Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate Serum

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate Serum

Shiseido’s Powering Infusing Concentrate

Is het nu een serum of niet? Deze vraag heeft mij lang bezig gehouden omdat op iedere site een verschillende omschrijving staat. Powering Infusing Concentrate wordt door Shiseido omschreven als een concentraat wat onder een serum kan worden gebruikt; het verbetert de opname van het serum of moisturizer.  Ha, dus het kan ook alleen onder een dagcrème of nachtcrème gebruikt worden (dus toch een soort serum); bedoeld om de opname van de producten erna te verbeteren. Ik vind het nogal wat om en een concentraat en een serum en dan een moisturizer te gebruiken; het lijkt mij een beetje teveel van het goede!  MAAR, natuurlijk is dit wel de bedoeling van het product. Dus doe ik het vaak heel trouw allemaal op mijn gezicht (vooral in de winter) maar ook vaak gebruik ik overdag alleen glow revival serum of  lift dynamic serum van Shiseido onder mijn dagcrème en dan ‘s nachts dit Powering Infusing Concentrate onder mijn nachtcrème. Soms ook andersom. Tsja, dus gewoon een beetje creatief zijn!

Klik hier om meer reviews van Shiseido producten te lezen.

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate Serum

Volg jij ons al op Instagram?

Shiseido over het Ultimune Power Infusing Concentrate

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate Serum

Wat vind ik ervan?  En wat is de belofte?

Het Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate belooft om de huid te versterken, de stevigheid te herstellen en te verdedigen tegen dagelijkse schade van buitenaf. De huid ziet er soepeler, steviger, gehydrateerder en veerkrachtiger uit.

  • De  textuur wordt snel in de huid opgenomen;  voor een langer, zijdezacht, fris gevoel.
  • Voor alle huidtypes,  dus niet alleen bedoeld als een anti-aging product!   Dus jeugd als je al iets extra’s wilt doen voor je huid,  dan is dit product een aanrader.

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate Serum

Ik vind het een product wat ik gewoon moet gebruiken omdat het zoveel beloofd en ik ook merk dat het doet wat het beloofd. Als de flacon op is en ik soms alleen een dagcrème of nachtcrème opdoe voelt het te mager, de opname van deze crèmes is dan veel langzamer en lijkt minder werkzaam. Als ik het dus niet gebruik denk ik dat ik iets mis. De structuur is heerlijk dun en de geur is heel subtiel. Het uiterlijk is een lange, slanke prachtige rode flacon die ook nog eens mooi staat op mijn make-up tafel. Ik ben een groot fan van Shiseido, zo reviewde ik eerder de Shiseido Bio-Performance LiftDynamic Eye Treatment en het Shiseido Bio-Performance LiftDynamic Serum. En er zullen nog vele Shiseido reviews volgen op Beautytijd. Ik vind de Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate een grote aanvulling op mijn skincare routine en blijf hem zeker kopen!

 

Prijsindicatie : (let goed op,  want de prijzen zijn best uiteenlopend op diverse sites)

  • 30 ml € 87,00
  • 50 ml € 121,00
  • 75 ml € 144,00

 

Ik heb het Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate Serum zelf gekocht voor 144,00 euro.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *