Yves Saint Laurent Studio 54 Couture Eyeliner

Yves Saint Laurent Studio 54 Couture Vloeibare Eyeliner Review

Beauty producten van modeontwerpers staan altijd garant voor een prachtig design en luxe ingrediënten!  Zo ook de producten van Yves Saint Laurent, hét premium beautymerk waar de make-up en huidverzorging staat voor eersteklas schoonheid.  Yves Saint Laurent  Studio 54 Couture Eyeliner is geïnspireerd door de beroemdste nachtclub ter wereld, de Studio 54, nu in gebruik als een theater, gelegen op 254 West 54th Street, tussen Eighth Avenue en Broadway in Manhattan. Ik review vandaag de  YSL Couture Studio 54 Eyeliner, met de heel herkenbare YSL look  in zwart met goud!

Klik hier om meer reviews van Yves Saint Laurent producten te lezen.

 

Yves Saint Laurent Studio 54 Couture Eyeliner

Yves Saint Laurent Studio 54 Couture Vloeibare Eyeliner Review

Yves Saint Laurent Studio 54 Couture Vloeibare Eyeliner Review

Volg jij ons al op Instagram?

YSL Studio 54  Couture Eyeliner, een vloeibare eyeliner die 12 uur langhoudend en veegvast is. De  ultrafijne punt van de Couture Eyeliner zorgt voor een gelijkmatig, heel precies lijntje met een matte afwerking dat soepel en sneldrogend is. De formule is verrijkt met een drievoudig wimpergroeicomplex, waardoor de wimpers worden gevoed en versterkt en wat de blik intenser en mooier maakt.

 

De voordelen van YSL Couture Studio 54 Eyeliner op een rijtje:

  • Vloeibare (liquid) eyeliner
  • Gemakkelijke & ultra-precieze applicatie
  • 12uur langhoudend en veegvast
  • Ultra gepigmenteerde kleur
  • Een verzorgende formule die de wimpers voedt en versterkt

 

Yves Saint Laurent Studio 54 Couture Eyeliner Swatch

Yves Saint Laurent Studio 54 Couture Vloeibare Eyeliner Review

Yves Saint Laurent Studio 54 Couture Vloeibare Eyeliner Review

Op de swatch zie je de kleur mat zwart wat je echt wel diep zwart kunt noemen. YSL Couture Studio 54 Eyeliner vind ik het midden houden tussen een eyelinerpen (qua punt) en liquid eyeliner met een kwastje (qua ‘potje’). Je dept de punt dus in de houder, wel eerst schudden voor gebruik.

  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar in Nederland zijn de meest gangbare kleuren zijn diep mat zwart en brons bruin.

Resultaat & Conclusie

Yves Saint Laurent Studio 54 Couture Eyeliner Review

Op zich ben ik groot fan van eyeliner-pennen met een klicksysteem! Eyeliner-pennen zijn gemakkelijk in gebruik en zetten snel een lijntje boven de ogen én je kunt ze niet omstoten, zoals bijv. een liquid eyeliner in een potje. Het enige nadeel aan eyeliner-pennen is dat op een gegeven moment,  duur of goedkoop dat maakt niet uit, de punt het opgeeft.  Of deze wordt zacht of er komt geen eyeliner meer in, wat het einde betekent van een precies lijntje boven de ogen. Om deze reden ben ik op zoek gegaan naar eens iets anders en kwam de YSL Studio 54 Couture Eyeliner tegen. Deze heeft dezelfde punt als een eyeliner pen, maar zit in een houder.  Dus volgens mij blijft de punt het doen tot het einde, want je doopt deze als het ware in de vloeistof.

Wel altijd even schudden voor gebruik en dan kun je een lijntje trekken zoals jij dit wilt.  Dun, of dik of een dubbele lijn bij de wing, alles kan. Ik vind de afwerking heel mooi mat, met een beetje parelmoer erin, waardoor de blik niet hard wordt. De houdbaarheid is van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat! Een klein minpuntje;  het verlengde stuk van de punt komt tegen je wimpers aan, waardoor aan je wimpers eyeliner komt en je daarna moeite kan hebben met mascara aanbrengen. Je wimpers plakken dan een beetje aan elkaar. Dit los ik op door met een wattenstaafje eerst de eyeliner er wat af te halen en dan de mascara aan te brengen.  Al met al met ik heel blij met mijn ontdekking van de YSL Studio 54 Couture Eyeliner met de punt die tot het einde ‘scherp’ blijft 😊

 

Ik heb de Yves Saint Laurent Studio 54 Couture eyeliner zelf gekocht bij De Bijenkorf voor 40,50.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *