslaagd! Hij smaakte ook goed, net als de rest van het diner. We bleven lekker lang hangen en fietsten daarna voldaan, en met een wijntje teveel op, terug naar huis.

 

Tweede Kerstdag

Tweede Kerstdag

Tweede Kerstdag ontbeten Niels en ik gezellig met zijn tweetjes. Overdag hebben we verder veel Call of Duty Warzone gespeeld en daarna was het weer tijd om naar mijn moeder te gaan.

Tweede Kerstdag

Ook vandaag werd er weer volop gemake-upped. Ook dit keer vergat ik een foto van mijn look te posten op Instagram. Ik denk dat ik het als ”Instagram influencer” niet zo goed zou doen, hahaha. Gelukkig focussen wij op onze blog.

Tweede Kerstdag

Ik maakte deze super lekkere amuse-hapjes van paté met spek en gekarameliseerde ui. Ik heb dit recept van de Allerhande website en het beviel ons allemaal enorm!

Tweede Kerstdag

Als tweede gang hadden we coquilles op een bedje van spinazie, die ik helaas ben vergeten te fotograferen. Daarna hertenbiefstukjes met champignon port saus, aardappel kroketjes en sperziebonen omwikkeld met spek. Deze gang werd gevolgd door een kaasplankje en daarna nog een chocolade taart. Daarna werd dit gevolgd door een erg vol gevoel en het voornemen nooit meer te eten.

 

De week tussen Kerst en Oud & Nieuw

Warzone

Warzone

Mijn broer Walter was deze week vrij van werk en kwam gezellig een hele dag Warzone spelen. Heerlijk zulke game nerd dagen <3 .

 

High tea met mijn BFF

High tea

Met mijn BFF ging ik op woensdag vegan high-tea-en. We hebben alleen meer hartige hapjes gemaakt dan zoete, omdat we hier allebei meer van houden. Eigenlijk was dus het enige ‘high tea’ element dat we allebei 10 liter thee hebben gedronken (voor mijn gevoel).

Boodschappen

Boodschappen

Hiervoor hadden we een shit load aan boodschappen nodig. En toen besloot ik ook nog even weekboodschappen te willen doen. En dat hebben we geweten, sjouwen sjouwen sjouwen.

 

Nieuwjaar

Nieuwjaar

Van Oud & Nieuw zelf heb ik geen foto’s gemaakt. Dit hebben we met een bevriend stel op gepaste wijze gevierd. Dit is mijn eerste foto van 1 januari; 10.000 stappen! Jeeej! Dit is een van mijn goede voornemens voor komend jaar; elke dag de 10.000 stappen proberen te halen. We gaan zien of dit gaat lukken.

 

Wat zijn jouw goede voornemens?

 

Tot snel! xoxo

 

Eveline

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *