fbpx

Charlotte Tilbury Charlotte’s Magic Serum Crystal Elixir Gezichtsserum

Charlotte Tilbury Charlotte's Magic Serum Crystal Elixir Review

Het nieuwe (!) baanbrekende serum van Charlotte Tilbury “Charlotte’s Magic Serum Crystal Elixir”, is het supergeheim voor de beste toekomst van je huid. Hoewel het serum pas net is gelanceerd schijnt er nu al een wachtlijst van ruim 8000 mensen te zijn in de Verenigde Staten. Maar in Nederland is het magische serum al te koop en ik was er als de kippen bij om het te bemachtigen 😀 . Vandaag review ik het Charlotte Tilbury Charlotte’s Magic Serum Crystal Elixir.

Klik hier om meer Charlotte Tilbury reviews te lezen.

Over het Charlotte Tilbury Charlotte’s Magic Serum Crystal Elixir

Charlotte Tilbury Charlotte's Magic Serum Crystal Elixir Review

Volg jij ons al op Instagram?

In samenwerking met deskundige wetenschappers en dermatologen heeft Charlotte Tilbury het Magic Serum Crystal Elixer ontwikkeld. Het anti-aging serum belooft een jonger uitziende en stevigere huid. De poriën worden verfijnd en rimpels en fijne lijntjes verminderen. De huid is egaler en voelt gehydrateerd aan. Door de magische combinatie van ingrediënten krijgt je huid een magische boost. Dit klinkt als tovenarij en het maakt mij erg nieuwsgierig…..

De krachtige ingrediënten in Charlotte Tilbury Charlotte’s Magic Serum Crystal Elixer:

  • REPLEXIUM®; voor een jonger uitziende huid, focus op het verminderen van rimpels
  • Gouden vitamine C; voor een stralende teint
  • Polyglutaminizuur; hydraterende krachtpachter – 4x zo hydraterend dan hyaluronzuur
  • Kristallen als maansteen, rozenkwarts en robijn, voor een verstevigend en liftend effect

Het serum is geschikt voor alle huidtypes (ook voor de gevoelige huid).

Klinische testresultaten

Charlotte Tilbury Charlotte's Magic Serum Crystal Elixir Review

Omdat de geteste resultaten zo hoog uitvallen, vind ik het de moeite waard om te benoemen. Het ligt namelijk allemaal boven de 90%. Dat is best magisch te noemen!

Resultaten:
– 93% van de gebruikers vindt dat de huid er jonger uitziet *
– 91% van de gebruikers vindt dat poriën verfijnder zijn *
– 91% van de gebruikers vindt dat fijne lijntjes en rimpels verminderen *
– 90% van de gebruikers vindt dat de huid egaler is *
– 97% van de gebruikers vindt dat de huid gehydrateerder aanvoelt *

* Klinisch getest bij 209 mensen tussen de 18 en 80 voor vier weken

Gebruik en conclusie

Charlotte Tilbury Charlotte's Magic Serum Crystal Elixir Review

Het Charlotte Tilbury Charlotte’s Magic Serum Crystal Elixer zit in een glazen flesje met een pipetje. Hiermee doseer je gemakkelijk een paar druppeltjes. Wat genoeg is voor je gezicht (en hals). Het is een lief en mooi flesje, maar op zich geen bijzonder ontwerp. De inhoud daarentegen vind ik wel héél bijzonder! Al vanaf de eerste keer dat ik het magische serum heb gebruikt ben ik superblij verrast met het resultaat. Mijn huid krijgt een prachtige natuurlijke glans en ziet er glad en steviger uit. Het is jammer dat het niet op een foto is vast te leggen, want ik vind het beloofde effect van dit magische serum heel goed zichtbaar. Wat ik ook altijd erg belangrijk vind is dat het een goede basis is om foundation aan te brengen (dus eerst serum, dan dagcrème, dan primer en dan foundation). Al deze lagen houden prima stand met het serum eronder, daar ben ik ook heel blij mee. Niets is zo vervelend als je foundation uiteindelijk niet mooi zit op je huid, dat het vlekt en velletjes geeft, ken je dat? Maar met dit prachtige serum van Charlotte Tilbury heb je echt een top product in handen. Ik gebruik het serum ook onder mijn nachtcrème zodat de magie ook ’s nachts kan werken 🙂 . Ik vind Charlotte Tilbury Charlotte’s Magic Serum Crystal Elixer alle beloftes nakomen en ben er echt helemaal lyrisch over. De magische boost is geen tovenarij maar een prachtige werkelijkheid!

 

Ik heb het Charlotte Tilbury Charlotte’s Magic Serum Crystal Elixir zelf gekocht bij de Bijenkorf voor 72,- (30 ml).

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

1 Reactie

  1. 22 mei 2020 / 08:58

    Dat klinkt erg goed, fijn dat dit serum zo goed voor je werkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *